Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19.6.26, 17:34

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Hra s koncovými světly 
Autor Zpráva

Příspěvek Hra s koncovými světly
zdravim, určitě jste už viděli různé úpravy světel, hlavně u š105-130, dvojvláknové žárovky se kterými v závěru svítily obě komory rozsvícených světlech a brzdových světlech. někde jsem i viděl, jak na zmiňovaných škodovkách, tak na favoritech či felíciích zrušená couvací světla, které nahradila oranžová žárovka blinkru...to všechno sem viděl a vy jistě taky. ale za tu dlouhou dobu, co jsem tu nebyl a byl na cestách u našich slovenských kamarádů jsem viděl dvě podle mě dost hezké úpravy variací světel u felície, a také u favorita. u felicie jsem viděl zřejmě dvojvláknovou žárovku v komoře zadních mlhových světel...zkrátka mu koncovky svítily i v mlhovkách...bylo to decentní, jiné, pěkné.....prostě změna. no a u favorita jsem zahlédnul něco podobného, standardně tam je (levé sv. zleva) brzdové sv., koncové sv., a mlhovka. fačko co jsem viděl mělo pravděpodobně dvojvlákno v komorách brzdového a mlhového světla, takže koncový sv. mu svítily ve všech třech komorách. povim vám, to bylo jiný auto......prostě nádhera

rád sem se podělil o zážitky......zatim čao

15.11.06, 19:28
Příspěvek Reklama

Příspěvek Re: Hra s koncovými světly
fux.dggn píše:
,
no a u favorita jsem zahlédnul něco podobného, standardně tam je (levé sv. zleva) brzdové sv., koncové sv., a mlhovka. fačko co jsem viděl mělo pravděpodobně dvojvlákno v komorách brzdového a mlhového světla, takže koncový sv. mu svítily ve všech třech komorách. povim vám, to bylo jiný auto......prostě nádhera

rád sem se podělil o zážitky......zatim čao

takhle upravene svetla na facku sem taky videl, ale brzdovky mu svitily na puvodnim miste - tam kde Fa brzdovky ma a taky v obrysovkach, takze 2-vlakna byly asi vsude... Vysledek byl 6obrysovek (2 takove rady) a 4 brzdovky

15.11.06, 20:43

Příspěvek Re: Hra s koncovými světly
Citace:
takhle upravene svetla na facku sem taky videl, ale brzdovky mu svitily na puvodnim miste - tam kde Fa brzdovky ma a taky v obrysovkach, takze 2-vlakna byly asi vsude... Vysledek byl 6obrysovek (2 takove rady) a 4 brzdovky

Ok ale to už určitě neni až tak v souladu se zákonem, když jsou brzdový sv. i v komoře koncových, tak jsou taky hned vedle mlhovek. ALE NETVRDIM, ŽE 6OBRYSOVEK JE LEGÁLNÍ ÚPRAVA, ale podle mě to není nic špatnýho a i ti poliši by to mohli zkousnout.

15.11.06, 21:26

Příspěvek 
tak hlavne je to lip videt ze? a ty 5W zarovky zas tak neoslnuji. Ale je pravda, ze s prichodem noveho slinicniho zakona, sem na Rapidu zrusil 2-vlaknovky a vratil sem se k puvodnimu zapojeni. Auti pouzivam denne a nemam potrebu se s nekym na ceste porad dohadovat

15.11.06, 21:35

Příspěvek 
Lukas píše:
tak hlavne je to lip videt ze? a ty 5W zarovky zas tak neoslnuji. Ale je pravda, ze s prichodem noveho slinicniho zakona, sem na Rapidu zrusil 2-vlaknovky a vratil sem se k puvodnimu zapojeni. Auti pouzivam denne a nemam potrebu se s nekym na ceste porad dohadovat

Moje řeč, já to na poliše skoušim už skoro tři tejdny.....dal sem si v mlhovkách u feldy 5W žárovky a jezdim vlastně se zapnutejma zadníma mlhovkama....prostě je testuju a to jezdim každej den po Praze........mam to zatim na zkoušku.....a kdyby se za mnou podezřele dlouho poliši courali, tak zajedu za roh, vypnu "mlhovky" a maji po ptákách........ale zatim nic a to před ně ještě provokativně najíždim :D

