Autor |
Zpráva |
v.kalandra
|
tak jo ale pak poškrábany lak a toho je škoda ...[/quote] Nastesti lak zustal bez ujmy:-) Jsem to jistil hadrem.
_________________ Favorit 136L + LPG LovTec (Ořechově hnědý SYC6655) Yamaha Virago 750
|
23.11.08, 18:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
v.kalandra píše: tak jo ale pak poškrábany lak a toho je škoda ... Nastesti lak zustal bez ujmy:-) Jsem to jistil hadrem.[/quote]
tak to je jiná ...
_________________ #2580 fávo 135 LSe - Get Hard
|
23.11.08, 18:06 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
ted jsem se nedávno dostal k felicii kde měla jen ovládací panel ale to je jedno k tomu panelu vedly 2 svasky káblů jeden z vrchu a ze zadu,oba dva svazky kabelu se musí zapojit nebo jeden je k napájení a druhý vede k topení?
|
18.12.08, 17:16 |
|
|
v.kalandra
|
hardb píše: ted jsem se nedávno dostal k felicii kde měla jen ovládací panel ale to je jedno k tomu panelu vedly 2 svasky káblů jeden z vrchu a ze zadu,oba dva svazky kabelu se musí zapojit nebo jeden je k napájení a druhý vede k topení?
Nepamatuju si to z hlavy, ale vim ze jeden svazek vede k topeni (pro ventilator) a druhej svazek se 3ma dratama je napajeni kompletu (+-světlo)
_________________ Favorit 136L + LPG LovTec (Ořechově hnědý SYC6655) Yamaha Virago 750
|
18.12.08, 17:20 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
v.kalandra píše: hardb píše: ted jsem se nedávno dostal k felicii kde měla jen ovládací panel ale to je jedno k tomu panelu vedly 2 svasky káblů jeden z vrchu a ze zadu,oba dva svazky kabelu se musí zapojit nebo jeden je k napájení a druhý vede k topení? Nepamatuju si to z hlavy, ale vim ze jeden svazek vede k topeni (pro ventilator) a druhej svazek se 3ma dratama je napajeni kompletu (+-světlo)
aha já to mám vyfoceny chtěl jsem nahrát tu fotku co sem vyfotil ale stratil sem adapter takže se k fotce nedostanu a mobil připojovat přes usb se me nechce pac tam nemám nainstalovanej ani tes software takže by to nejelo
|
18.12.08, 17:26 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
hardb píše: v.kalandra píše: hardb píše: ted jsem se nedávno dostal k felicii kde měla jen ovládací panel ale to je jedno k tomu panelu vedly 2 svasky káblů jeden z vrchu a ze zadu,oba dva svazky kabelu se musí zapojit nebo jeden je k napájení a druhý vede k topení? Nepamatuju si to z hlavy, ale vim ze jeden svazek vede k topeni (pro ventilator) a druhej svazek se 3ma dratama je napajeni kompletu (+-světlo) aha já to mám vyfoceny chtěl jsem nahrát tu fotku co sem vyfotil ale stratil sem adapter takže se k fotce nedostanu a mobil připojovat přes usb se me nechce pac tam nemám nainstalovanej ani tes software takže by to nejelo
tak aspon v mobilu na tom svazku kterej je shora je 7 drátů ale zezadu je nevidím
|
18.12.08, 17:29 |
|
|
v.kalandra
|
tak aspon v mobilu na tom svazku kterej je shora je 7 drátů ale zezadu je nevidím [/quote] Citace: No on ten přívodní konektor neni jakoby nijak zezadu, to je normalne na kusu dratu covede ot předu topení. to neni v zadnym plastu ani nikde přichyceny. Alespon u mne
|
18.12.08, 17:34 |
|
|
michalkatka
|
v.kalandra píše: tak aspon v mobilu na tom svazku kterej je shora je 7 drátů ale zezadu je nevidím Citace: No on ten přívodní konektor neni jakoby nijak zezadu, to je normalne na kusu dratu covede ot předu topení. to neni v zadnym plastu ani nikde přichyceny. Alespon u mne [/quote]
čo viem treba mu prirobiť akurát druhú zem, Felde to ide cez konektor, Favo to má kostrené vedľa motora stieračov, je tam trojpólový konektor kde jeden je zem, druhý je silové napájanie pre celé kúrenie a tretí je podsvietenie ovládacieho panelu, ostatné tam nič zapojovať netreba...
