Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.11.24, 12:38

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 přístrojová deska z felicie na favorit 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Vsechno je to jen o penezich no. Ale nechapu poznamku že sis dal kulaty tapeci z novyho fava. kdyz mas ridici jednotku tzn vstrikovani, tak uz tam ty tapeci musis mit novejsi model! Pokud teda nemas EKOuše. Jinak co se tyka toho směru tak bych to taky nechal po fávovsku! Já taky daval palubku z feldy,ale trhalo mi to srdce kdyz jsem to dělal. Koupil jsem si ekonomer a kvuli tomu jsem vytrhal celou elektriku a dal tu palubku.... :-(

23.11.08, 15:40
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Junior TW team, Tydýt

Příspěvek 
v.kalandra píše:
Vsechno je to jen o penezich no. Ale nechapu poznamku že sis dal kulaty tapeci z novyho fava. kdyz mas ridici jednotku tzn vstrikovani, tak uz tam ty tapeci musis mit novejsi model! Pokud teda nemas EKOuše. Jinak co se tyka toho směru tak bych to taky nechal po fávovsku! Já taky daval palubku z feldy,ale trhalo mi to srdce kdyz jsem to dělal. Koupil jsem si ekonomer a kvuli tomu jsem vytrhal celou elektriku a dal tu palubku.... :-(

ted nejak nechápu jak sto myslel z tema tapecama a řídící jednotkou .....

23.11.08, 16:17

Příspěvek 
hardb píše:
v.kalandra píše:

ted nejak nechápu jak sto myslel z tema tapecama a řídící jednotkou .....

No to nevadi, bude jednodussi co mas presne za favorita do svyho podpisu jako to mam treba ja :P pak kazdy už ví a nediví se jako ja

23.11.08, 16:21
Junior TW team, Tydýt

Příspěvek 
tak favorit je z roku 92a ma oznaceni tusim 135lse ve vybave komfort ale z tou vymenou elektroniky zfeldy mam celkem strach ... nevim jestly bude jednodusi prepajet ty budiky a vypinace a nebo to vymenit

#2580 fávo 135 LSe - Get Hard

Naposledy upravil hardb dne 18.3.09, 17:36, celkově upraveno 1

24.11.08, 09:52
Hluchoň

Příspěvek 
no a lse je ekotronik a ten nejakou elektroniku ma, pokud je original, jinak tam muze byt cokoli na co to nekdo predelal aby auto zacalo normalne jezdit

24.11.08, 09:57
Profil ICQ

Příspěvek 
hardb píše:
tak favorit je z roku 92a ma oznaceni tusim 136lse ve vybave komfort ale z tou vymenou elektroniky zfeldy mam celkem strach ... nevim jestly bude jednodusi prepajet ty budiky a vypinace a nebo to vymenit

No jednodussi je preletovat konektory-bezpochyb. Ale je to pak prasárna no:-) Mně šlo ale spíš o motor. Protože ty říkáš že tam máš řídící jednotku a ty v roce 92 pokud vim jeste nebyly,to byly pouze karburatory a pak teda Ekotroniky. Ale pokud chces mnenit kompletni elektriku z feldy, ktera je se vstřikováním tak by mne zajimalo jak to chces dostat na motor kterej je karburator a nebo ekotronik :?: To je to cemu prave nerozumim.
Jestli se pletu tak mně ale opravte

24.11.08, 09:58

Příspěvek 
Vít píše:
no a lse je ekotronik a ten nejakou elektroniku ma, pokud je original, jinak tam muze byt cokoli na co to nekdo predelal aby auto zacalo normalne jezdit

Ja v EKO jel a nestěžuju si. mělo to docela odpich narozdíl od obyč karburatoru:-) Ale není auto jako auto že :)
Když teda pominu že pokud se na EKO neco poděla tak je to problem,co sem slyšel tak malokdo tomu rozumí

24.11.08, 10:00
Hluchoň

Příspěvek 
ale jo, to ono to jet muze, ale byva to casto pokazene

24.11.08, 10:04
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít píše:

Jo, a pak je ten problem :?
Takže jsme se shodli.

