|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Sberac tepleho vzduchu jak moc pomaha spotrebe
Autor |
Zpráva |
Mike.M
|
Sberac tepleho vzduchu jak moc pomaha spotrebe
Nazdarec, dnes sem byl stelovat motor, bo ma velkou spotrebu, snad se snizi, ale mechanik mi rekl ze mam nasadit sberac tepleho vzduchu od vyf. potrubi. V lete sem ho odnontoval vo sem mel tesneni vyf v .... a filtr byl uplne cerny a nepropustil uz zaden vzduch. Chcu se zeptat jak moc nebo o kolik mi sniizi spotrebu pri jizde spise porad po meste. ted byla kombinovana cca 10l/100km, ale na vykon sem si stezovat nemoh, jen na spotrebu.
_________________ Skoda favorit 91 karburator
|
16.11.06, 09:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jerry
|
Na spotřebu to má minimální vliv. Já jsem to vyhodil a seříz ten tubus do kterého se vkládá filtr, jde to líp za plynem a spotřebu mám stejnou.
|
16.11.06, 13:43 |
|
|
Peter50kw
|
Na spotrebu to ma obrovsky vplyv. Pri jazde po meste pri -10 to je rozdiel medzi 14 a 12l/100 km. Pri teplotach okolo nuly asi liter na 100 km. Tiez je prijemne, ked auto uz ide bez sytica a pekne reaguje na plyn po kilometri, dvoch a nie po styroch az piatich. Je potrebne pouzivat filter vzduchu so zabudovanym termostatom, ktory sa vyrabal od modelu M. Mimo mesta, teda po zohriati motora sa to uz neuplatnuje.
|
16.11.06, 14:57 |
|
|
Martin
|
A při provozu na LPG je to úplně jedno, jestli tam ten předehřev je nebo ne??
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
16.11.06, 14:59 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|