Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 15:10

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Převodovka Š120 
Autor Zpráva
Příspěvek Převodovka Š120
Zdarec chlapi!!! Určitě se tu najde nejedem odborník, kterej by mi mohl poradit s převodovkou.
Já nejsem zas tak zkušenej, a tak si nevím rady s mojím autem, se kterým jsem najel cca 10000 Km a třikrát se mi vysypala převodovka. Vůbec nevím co s tím, ikdyž to byla pokaždé ta samá chyba. Prosím o radu někoho, kdo se vyzná (a ne že mi poradíte abych to zavezl do šrotu :lol: ) Díky! Můžete mi aj napsat SMS na tel.:603832026 nebo na ICQ 194537139

28.2.06, 17:58
Pspvek Reklama

Pan Kapitán

Příspěvek Re: Převodovka Š120
Doktor píše:
Zdarec chlapi!!! Určitě se tu najde nejedem odborník, kterej by mi mohl poradit s převodovkou.
Já nejsem zas tak zkušenej, a tak si nevím rady s mojím autem, se kterým jsem najel cca 10000 Km a třikrát se mi vysypala převodovka. Vůbec nevím co s tím, ikdyž to byla pokaždé ta samá chyba. Prosím o radu někoho, kdo se vyzná (a ne že mi poradíte abych to zavezl do šrotu :lol: ) Díky! Můžete mi aj napsat SMS na tel.:603832026 nebo na ICQ 194537139

a) Zabit toho, kdo to opravoval
    b) Prestat jezdit jak idiot
    c) Prestat se hrabat v prevodovce a dat to nekomu kdo se v tom vyzna

Vyber si moznost dle tveho svedomi. :-)

3.3.06, 08:41
Profil ICQ YIM
Příspěvek 
teda, klobouk dolu znicit 3 prevodovky stejnym zpusobem... nekde deláš asi chybu v používání :-D zamysli se nad sebou moje icq je 335150096 kdybys chtel si pokecat

3.3.06, 10:39
Příspěvek 
krf píše:
teda, klobouk dolu znicit 3 prevodovky stejnym zpusobem... nekde deláš asi chybu v používání :-D zamysli se nad sebou moje icq je 335150096 kdybys chtel si pokecat
336150096 oprava :-)

3.3.06, 10:39
Příspěvek 
Je mi líto Viki, ale ani jedna varianta není správná!!
a) auto mi opravoval zkušený automechanik, který dělal převodovky víc jak 20 let, takže by tomu mohl i rozumnět
b) ikdyž možná nejsem dobrý řidič, měl bys uznat, že bych se musel prostitutka snažit abych aspoň 1 převodovku takhle zrušil.
c) jak už jsem řekl, převodovku mi opravil zkušenej opravář. (a sám bych se do tak velké akce nepouštěl)

3.3.06, 13:13

Příspěvek 
Anonymous píše:
a) auto mi opravoval zkušený automechanik, který dělal převodovky víc jak 20 let, takže by tomu mohl i rozumnět
b) ikdyž možná nejsem dobrý řidič, měl bys uznat, že bych se musel *cenzurováno* snažit abych aspoň 1 převodovku takhle zrušil.
c) jak už jsem řekl, převodovku mi opravil zkušenej opravář. (a sám bych se do tak velké akce nepouštěl)
Mozno by bolo zaujimave vediet co tej prevodovke vlastne bolo.

3.3.06, 13:19
Příspěvek 
Petře to ti přesně nepovím, páč tomu nerozumim, jenom vím, že bylo něco s diferákem, ale uznej, že se tohle povedlo málokomu.

