|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
MichalW
|
Zjisti si kód tý barvy ve velkym techničáku a skoč si někam do barev a laků kde ti naplněj nějjakej sprej
_________________ Škoda Favorit 1.3 GLxi 40Kw BMM Silver Line
|
18.11.08, 15:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
kwiko
|
Pozri sa do katalogu podla roku vyroby. Skodovka zase tolko farieb nemala.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
18.11.08, 15:58 |
|
|
LiMaK
|
presne tak, favoj se snad delal ve dvou odstinech bile, tak tu uz snad pak neni problem. a v kazdych slusnych autolakach ti pujci sprej k autu, abys to moh prirovnat.....sam sem takhle od oka primeroval uz 4 auta a dycky sem se trefil, teda pokud nejsi barvoslepej a nejedes do autolaku v noci....
_________________ Vsechny správné vozy mají motor na té správné straně....ferrari,porsche, lambo...a 742
|
18.11.08, 16:08 |
|
|
tomeeno
|
Jak už tu někdo psal, mrkni do techničáku na číslo barvy. Já když jsem potřeboval na greenline, zjistil jsem si, že to je 5260 a přesně pod tím číslem jsem ji koupil v hornbachu, tuším od Motipu, ale to si nejsem jistej. Každopádně byla značená jako barva Škoda xxxx (xxxx je to číslo z techničáku).
|
19.11.08, 13:06 |
|
|
zokot
|
to je ono.
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
19.11.08, 14:50 |
|
|
tomeeno
|
Jak rikam, koupil jsem motip a naprostá spokojenost, dokonce me prekvapilo, ze na celkem starym facku ten odstin hodne odpovida. Jasne, z blizka to je videt, ale normalne ne... Muj pripad je zelena, na bily to mozna bude trochu znat....
Pak me napada jedine zajet nekam, kde ti pomoci pocitace sejmou barvu z casti auta a presne podle toho namichaj barvu, ale myslim, ze cenove se to vyplati tak u novyho bavoraka...
|
19.11.08, 16:45 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
nastříkat a zbytek kastle rozleštit tempem
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
19.11.08, 16:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|