výměna spojky seat toled 1,9d
Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
slovacek.milos píše: škodaču a jak dlouho jste to dělali, já tu kopktávku dělal langsam 16 hodin , ten přiblblý plíšek nad pravou poloosou mi spadl k setrváku jsem ho tři hodiny lovil , o setrvák jsem si prosekl levý prostředníček , každopádně si koupím barovou židličku a hydraulické zvedání převodovky, ono to jde v pohodě ale napoprve si projdeš peklem, no psycho miloš
to zvedání sme nikdy nepoužívali i když sme ho na dílně měli
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
16.8.08, 13:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
škodař
|
slovacek.milos píše: škodaču a jak dlouho jste to dělali, já tu kopktávku dělal langsam 16 hodin , ten přiblblý plíšek nad pravou poloosou mi spadl k setrváku jsem ho tři hodiny lovil , o setrvák jsem si prosekl levý prostředníček , každopádně si koupím barovou židličku a hydraulické zvedání převodovky, ono to jde v pohodě ale napoprve si projdeš peklem, no psycho miloš my koktávku nemá ale toho seata dohromady všechno 2rozdělat a složitm ale nad 12hodin sme nešli celkem ale dělali sme to ve dvou chvilama
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
16.8.08, 21:51 |
|
|
DRYVER
|
slovacek.milos píše: ten přiblblý plíšek nad pravou poloosou mi spadl k setrváku jsem ho tři hodiny lovil ,
3 hodiny? To bys mel mozna rychlejsi to zas cele rozhodit a pohodlne ho vytahnout
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
16.8.08, 21:53 |
|
|
DRYVER
|
O II kombi Look RS
|
16.8.08, 21:54 |
|
|
Jarda S.
|
já co sem dělal tak nejrychlejší byl suzuki swift 1,3 výměna komplet spojky 5 hodin práce
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
16.8.08, 21:56 |
|
|
DRYVER
|
Sadra17 píše: já co sem dělal tak nejrychlejší byl suzuki swift 1,3 výměna komplet spojky 5 hodin práce
Tak to ja mel na facku snad jeste rychleji. Nekdy ani tu dlouhou poloosu nevytahuju z tehlice a jen ju tam necham plandat aby to bylo rychlejsi
O II kombi Look RS
|
16.8.08, 22:03 |
|
|
škodař
|
tak sme vyměnili jen lamelu ale furt to není ono napadlo mě proč kupovat novej přítlačák co takhle osoustružit setrvák trošku aby se dostali víc k sobě?
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
|
23.11.08, 15:23 |
|
|
Jiri
|
no a co na tom neni ono...co tam chces soustruzit....pritlacak se kupuje proto ze ten starej ma unavenou talirovou pruzinu...tak jestli ti to prokluzuje tak ted uz vis proc ho koupit
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
23.11.08, 18:25 |
|
|
Ondras83
|
no...mysme dělali oktávku 1,9 a porod jak svině...2x ven převodovka, poprvé nevypínala spojka, tak tam fotr něco laboroval se šroubovákem a von mu tam spad, takže se to muselo rozhodit znova,ale už to funguje...miloši, 1,6SR má taky dvoudílnej setrvák?? a měnils ho??
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
23.11.08, 18:52 |
|
|
škodař
|
Jiri píše: no a co na tom neni ono...co tam chces soustruzit....pritlacak se kupuje proto ze ten starej ma unavenou talirovou pruzinu...tak jestli ti to prokluzuje tak ted uz vis proc ho koupit sory ne setrváka le přítlačát zatím t jezdí máti je to jednou když se to zabrzdí tak to neproklouzne al euž to není to pravý
|
25.11.08, 21:31 |
|
|
Martin91
|
Nenavidím SEAT TOLEDO tohle starý kvůli vodní pumpě se musí shodit rozvodový řemen...a teď to pořád nemůžeme složit protože všecko nasadíme jak má být a potom po protočení je to o zub prostitutka už to dělám druhej den....a pořád nic..!!!
_________________ Š 100L http://martin91.rajce.idnes.cz/S100_-_Stovecka Š 110R http://martin91.rajce.idnes.cz/Skoda_110R_,,eRko Š 136GL http://martin91.rajce.idnes.cz/Smoula/ Š Favorit, VW Caddy, Octavia III.
|
25.11.08, 21:40 |
|
|
Drak
|
Smiř se s tím, tenhle systém mají už skoro všechny auta. Na rozvodech nic není, sundáš ventilový víko, na vačce na straně převodovky je zářez pro pásovinu, čerpadlo má kolík na kole vůči bloku (pokud si dobře pamatuju tak průměr 15mm) a klika se ustavuje na rysku, kterou vidíš navrchu spojkové skříně. A jestli používáš starej řemen potečenej fridexem, tak to rovnou natoč bez něho, ušetříš se překvapení na cestě.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
26.11.08, 17:28 |
|
|
Martin91
|
Drak píše: Smiř se s tím, tenhle systém mají už skoro všechny auta. Na rozvodech nic není, sundáš ventilový víko, na vačce na straně převodovky je zářez pro pásovinu, čerpadlo má kolík na kole vůči bloku (pokud si dobře pamatuju tak průměr 15mm) a klika se ustavuje na rysku, kterou vidíš navrchu spojkové skříně. A jestli používáš starej řemen potečenej fridexem, tak to rovnou natoč bez něho, ušetříš se překvapení na cestě.
Dělal jsem to ve škole a mistr říkal že tam mám dát zpět tenhle...Jinak dnes už jsem to rozjel o těch dvouch zářezech jsem věděl jen jeden chytrej program nám ukázal že má jít vidět aji ozubený kola na setrváku...tak proto ten zmatek....teď už to jede snad dlouho..už to nechci ani vidět..
_________________ Š 100L http://martin91.rajce.idnes.cz/S100_-_Stovecka Š 110R http://martin91.rajce.idnes.cz/Skoda_110R_,,eRko Š 136GL http://martin91.rajce.idnes.cz/Smoula/ Š Favorit, VW Caddy, Octavia III.
|
26.11.08, 20:15 |
|
|
Drak
|
Tak mistra pozdravuj, kam že chodíš na školu? Třeba ho znám...
Rozvoďák po jakékoli příhodě nebo demontáži novej, může být načatej a nestojí to za to. Radši věnovat pětikilo do řemene, než 15.000,- do opravy motoru až si to navzájem podá ruky.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
26.11.08, 20:26 |
|
|
Jarda S.
|
taky bych ho tam nevracel teda pokud nebyl zánovní
|
26.11.08, 20:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|