ten 7pólový konektor je vnútorné zapojenie ovládania kúrenia na rýchlosti ventilátora cez ten odporový blok, ten musí byť zapojený v ovládačoch kúrenia...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
18.12.08, 18:20 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
michalkatka píše: v.kalandra píše: tak aspon v mobilu na tom svazku kterej je shora je 7 drátů ale zezadu je nevidím Citace: No on ten přívodní konektor neni jakoby nijak zezadu, to je normalne na kusu dratu covede ot předu topení. to neni v zadnym plastu ani nikde přichyceny. Alespon u mne čo viem treba mu prirobiť akurát druhú zem, Felde to ide cez konektor, Favo to má kostrené vedľa motora stieračov, je tam trojpólový konektor kde jeden je zem, druhý je silové napájanie pre celé kúrenie a tretí je podsvietenie ovládacieho panelu, ostatné tam nič zapojovať netreba... ten 7pólový konektor je vnútorné zapojenie ovládania kúrenia na rýchlosti ventilátora cez ten odporový blok, ten musí byť zapojený v ovládačoch kúrenia...[/quote]
tak to je dobry už sem přemejšlel co to je a kam to pak naletovat ...
|
18.12.08, 18:25 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
dnes jsem sehnal konečně to topení z feldy ale zjistil jsem že mám jen ovládací panel chladič budou pasovat vy ventilátory z favorita ? pokud ne tak pasovalo by to z topení z feldy která má i klimu nebo by tam byl menší problém? díky za odpověd
|
21.1.09, 17:39 |
|
|
michalkatka
|
hardb píše: dnes jsem sehnal konečně to topení z feldy ale zjistil jsem že mám jen ovládací panel chladič budou pasovat vy ventilátory z favorita ? pokud ne tak pasovalo by to z topení z feldy která má i klimu nebo by tam byl menší problém? díky za odpověd
kúrenie Felícia s klímou je iné, má v sebe aj výparník (chladiaci radiátor) a je obrovské, dostať to do auta je zázrak....
čo vlastne máš, a čo ti nebude pasovať
kúrenie sa mení ako celok, aj s radiátorom, ovládačmi, ventilátorom....
|
21.1.09, 17:47 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
michalkatka píše: hardb píše: dnes jsem sehnal konečně to topení z feldy ale zjistil jsem že mám jen ovládací panel chladič budou pasovat vy ventilátory z favorita ? pokud ne tak pasovalo by to z topení z feldy která má i klimu nebo by tam byl menší problém? díky za odpověd kúrenie Felícia s klímou je iné, má v sebe aj výparník (chladiaci radiátor) a je obrovské, dostať to do auta je zázrak.... čo vlastne máš, a čo ti nebude pasovať kúrenie sa mení ako celok, aj s radiátorom, ovládačmi, ventilátorom....
mám jeden celek který má ty ovladače a ten radiator jen k tomu chybý ty ventilátory to topení z klimou je velky to jo ale jestly by tam ty ventylátory pasovaly ze bych si jen to vydělal a klimu bych tam neměl
|
21.1.09, 18:02 |
|
|
michalkatka
|
hardb píše: mám jeden celek který má ty ovladače a ten radiator jen k tomu chybý ty ventilátory to topení z klimou je velky to jo ale jestly by tam ty ventylátory pasovaly ze bych si jen to vydělal a klimu bych tam neměl
predná časť kúrenia je rovnaká, majú iné ovládače, a vrchná klapka do interiéru je riešená inak, pozri moju garáž tam je komplet kúrenie pre klímu a v topicu felicie topí málo som hádazal nejaké fotky tej prednej časti kúrenia...
|
21.1.09, 18:11 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
michalkatka píše: hardb píše: mám jeden celek který má ty ovladače a ten radiator jen k tomu chybý ty ventilátory to topení z klimou je velky to jo ale jestly by tam ty ventylátory pasovaly ze bych si jen to vydělal a klimu bych tam neměl predná časť kúrenia je rovnaká, majú iné ovládače, a vrchná klapka do interiéru je riešená inak, pozri moju garáž tam je komplet kúrenie pre klímu a v topicu felicie topí málo som hádazal nejaké fotky tej prednej časti kúrenia...
no klimatizaci tam nechci dávat jen bych rád použil ty ventilátory z toho topení kde je i klimatizace a právě si nejsu jestej jestly to tam bude pasovat ....
|
21.1.09, 18:22 |
|
|
michalkatka
|
hardb píše: no klimatizaci tam nechci dávat jen bych rád použil ty ventilátory z toho topení kde je i klimatizace a právě si nejsu jestej jestly to tam bude pasovat ....
ventilátor Felicia klíma je úplne iný ako Felicia klasik, samotný motor s turbínami v klasickej Felicicii je myslím rovnaký ako Favorit, ale ventilátor ako celok aj s tým plastom okolo je na Fave aj Felicii klasik iný....
Felicia klíma má ventilátor 1turbína a 150W motor v a os venilátora je vertikálne.
Felicia klasik má 120W motr medzi dvoma menšími turbínami a os je horizontálne.
|
21.1.09, 18:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|