3.3.06, 13:25

Příspěvek 
Anonymous píše:
Petře to ti přesně nepovím, páč tomu nerozumim, jenom vím, že bylo něco s diferákem, ale uznej, že se tohle povedlo málokomu.
S tou informaciou co davas je tazko poradit. Ja by som povedal ze tam je problem v niecom, co pri oprave nebolo zrejme a chyba, ktora sa opravila bola potom len nasledna chyba. Stalo by zato pri oprave skontrolovat stav vsetkych lozisk, nastavenie polohy hruska/tanier, stav satelitov a kamenov v poloosiach, vymedzenie voli - v podstate vsetko co moze mat vplyv na vymienanu suciastku. Ja som rozsypany diferak videl 2x v zivote a nikdy nebol po oprave problem, ze by sa to zopakovalo. Takze by som dal za pravdu Vikymu - bod a.

3.3.06, 14:38

Příspěvek 
Máš v ní vůbec nějaký olej? :shock:

4.3.06, 12:15
Příspěvek 
No to víš že se na olej občas podívám a když je ho tam málo tak ho DOLIJU!! Zase až tak blbej nejsem.

4.3.06, 15:46

Příspěvek 
Sorry, nemyslel jsem to nijak urážlivě. Chtěl jsem tím jen říci jestli tam třeba nemáš nějakou velkou netěsnost

4.3.06, 15:50
Příspěvek 
No tak sem tam ukápne nějaká ta kapka, ale že by tam byla díra jak vrata to zase ne

5.3.06, 18:59
Pan Kapitán

Příspěvek 
Anonymous píše:
b) ikdyž možná nejsem dobrý řidič, měl bys uznat, že bych se musel *cenzurováno* snažit abych aspoň 1 převodovku takhle zrušil.

Asi by stacilo aspon tohle: je tam porad ta sama prevodovka? Nebo je to vic ruznych kusu?

Pokud je to porad jeden kus, docela bych se vsadil, ze ten opravar dela co muze, ale mel by mit zdravy rozum, a rict ti at ji vyhodis. Ze ti to nerek muze mit 2 priciny:
1) dela ti to ze znamosti a nechce z tebe tahat penize
2) dela to na kseft a penize z tebe naopak tahat chce

Jestli to neni jedna prevodovka, ale vic kusu, zeptal bych se, podle ceho dolivas ten olej na "spravnou" hladinu. Nicmene dle tvych odpovedi bych hadal, ze a) je spravne - zabit automechanika. :-)

Ackoliv nejsem zadny machr :oops:, opravoval jsem uz nekolik prevodovek 4Q i 5Q a vzdycky se mi vyplatilo podezrelej dil radsi vymenit, nez spolehat ze to vydrzi a to prilezitostne delam prevodovky teprv 7 let.

6.3.06, 08:19
Profil ICQ YIM
Příspěvek 
Já bych to neopravoval, vždycky jsem převodovku od někoho koupil tak do 1000Kč a nikdy se nepotentovaly a dostávaly zabrat na 1 - 45Km/hod, 2 - 80 Km/hod, 3 - 120 Km/hod a když jsem auto prodal, tak jezdí dodnes. Nevím, jestli ti to udělá za míň peněz. Neříkám, že to nejde, ale z mé zkušenosti je lepší a rychlejší výměna za jinou.Byly to teda převodovky z favorita a felicie, ale to je skoro to samý.

8.3.06, 18:37
Pan Kapitán

Příspěvek 
RK píše:
Já bych to neopravoval, vždycky jsem převodovku od někoho koupil tak do 1000Kč a nikdy se nepotentovaly a dostávaly zabrat na 1 - 45Km/hod, 2 - 80 Km/hod, 3 - 120 Km/hod a když jsem auto prodal, tak jezdí dodnes. Nevím, jestli ti to udělá za míň peněz. Neříkám, že to nejde, ale z mé zkušenosti je lepší a rychlejší výměna za jinou.Byly to teda převodovky z favorita a felicie, ale to je skoro to samý.

To neni to samy, Fa/Fe vic vydrzi, ale s tou vymenou je to pravda. Naposled jsem dostal 4Q za flasku medoviny, akorat jsem si ji musel pretesnit. :-)

9.3.06, 07:56
Profil ICQ YIM
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další