|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
K čemu slouží tento díl???
Autor |
Zpráva |
Jura
|
K čemu slouží tento díl???
Ahojte budu měnit chladič a koukal sem se na díly a našel jsem tohle: http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/ ... b25d078db9 Díval sem se u sebve kolem chladiče a nic takovýho sem tam nenašel, tak nevím, jestli to koupit nebo co... Můžete sae mrknout do svých aut jestli to tam máte a kčemu to tak asi je a jestli je to důležitý? Díky
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
24.11.08, 21:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
neřeš to a radši si za to pětikilo natankuj
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
24.11.08, 21:54 |
|
|
spartra
|
je to na houno plast jeden praskavej, viz hore dej si radši pořádnej nášup
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
Naposledy upravil spartra dne 24.11.08, 22:11, celkově upraveno 1
|
24.11.08, 21:57 |
|
|
bitmap
|
Rek bych, ze to bude plast co je zepredu na chladicovce a ucpava diru mezi chladicovkou a naraznikem, aby vzduch sel pres chladic a ne okolo buhvi kam.
Pokud nemenis chladic kvuli bouracce, bude urcite v poradku
_________________ Škoda Favorit Felicia Fabia Octavia Golf Mondeo Clio - kočkopes.
Whoever lays hands upon me to govern me, is an usurper, a tyrant and I declare him my enemy!
|
24.11.08, 22:07 |
|
|
Jura
|
No já budu měnit kapalinu a chladič, ale de o to, že ten plastovej kryt tam žádnej není, tak jestli má nějakej smysl ho kupovat...
|
24.11.08, 22:11 |
|
|
škodař
|
Jura píše: No já budu měnit kapalinu a chladič, ale de o to, že ten plastovej kryt tam žádnej není, tak jestli má nějakej smysl ho kupovat... chladilo ti to do tedka špatně
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
25.11.08, 15:41 |
|
|
Ondras83
|
má to bejt před chladičem, aby byl plynulej tunel z nárazníku na chladič, když to tam nemáš, akorát to hůř vypadá, když zepředu vidíš rezatou příčku chladičovky, ale jinak to je na ten vzduch...jestli nemáš moc prachů, ser na to
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
25.11.08, 17:01 |
|
|
Jura
|
Jo tak to je v pohodě.... já si nebyl jistej jestli to nemá ještě nějakou jinou funkci podpůrnou nebo tak...
|
25.11.08, 17:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|