15.11.06, 21:51

Příspěvek 
fux.dggn píše:
Lukas píše:

Moje řeč, já to na poliše skoušim už skoro tři tejdny.....dal sem si v mlhovkách u feldy 5W žárovky a jezdim vlastně se zapnutejma zadníma mlhovkama....prostě je testuju a to jezdim každej den po Praze........mam to zatim na zkoušku.....a kdyby se za mnou podezřele dlouho poliši courali, tak zajedu za roh, vypnu "mlhovky" a maji po ptákách........ale zatim nic a to před ně ještě provokativně najíždim :D
:D :D :D

15.11.06, 21:55

Příspěvek 
Do fáčka nejdou nacpat dvouvláknovky místo koncových R10W žárovek, je tam málo místa, neprojde to dírou do paraboly a je to moc dlouhý. Leda udělat krapet brutálnější úpravu objímek a paraboly. Jinak se spoustou brzdovek dejte pozor na hoření spínače u pedálu, 6x21W=126W/12V=10.5A! oproti původním 3.5A je to celkem znát...
...mně stačí třetí brzdovka a zeleně podsvícený kliky :)

15.11.06, 23:28
Profil ICQ

Příspěvek 
Ale uvědomte si, že mnohem více je zřetelnější rozsvícení zhasnutých světel, než pouhá změna jasu. Takové obrysovky v brzdách můžou být i celkem nebezpečný.

15.11.06, 23:48
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Martin píše:
Ale uvědomte si, že mnohem více je zřetelnější rozsvícení zhasnutých světel, než pouhá změna jasu. Takové obrysovky v brzdách můžou být i celkem nebezpečný.

To máš určitě pravdu a souhlasim s tebou, ale za prvý....dá se to vyřešit třetím brzdovým světlem a za druhý......u felícií a spousty dalších aut jsou brzdový a koncový světla v jedný komoře už v sériový výrobě na a na tý feldě to vypadá decentně a pěkně......posuďte sami....

Obrázek

Ve skutečnosti je to hezčí, to dělá ten muj soc foťák :D

Naposledy upravil fux.dggn dne 16.11.06, 23:21, celkově upraveno 1

16.11.06, 21:20

Příspěvek 
Ty tam máš vůbec nějak hodně světel...

16.11.06, 22:03
Profil ICQ

Příspěvek 
Nepér píše:
Ty tam máš vůbec nějak hodně světel...

Jak to myslíš???

16.11.06, 22:22

Příspěvek 
přídavný přední dálkový, přední mlhovky, tuplovaný brzdovky... :shock:

16.11.06, 22:28
Profil ICQ

Příspěvek 
Nepér píše:

Jezdim hodně v noci.....a hlavně po venkově....tady jedeš deset km mezi vesnicema, auta žádný a už sem měl s lesní zvěří střet...naštěstí s transitem, tak to odnes akorát přední nárazník a to sem tam měl ještě rám........taky mi po střetu dlouho trvalo, než sem poznal, že to bylo prasátko...bylo na hadry....a bílej transit byl vzadu celej červenej, jak se ten pašík padkutálel pod autem. No tak proto ty mega světla.......a to vzadu jsou pouze rozsvícený koncovky....(5W i v mlhovkách) :D

16.11.06, 23:03

Příspěvek 
Citace:
.......a to vzadu jsou pouze rozsvícený koncovky....(5W i v mlhovkách) :D

Bohužel to mam zapojený jen tak šmelo na zkoušku......zatim mam v mlhovkách jen místo 21W žárovek 5W žárovky a defakto jezdim "s rozsvícenejma mlhovkam"........prostě testuju poliše.......zatim nereagujou....a to sem se před nima taky dost prudérně coural :D .........no a popravdě řečeno ani nevim, jak to udělám s tou obímkou na dvouvlákno, aby mi tam šly i ty mlhovky..........bude to asi nelehký úkol.......mimochodem uvítám jakékoliv nápady...diky

16.11.06, 23:31
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
Nepér píše:

vidět a být viděn to neříkali v autoškole ?

17.11.06, 08:38
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další