Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 18.6.26, 12:06

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 repro+radio - potrebuju poradit 
Autor Zpráva

Příspěvek 
everssman píše:
tak sem něco našel, ale nemužu se rozhodnout: http://www.kasa.cz/audio-video-technika ... deh-1020e/ nebo
http://www.kasa.cz/audio-video-technika ... db288rusb/
duležite je, aby tam šla připojit Mp3jka nebo flashdisk - nevim jestli je zvukově dostačujici ten Aux vstup (aby to nešumělo)

do předu http://www.revilohifi.cz/alpine-sxe-1325s.html jsou to sice jenom 13cm, ale jak už jsem řekl, nepotřebuju nějaky extrasuper zvuk, hlavně aby tohralo čistě a trochu basů
připadně do zadu http://www.revilohifi.cz/alpine-sxe-5725s.html

Za sebe říkám Clarion, zvukově jsou na tom hodně moc dobře, s Clarionem chybu neuděláš. Jinak nečekej, že ti 13" bůhví jak zabasujou, jestli chceš nějaké basy tak 16". 13" bych tam dával jen v případě že planuješ subwoofer... Repro bych volil taky jiné, než to co jsi vybral. Zabasovat umí na 13" dobře třeba tyto http://fancarhifi.cz/index.php?option=c ... 7&Itemid=8 . Měl jsem sice koaxiály od Bull Audia, ale spokojenost. Dozadu bych ti doporučil něco takového, moc dobré ovály jinak, http://fancarhifi.cz/index.php?option=c ... &Itemid=86

Jinak nezapomeň, že musiš vytlumit dveře aby to za něco stálo...

23.11.08, 13:57
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
ferrari píše:
dôležitejšie sú reproduktory, ako rádio...

opravdu?

23.11.08, 14:00
Profil ICQ

Příspěvek 
to je na mě moc vysoká liga, myslim že ty Alpiny by mi mohly stačit, jenom chci vědět co si o nich myslíš

23.11.08, 14:32

Příspěvek 
Bolthorn píše:
ferrari píše:
dôležitejšie sú reproduktory, ako rádio...

Řízek a rýže se dá také dlabat,ale není to ono. :shock: Proto bych netvrdil,že v tomto případě je něco důležitější.Buďto odrbej obojí a podle toho se dá čekat výsledek,nebo rádio i repro kvalitnější :?: a výsledek bude jinný./je jasné za jinné peníze/.čus

23.11.08, 14:37

Příspěvek 
no vsak to je to co se tady na to ptam.....jako proc si ty sony nechcete koupit ..kvalita..nebo zvuk...nebo co...pomer cena a kvalita..ja snima byl spokojenej tak me prave zajima proc by si je treba nekdo jiny nekoupil...radio sem mel taky sony asi dve...s jednim naporsta spokojenoust ale to bylo uz starsi a dost drahe v te dobe...a pak jedno to sem kupoval nove...hralo pekne...ale uz mi tam par veci chybelo...ted sem spokojen s tim pioneer.to je supr..

23.11.08, 14:38
Profil ICQ

Příspěvek 
everssman píše:
to je na mě moc vysoká liga, myslim že ty Alpiny by mi mohly stačit, jenom chci vědět co si o nich myslíš

Když Alpinu, tak rádio. Repro od Alpine přehraje i nižší třída za míň peněz.

23.11.08, 14:41

Příspěvek 
Tak vidím, že jsi nenáročný, myslím, že ti budou stačit. Být tebou tak pořád zvážim ty komponentní repra na předek.. Zkrátka nejhorší to není, ale není to ani bůhví jaký zázrak.. Basy od toho nečekej...

23.11.08, 14:43
Profil ICQ

Příspěvek 
party_boy: ty rozdíly tam už tak markantní nejsou.. když je chce ať si je koupí...

23.11.08, 14:46
Profil ICQ

Příspěvek 
Jiri píše:
no vsak to je to co se tady na to ptam.....jako proc si ty sony nechcete koupit ..kvalita..nebo zvuk...nebo co...pomer cena a kvalita..ja snima byl spokojenej tak me prave zajima proc by si je treba nekdo jiny nekoupil...radio sem mel taky sony asi dve...s jednim naporsta spokojenoust ale to bylo uz starsi a dost drahe v te dobe...a pak jedno to sem kupoval nove...hralo pekne...ale uz mi tam par veci chybelo...ted sem spokojen s tim pioneer.to je supr..