Jinak k té vymněně elektriky-budto bych to nedělal a udelal jen konektory (ale nevim jak se bere signal pro otačkoměr ale ve feldě to posílá řj takze tam by mohl byt problem a potom problem v teplotě a benzinu,je mozny ze to bude kecat ale to se dá nastavit odporama).
Kdyz uz bych delal takovej krok ze bych to mněnil cely draty tak uz rovnou bych udelal elektriku z novyh feldy a nacpal tam i motor z MPi. Ale je to o penězích dost no. A neni to legal samozřejmě
Nejlepší je nechat jak je:-) když nejsou problemy teda.
Ja treba tahal celou elektriku z feldy jen kvuli palubnimu PC. A pak jsem si uvedomil ze když jsem se s tim tak dělal tak jsem mohl rovnou udělat MPi a časem sehnat motor :oops: Ale origo je origo :wink: Michal potvrdí

24.11.08, 10:09
Hluchoň

Příspěvek 
tam je potreba teda taky vedet, co to auto ma vubec za system pripravy smesi, napsane LSE jeste neznamena, ze tam ten blazinec opravdu je, tam klidne muze behat BMM nebo karbec, pak se to bude pocitam predelavat jinak

24.11.08, 10:14
Profil ICQ
Junior TW team, Tydýt

Příspěvek 
v.kalandra píše:
Vít píše:

Jo, a pak je ten problem :? Takže jsme se shodli.
Jinak k té vymněně elektriky-budto bych to nedělal a udelal jen konektory (ale nevim jak se bere signal pro otačkoměr ale ve feldě to posílá řj takze tam by mohl byt problem a potom problem v teplotě a benzinu,je mozny ze to bude kecat ale to se dá nastavit odporama).
Kdyz uz bych delal takovej krok ze bych to mněnil cely draty tak uz rovnou bych udelal elektriku z novyh feldy a nacpal tam i motor z MPi. Ale je to o penězích dost no. A neni to legal samozřejmě
Nejlepší je nechat jak je:-) když nejsou problemy teda.
Ja treba tahal celou elektriku z feldy jen kvuli palubnimu PC. A pak jsem si uvedomil ze když jsem se s tim tak dělal tak jsem mohl rovnou udělat MPi a časem sehnat motor :oops: Ale origo je origo :wink: Michal potvrdí
ma tam byt i karbec i vstrikovani co jsem se dozvedel proste to ma byt hibrid a nevim jak to funguje

24.11.08, 10:19

Příspěvek 
Vít píše:
tam je potreba teda taky vedet, co to auto ma vubec za system pripravy smesi, napsane LSE jeste neznamena, ze tam ten blazinec opravdu je, tam klidne muze behat BMM nebo karbec, pak se to bude pocitam predelavat jinak

Souhlas, ale předpokládejme že tam je EKO když i tvrdí že to je hybrid :wink: to by sedělo :lol:
Ja jdu ven dělat na autě diagnostiku. zatim

24.11.08, 10:32
Hluchoň

Příspěvek 
hardb píše:
a nevim jak to funguje

obvykle vubec :)

24.11.08, 10:34
Profil ICQ
Junior TW team, Tydýt

Příspěvek 
jak je ješte težké zapojit vypínače které jsou na palubovce pokud bych nechal starou elektroinstalaci ??

25.11.08, 16:19

Příspěvek 
hardb píše:
jak je ješte težké zapojit vypínače které jsou na palubovce pokud bych nechal starou elektroinstalaci ??

No vypinače z feldy jsem moc neresil.Ale nekde jsem videl jejich zapojeni. Je to klasickej spinac(treba na svetla) takze 2draty na kontakty a pak tam jsou 3 draty, ktery se použijí jen na osvětlení vypinače (jeden je +,druhej je +při zapnuté poloze vypinace, 3 zem) Ale když pohledáš na tech webech tak tam něco najdes (zapojeni tech vypinacu a smysl konektoru) Hlavne u vystraznych svetel nebo tak,protoze tam je tech vyvodu už víc :) Ale jinak při tom přepojování by ti mohl hodně pomoct měřák a schemata. Pak by se to z toho dalo udelat-a nebo metoda pokus omyl,kterou ale nedoporučuju :wink:

25.11.08, 16:30
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další