Autor |
Zpráva |
elegant
|
deekay píše: Nepér píše: Zrovna teď bych se na to nejraději vybodnul, už druhej den po sobě dělám nějaký šílený protokoly z měření a z fyziky, je tak dost možný, že mě v tomhle semestru vylejou btw Sádru vylili jo? No tak to poteš koště, odkud? tak tu fyziku ti nezavidim ale, ale sucitim s tebou. Ja ju robim uz druhy krat ale nejak to nevyzera dobre. Minuly semester preslo 20 z 300 a ja som medzi nimi jaksi nebol. Neviem cim to je ale 80 percent fyzikarov su psychopati ... (FEI no more....)
Ja tiež som momentálne na FEI. Fyzika ma čaká budúci semester. Ale vypadá blede z ekonómie.
FEI no more
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
13.11.06, 21:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Nepér
|
Matthes píše: Nepér píše: mno, tak já mám zatím aspoň tu střední Uz abych na tom byl stejne jak ty. Jedlicka s Dopitou to u nas docela kosej, ja se teda drzim, ale dost lidi ne
Ječná to byla sranda...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
13.11.06, 21:37 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Nepér píše: Ječná to byla sranda...
Hm , az budu pryc tak to budu brat jinak.
Kdyz sem byl na zakladce, zdala se tezka, dyz sem na stredni, myslim ze zakladka byla lehka, az budu ze stredni pryc, bude zas tato se zdat lehka to je normalni postup
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
13.11.06, 21:41 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
elegant píše: deekay píše: Nepér píše: Zrovna teď bych se na to nejraději vybodnul, už druhej den po sobě dělám nějaký šílený protokoly z měření a z fyziky, je tak dost možný, že mě v tomhle semestru vylejou btw Sádru vylili jo? No tak to poteš koště, odkud? tak tu fyziku ti nezavidim ale, ale sucitim s tebou. Ja ju robim uz druhy krat ale nejak to nevyzera dobre. Minuly semester preslo 20 z 300 a ja som medzi nimi jaksi nebol. Neviem cim to je ale 80 percent fyzikarov su psychopati ... (FEI no more....) Ja tiež som momentálne na FEI. Fyzika ma čaká budúci semester. Ale vypadá blede z ekonómie. FEI no more
Ekonimia? to das, /ked nemas andrasika alebo andrasikovu tak bez problemov
fuuuuu a Fyzika...
strucne: dostanes Balla alebo Foltina - uc sa a spravis
dostanes Valka alebo Diesku - a si v P*** no chance... preco z 1200 prejde do 2 rocnika 450? Fyzika....
U Valka z prvej zapoctovky mal z 12 bodov jeden clovek plny pocet, druhy najlepsi mal 8 a treti 5
Len pre zaujimavost priklad z fyziky na feike: mame kolotoc, na nom dalsich 8 malych kolotocov, na nich dalsich 8 malych kolotocov. opiste pohyb najmensieho kolotoca....
FEI NO MORE!!!!!!!!
sory pani ze takto konkretne. Proste masakr
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
13.11.06, 21:53 |
|
|
elegant
|
Mám na ekonómii Horňáčeka. Neni to med lízať, ale lepšie ako Andrášik. Na fyzike budem mať Valka. Ono sú tri vyraďovacie predmety: matika, ekonómia a fyzika.
Mohlo by byť aj lepšie. Ale vždy môže byť aj horšie.
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
14.11.06, 00:29 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
elegant píše: Mám na ekonómii Horňáčeka. Neni to med lízať, ale lepšie ako Andrášik. Na fyzike budem mať Valka. Ono sú tri vyraďovacie predmety: matika, ekonómia a fyzika.
Mohlo by byť aj lepšie. Ale vždy môže byť aj horšie.
takto: horniackove prednasky su navstevovane v hojnom pocte: 4 ludia:D , a nejaky dovod to ma - je to nudaaaaa! ale horniacek povedal na prednaske ze z tychto 5 prikladov budu 3 na skuske a boli (uuuplne to iste len sa lisili cisla). je to sice dost psychopat ale aj ked sa nezda presli skoro vsetci. viem vyzera to divne (hlavne ked tam kresli nejake parcialne derivacie maximalizacie zisku monopolistu este predtym ako berete parc. derivacie na matike )
nauc sa 4,5 typov jeho prykladov a neni problem. nie su tazke len to vyzera. fakt, 30 min pocitania a mas skusku
zdar
matika: ratat ratat ratat....
fyzika: modlit sa modlit sa modlit sa
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
14.11.06, 00:42 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Matthes píše: Nepér píše: Ječná to byla sranda... Hm , az budu pryc tak to budu brat jinak. Kdyz sem byl na zakladce, zdala se tezka, dyz sem na stredni, myslim ze zakladka byla lehka, az budu ze stredni pryc, bude zas tato se zdat lehka to je normalni postup
já to mam naopak na základce se mi zdála težká (taky sem bojoval o dvojku) a teď mi příde lehká (mam samý)
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
14.11.06, 18:20 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
tak taky se pridam...
moje stredni byla: Silnicni doprava - Diagnostika motorovych vozidel -celkem sranda, kdo se pohybuje kolem aut, mel problemy snad jen s elektrotechnikou.
Ted jsem na VSB-TUO na strojarine a zapasim s matikou a fyzikou... Starsi kamosi mi jeste barvite lici predmet pevnost-pruznost, tak uvidime.
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
14.11.06, 18:59 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Lukas píše: tak taky se pridam... moje stredni byla: Silnicni doprava - Diagnostika motorovych vozidel -celkem sranda, kdo se pohybuje kolem aut, mel problemy snad jen s elektrotechnikou.
tam sou hlavně počty a stačí vědět vzorečka a ty moc lidí neví
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
14.11.06, 20:24 |
|
|
elegant
|
deekay píše: elegant píše: Mám na ekonómii Horňáčeka. Neni to med lízať, ale lepšie ako Andrášik. Na fyzike budem mať Valka. Ono sú tri vyraďovacie predmety: matika, ekonómia a fyzika.
Mohlo by byť aj lepšie. Ale vždy môže byť aj horšie. takto: horniackove prednasky su navstevovane v hojnom pocte: 4 ludia:D , a nejaky dovod to ma - je to nudaaaaa! ale horniacek povedal na prednaske ze z tychto 5 prikladov budu 3 na skuske a boli (uuuplne to iste len sa lisili cisla). je to sice dost psychopat ale aj ked sa nezda presli skoro vsetci. viem vyzera to divne (hlavne ked tam kresli nejake parcialne derivacie maximalizacie zisku monopolistu este predtym ako berete parc. derivacie na matike ) nauc sa 4,5 typov jeho prykladov a neni problem. nie su tazke len to vyzera. fakt, 30 min pocitania a mas skusku zdar matika: ratat ratat ratat.... fyzika: modlit sa modlit sa modlit sa
Na Horňáčkových prednáškach momentálne je ešte háfo ľudí (cca 30 z 300 vrátane mňa).
Inak tie príklady vymyslel on. Proste je to prevedenie teórie do príkladov. Ono to tak potom vypadá, keď účí matikár ekonómiu. Ale úmysel mal určite dobrý. Bo zasa na druhú stranu biflovať sa poučky moc nedá, ako keď teóriu uvedieš viac menej do praxe.
|
14.11.06, 22:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|