První rádio od Sony jsem dostal spolu s koupenym autem. Byl to nějakej starej model na CD. Zvuk nic moc, ale to jsem neřešil. Věděl jsem, že za chvilku budu překopávat audio. Jelikož jsem dřív byl zastánce sony, tak jsem si koupil asi za 4500 nový rádio sony a měl jsem z něj radost. Jenže ta mi vydržela do chvíle než jsem slyšel kamarádův low-end od Clariona. Bohůžel jsem byl stále zastánce sony autorádií, tak si koupil nějakou vyšší třídu z druhý ruky asi za 7. Světe div se, žádný pokrok se nekonal. Pak jsem koupil nějaký šmelo Panasonica CQ-C9901N, fakt paráda, zesík 4x33 RMS což bylo docela slušný, hafo funkcí, fakt pecka rádio. Jenže se vysrala mechanika a já ho neměl jak vyreklamovat, tak jsem ho prodal. Teď jsem u Clariona.

23.11.08, 14:51

Příspěvek 
když říkáš, že Alpiny přehraje i nižší třída, tak dej nějaky návrh za podobnou cenu, a chci se zeptat na tvuj nazor na radio: Pioneer nebo Clarion
http://www.kasa.cz/audio-video-technika ... deh-1020e/
http://www.kasa.cz/audio-video-technika ... db288rusb/
(výhody, nevýhody, kvalita vstupu Aux) - už jsem sice jeden slyšel, ale vic hlav vic vi

23.11.08, 14:53

Příspěvek 
Bolthorn píše:
party_boy: ty rozdíly tam už tak markantní nejsou.. když je chce ať si je koupí...

Je fakt, že v jeho cenový kategorii, je to stejný. Nějak jsem zaběhl do vyšší třídy.

23.11.08, 14:53

Příspěvek 
První rádio od Sony jsem dostal spolu s koupenym autem. Byl to nějakej starej model na CD. Zvuk nic moc, ale to jsem neřešil. Věděl jsem, že za chvilku budu překopávat audio. Jelikož jsem dřív byl zastánce sony, tak jsem si koupil asi za 4500 nový rádio sony a měl jsem z něj radost. Jenže ta mi vydržela do chvíle než jsem slyšel kamarádův low-end od Clariona. Bohůžel jsem byl stále zastánce sony autorádií, tak si koupil nějakou vyšší třídu z druhý ruky asi za 7. Světe div se, žádný pokrok se nekonal. Pak jsem koupil nějaký šmelo Panasonica CQ-C9901N, fakt paráda, zesík 4x33 RMS což bylo docela slušný, hafo funkcí, fakt pecka rádio. Jenže se vysrala mechanika a já ho neměl jak vyreklamovat, tak jsem ho prodal. Teď jsem u Clariona.[/quote]

no me prave treba ted ten starsi pincek presvedcil vic nez ten novej sonal tenkrat byl taky v aute co sem koupil....tam sem k nemu pridal ty sonaly repro a hralo to pekne...spokojenost...ted sem to predelal do jineho auta..ale jen radio protoze mazdu chcu prodat a nechcu tam nechavat diry pro repraky tak chci koupit repro a pripadne i basak do kufru...kouknu se po cenach...jak bude chvilka casu a kdyz tak sem jeste napisu....ale jinak vsem dik jirka

23.11.08, 14:54
Profil ICQ

Příspěvek 
everssman píše:
když říkáš, že Alpiny přehraje i nižší třída, tak dej nějaky návrh za podobnou cenu

Promiň, už jsem to tady napsal. Nějak jsem si nevšiml ceny, ža oba dva páry tě vyjdou na 2 litry. Takže reproduktory bych nechal. V týhle conevý kategorii se s výběrem moc kouzlit nedá.

23.11.08, 14:56

Příspěvek 
Jiri píše:
me se prave nejvic zamlouvaji ty sony tak nevim pro je tu napsano nebrat....ja s nima maa dobrou zkusenost

Jiří,špatně pochopeno.Pokud jdeš do obyč.zboží od Sony /myslím tím cenu/,není to nic extra.Když ale připlatíš a jdeš do x-tisíc kč,dostaneš od stejné značky úplně jinnou kvalitu.Proč-asi obchodní tah? :?: Ono si už také plno firem nechá výrobky dělat pod svojí značkou,ale to není nic nového.Ono když se řekne Sony,neznamená to že mají všechny výrobky nej-supr,jak si plno lidí řekne,ale jsou jen v něčem jedničky./ale to je i u jinných firem/.Ale toto určitě všichni znáte,jen jsem chtěl říct,že pokud je někdo s určitým výrobkem, značkou zpokojen a je seznámen s názory druhých,pak hurá nakupovat.čus

23.11.08, 15:03

Příspěvek 
konkretne sem koukal na tu serii sony Xplod ty zadni repraky ovaly klasicka velikost...nevim ted kolik pro predstavu treba o neco vesti nez 16cm kulate...a ovaly proste....tri pasma...cena asi 40liber...1200Kc ale nevim kolik stoji u vas v cr..ja zase bych tam chtel pridat i basak do kufru takze nebudou potreba tolik tahat basy z nich

23.11.08, 15:18
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další