Sharpers - Felicia GLXi - Elvíra
Autor |
Zpráva |
sharpers
|
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
27.11.08, 18:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
no ta original rallyová plastová se mi zas vůbec nelíbí...mě se líbí styl Ačkovýho favorita
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
27.11.08, 18:38 |
|
|
sharpers
|
to je co ? jako světla v masce ? tak ja nevim já nic přídavného nějak extra nepotřebuju...jedine přidavne ktere chci si namontovat tak bude3ti brzdové
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
|
27.11.08, 18:40 |
|
|
sharpers
|
|
30.11.08, 10:11 |
|
|
Ondras83
|
repráky vepředu jsou 13cm??
jestli jo, tak to máš docela nahouby, uvidíš, já to mám taky tak, vzadu velký ovály a vepředu 13cm repro a hraje to převážně dozadu...vepředu to nebasuje a vzadu když někoho vezu a chci si to pustit, abych vepředu z toho taky něco měl, tak vzadu nadávaj, ať to zeslabim...můžu si to nastavit sice na rádiu, ale jak to frknu víc dopředu, tak to okamžitě ztrácí basy uvidíš sám jak ti to dopadne
každopádně aspoň trošku vyplň něčim ty přední dveře, dost to rezonuje
|
30.11.08, 10:45 |
|
|
sharpers
|
tak mi to nějak neva, ve favoritu sem měl vepředu seriovky a vzadu velke takže sem celkem zvykly.....jezdim sam, jen o vikendech vozim mladou a ta to ma taky rada nahlas takže si stěžovat nebude...jinak od te doby co jezdim asute, tj už rok tak sem vzadu vezl někoho celkem 3x
|
30.11.08, 10:57 |
|
|
Ondras83
|
sharpers píše: tak mi to nějak neva, ve favoritu sem měl vepředu seriovky a vzadu velke takže sem celkem zvykly.....jezdim sam, jen o vikendech vozim mladou a ta to ma taky rada nahlas takže si stěžovat nebude...jinak od te doby co jezdim asute, tj už rok tak sem vzadu vezl někoho celkem 3x
njn...to já občas vzadu někoho vezu no...předevčírem kámoše s jeho mladou a ty furt držkovali
|
30.11.08, 12:15 |
|
|
sharpers
|
maj byt radi že je vezeš a ne ještě pyskovat....když už já někoho vezu tak si to posloucham jak to mam rad a když se to někomu nelibi tak si může vystoupit...hudba tam je pro řidiče a ne pro pobaveni cestujicich
|
30.11.08, 12:19 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27232 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
já momentálně vzadu nic nemam a taky si nestěžuju
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
30.11.08, 12:48 |
|
|
Ondras83
|
Sadra17 píše: já momentálně vzadu nic nemam a taky si nestěžuju
no.... možná že to přijde...z kombajna závoďáka nikdy neuděláš :D
|
30.11.08, 13:51 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
ale zas se do něj hodně vejde
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
30.11.08, 14:01 |
|
|
Ondras83
|
Josef.Radocha píše: ale zas se do něj hodně vejde
to mě momentálně v mym věku netrápí, abych stěhoval barák nebo tak...a když potřebuju, tak se tam vejdu, na to si kombajna kupovat nemusim;)
|
30.11.08, 14:37 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27232 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Ondras83 píše: Josef.Radocha píše: ale zas se do něj hodně vejde to mě momentálně v mym věku netrápí, abych stěhoval barák nebo tak...a když potřebuju, tak se tam vejdu, na to si kombajna kupovat nemusim;)
sklopim zadní sedačky a mam letiště na ... (vy víte co)
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
30.11.08, 17:53 |
|
|
sharpers
|
janě že víme dá se tam igelit a je super provizorní garáž pro fichtla
|
30.11.08, 18:15 |
|
|
Ondras83
|
sharpers píše: janě že víme dá se tam igelit a je super provizorní garáž pro fichtla
neasi....
a když má od přírody dáno, tak má třiapůlu :D:D
|
30.11.08, 18:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|