Autor |
Zpráva |
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
michalkatka píše: od spodu však z hora je tam krásny príetup, treba dať dole, panely s tlačítkami, prístrojový štít, prístrojovku a potom sa zhora dostaneš kam len chceš... aspoň ja tam mám obe RJ, automat na svetlá...
jj vím ale pro mě je peší ta varianta celé přístrojove a palubní desky pac tam budu ted nekdy montovat z felicie takžeby se tak jak tak zdělávala
|
15.11.08, 12:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
U zapalování? Tak to nebude origo. Co vím, tak origo dávali za budíky, od fáček i některé feldy to tam mají. Některé starší typy měli jednotku centrálu za rádiem. Ale u zapalování, no nevím. Ten kdo to tam dával, neudělal dobře.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
15.11.08, 17:21 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
varok píše: U zapalování? Tak to nebude origo. Co vím, tak origo dávali za budíky, od fáček i některé feldy to tam mají. Některé starší typy měli jednotku centrálu za rádiem. Ale u zapalování, no nevím. Ten kdo to tam dával, neudělal dobře.
tak je to pod budíkama ale i u zapalování
|
15.11.08, 17:59 |
|
|
michalkatka
|
hardb píše: varok píše: U zapalování? Tak to nebude origo. Co vím, tak origo dávali za budíky, od fáček i některé feldy to tam mají. Některé starší typy měli jednotku centrálu za rádiem. Ale u zapalování, no nevím. Ten kdo to tam dával, neudělal dobře. tak je to pod budíkama ale i u zapalování
pri zapaľovaní býval origo imobilizer, pod takým plechovým krytom, a bol tam prerušovaný signál s cievky v prerušovači...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
15.11.08, 21:08 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
michalkatka píše: hardb píše: varok píše: U zapalování? Tak to nebude origo. Co vím, tak origo dávali za budíky, od fáček i některé feldy to tam mají. Některé starší typy měli jednotku centrálu za rádiem. Ale u zapalování, no nevím. Ten kdo to tam dával, neudělal dobře. tak je to pod budíkama ale i u zapalování pri zapaľovaní býval origo imobilizer, pod takým plechovým krytom, a bol tam prerušovaný signál s cievky v prerušovači...
aha ale se me zdá že tam imobilizer nemám je to ta řídící jednotka protože tam vedou káble od dveří možná byl pod tema budíkama protože již ta jednotka byla jednou měnená a byla umístena možná trochu jinak
|
15.11.08, 21:11 |
|
|
michalkatka
|
hardb píše: aha ale se me zdá že tam imobilizer nemám je to ta řídící jednotka protože tam vedou káble od dveří možná byl pod tema budíkama protože již ta jednotka byla jednou měnená a byla umístena možná trochu jinak
to už musí byť nejaká dorábka....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
15.11.08, 21:17 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
michalkatka píše: hardb píše: aha ale se me zdá že tam imobilizer nemám je to ta řídící jednotka protože tam vedou káble od dveří možná byl pod tema budíkama protože již ta jednotka byla jednou měnená a byla umístena možná trochu jinak to už musí byť nejaká dorábka....
je to možny
|
15.11.08, 21:27 |
|
|
varok
|
Tak možná to někdo dal jinam, když to vyměnil. Ale za budíkama to bývá přidělané přímo na té přepážce, je k tomu potom krásný přístup. Jestli je v tom pojistka nevím, jednou jsem předělával dálkové ovládání k centrálu, tak vím kde ta jednotka je. Ale nerozebíral jsem ji.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
16.11.08, 10:00 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
varok píše: Tak možná to někdo dal jinam, když to vyměnil. Ale za budíkama to bývá přidělané přímo na té přepážce, je k tomu potom krásný přístup. Jestli je v tom pojistka nevím, jednou jsem předělával dálkové ovládání k centrálu, tak vím kde ta jednotka je. Ale nerozebíral jsem ji.
je to možne že to dal jinam protože ten centrál je tam origo a ja jsem tu krabičku rozdelával smrdela spaleninou a boužel tam žádná pojistka nebyla tak se v uterý podívám v kroměřížu jestly to tam nemají
|
16.11.08, 10:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|