|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Ondras
|
Zamrzani dveří
Ahoj,potreboval bych prosim poradit,mam Favorita a kazdou zimu me zamrzaji dvere,ta gumova pryz.Cetl jsem na internetu,ze pomaha tech.glycerin nebo glacydetem,ale ani jedno nemuzu sehnat.Poradi me nekdo,jestli pomaha i neco jineho?Diky
|
15.11.06, 13:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Re: Zamrzani dveří
Ondras píše: Ahoj,potreboval bych prosim poradit,mam Favorita a kazdou zimu me zamrzaji dvere,ta gumova pryz.Cetl jsem na internetu,ze pomaha tech.glycerin nebo glacydetem,ale ani jedno nemuzu sehnat.Poradi me nekdo,jestli pomaha i neco jineho?Diky
Glycerin zkus v lekarne.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
15.11.06, 13:34 |
|
|
Nepér
|
Mě to nezamrzá, jen občas zámky a na to stačí zatepla to stříknout WDčkem...
Nějakej silikonovej olejíček na to taky pomáhá, třeba Silkal 93.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
15.11.06, 14:35 |
|
|
Kybergreg
|
Taky se to dá namazat jelením lojem, když nic jinýho nemáš, pak dveře nepřimrznou. Já u škodovky mazal gumy takovým silikonovým olejíčkem.
|
15.11.06, 15:24 |
|
|
elegant
|
Na dvere stačí indulona alebo iný krém na ruky. Neprimrznú.
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
15.11.06, 18:08 |
|
|
Thor7
|
Mě se osvědčilo tohle :
Silikol 80ml s houbičkou
Přípravek určený k důkladnému promazání gumového těsnění dveří, kufru apod. u automobilu. Zabraňuje přimrzání.
http://www.carline.cz/gshop/index.htm
_________________ Š120L - 87´ + Favorit LXi - 93´
|
16.11.06, 09:47 |
|
|
Mike.M
|
elegant píše: Na dvere stačí indulona alebo iný krém na ruky. Neprimrznú. Presne, porobis s autem, umyjes ruce solvinou, namazes ruce indulonou a prebytek utres do gum. tesneni.ja tzo tak delam prubezne cely rok.
_________________ Skoda favorit 91 karburator
|
16.11.06, 09:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|