Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.11.24, 12:34

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 přístrojová deska z felicie na favorit 
Autor Zpráva
Junior TW team, Tydýt

Příspěvek 
v.kalandra píše:
hardb píše:
jak je ješte težké zapojit vypínače které jsou na palubovce pokud bych nechal starou elektroinstalaci ??

No vypinače z feldy jsem moc neresil.Ale nekde jsem videl jejich zapojeni. Je to klasickej spinac(treba na svetla) takze 2draty na kontakty a pak tam jsou 3 draty, ktery se použijí jen na osvětlení vypinače (jeden je +,druhej je +při zapnuté poloze vypinace, 3 zem) Ale když pohledáš na tech webech tak tam něco najdes (zapojeni tech vypinacu a smysl konektoru) Hlavne u vystraznych svetel nebo tak,protoze tam je tech vyvodu už víc :) Ale jinak při tom přepojování by ti mohl hodně pomoct měřák a schemata. Pak by se to z toho dalo udelat-a nebo metoda pokus omyl,kterou ale nedoporučuju :wink:

ano právě tech vývodu je tam nekde celkem dost a asi by pomohly ty schémata a návody a stejnak jsem se díval že stačí zapojit jen tech 6 vypínačá felicie jich tam má víc ale u fáva jich tam je jen 6 ono je netší najít u jednoho + a - a tooreticky by to mělo být všude stejné (jeden vypínač sem rozkuchl páč sem potřeboval vypínač kterej bude pasovat na otvírání 5 dveří pomocí serva )

#2580 fávo 135 LSe - Get Hard

25.11.08, 16:56
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Junior TW team, Tydýt

Příspěvek 
jeste dotaz
jsou velikostne zhruba stejne vysoke budiky z fava a feldy? jde mi oto ze do pristrojove desky z felicie vleze jaks taks budiky z favorita, jsou velikostne stejne a je rozdil pouze v tom plexi skle? nebo i v budicich?? ( vim ze felicie nema hranate budiky ale ovalne )

26.11.08, 06:07

Příspěvek 
hardb píše:
jeste dotaz
jsou velikostne zhruba stejne vysoke budiky z fava a feldy? jde mi oto ze do pristrojove desky z felicie vleze jaks taks budiky z favorita, jsou velikostne stejne a je rozdil pouze v tom plexi skle? nebo i v budicich?? ( vim ze felicie nema hranate budiky ale ovalne )

Jo tak to ti neporadim. Jediny co vim tak ze felicie ma jinej tachometr (asi do210kmh) Od oka bych rekl ze ty budíky samostatně jsou průměrem stejný. Ale nevim, s tim ti nemam jak pomoct

26.11.08, 12:48
Hluchoň

Příspěvek 
kamarad si taky nedal ric a udelal si kockopsa, budiky mel z favorita ve feliciacky desce, a ten to dotahl k dokonalosti, seda palubka, hnedy cely budiky ale tachak z cernyho vymenenej, bylo to jako koukat na sadu pastelek

cili jo, jde to na sebe, mozna budes muset neco upravit malinko, ale dá se

26.11.08, 15:36
Profil ICQ
Junior TW team, Tydýt

Příspěvek 
kwiko píše:
Kupuj vsetko naraz, usetris :wink:

jj naštestí umím z Pc a dělám weby a takový jeden sem nedávno udělal takže mám výhodu tu že ten web byl pro jeden autoservis takže mám skoro zdarma všechny plasty drobnosti z feldy a pokud to nemá tak by to i sehnal takže vpoho :wink:

21.1.09, 18:28
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3