|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
jizíček
|
pojistková skříň
jen pro zajímavost, jde dat pojistková škříň z favo do škody ? a jaky s tim jsou pripadne problemy? (myslim pojistkovou skrin s temi placatymi pojistky)
_________________ Favorit 135 BMM r.v. 94 - odhlašený
VW Golf III combi, 1.9 tdi, r.v. 97
Škoda 742 Forever Team
|
13.11.06, 18:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
raal
|
Re: pojistková skříň
jizíček píše: jen pro zajímavost, jde dat pojistková škříň z favo do škody ? a jaky s tim jsou pripadne problemy? (myslim pojistkovou skrin s temi placatymi pojistky)
Jestli jsem pochopil, tak z Favorita do 120. Je to nesmysl, Favorit má nějakých 15 pojistek, 6 relé a blbosti okolo, 120 cca 6 nebo 8 pojistek a nic víc. Zbytečná práce. RA
|
13.11.06, 20:21 |
|
|
Vašek Tábor
|
Pokud by se měnila elektrika, tak by to možná význam mělo. Ale jinak asi ne, už kvůli místu.
_________________ Mazda 323, červená
|
14.11.06, 07:44 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
jiriku bodej na to.. zlata skodovacka proti facku... teda nic proti favoritum, ale ve skodoelektrice se hrabu furt a kdyby tam byla favo skrinka, tak by mi asi svihlo... skodovacka je prehladnejsi... podle me
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
14.11.06, 14:15 |
|
|
Vašek Tábor
|
Jak se to vezme, zase ve fáčku máš víc pojistek, takže logicky menší proudy a líp se bude hledat porucha. Ale zase co není přišroubovaný to nedrží, favoriťáckou už jsem 2x proletovával, to se mi u škodovky nestalo.
Ale fakt bych se nad tím zamýšlel jen kdybych komplet tahal novou elektriku, jinak ani za zlatý prase.
_________________ Mazda 323, červená
|
14.11.06, 14:37 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
vic pojistek se da do skudky namontit i bez favo pojistkovky... ja mam ve skodovce celkem 3 pojistkovy skrine, takze mam taky mensi proudy a pojistky rozhozeny na origozapojeni a vsechno co mam navic je od orig. elektriky zvlast na dalsich pojistkach a z puvodni ovladany jen pres relatka nebo tranzistory.. jednu mam tam kde ma bejt, druhou u nohou spolujezdce a treti v motoru..celkem 24 pojistek, z toho vyuzitejch 18, ostatni sou rezerva kdyby me jeste neco napadlo...
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
14.11.06, 14:54 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|