|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
sharpers
|
páčka kufru
mám problem..kufr otevřu jenom klíčem...páčkou to nejde...zkoušel sem dotáhnout to lanko , ale je to už nakonci a furt nic. jak to mám vyřešit ?
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
27.11.08, 17:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
já ma mam přesně opačnej problém de mi to jenom páčkou a klíčkem ne
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
27.11.08, 19:51 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Sadra17 píše: já ma mam přesně opačnej problém de mi to jenom páčkou a klíčkem ne
a tymto si mu velice pomohl...
a ako sa to prejavuje este? lanko chodi lahko, tazko, vobec?
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
27.11.08, 19:54 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
neni ohlej tej plech u zámku ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
27.11.08, 20:14 |
|
|
sharpers
|
ohlej neohlej ja vidim poprve zamek od kufru tak nepoznam jak ma byt no když mam dveře otevřene a někdo zmačkne pačk utak to tam normal zatahne ....
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
3.12.08, 22:58 |
|
|
Ondras83
|
sharpers píše: ohlej neohlej ja vidim poprve zamek od kufru tak nepoznam jak ma byt no když mam dveře otevřene a někdo zmačkne pačk utak to tam normal zatahne ....
tak tam je ohlej ten plech...páčka prasklá nebude, když se to normálně hejbe...všechno pořádně promaž, protože jak praskne páčka, seš v pixi...mě se to za 2dny usilovnýho snažení nepodařilo rozebrat z tý lišty tak, aby něco neprasklo
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
4.12.08, 09:06 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|