|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Nestartuje - prosim pomozte mi
Autor |
Zpráva |
FEFE
|
Nestartuje - prosim pomozte mi
Ahoj
mam skodu 120 ale s favo motorom to by nebol problem ale mam tam veniec zo skody 120 cize hruby menej zubov a starter z favorita s upravenými zubami.
Problem je v tom ze nestartuje. Ked je teplo auto naskoci v pohode ale ked je teraz zima nie a nie nastartovat teda nastartuje ale niekedy nie a nie.
Vsimol som si ze auto chyti v tedy ked startujem startujem a ked idem vypnut klucik ako uz pootacam a vypne starter a vtedy na poslednu chvilku auto nastartuje
Cim by to mohlo byt ? Dakujem
Na to auto sa neda takto spolahnut na nejake dlksie cesty
|
28.11.08, 12:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Jaké tam máš zapalování? Klasiku nebo z Favorita?
|
28.11.08, 12:16 |
|
|
Kristensen
|
jsou špatně zapojené kabely na startéru nebo indučce, přesně tohle mě to dělalo na škodovce taky jakmile chceš přestat startovat tak to chytne ale dokud držíš klíček ve startu tak to nepustí jiskru, hledej v zapojení je to myslím že červenej drát kterej vede ze startéru na indučku, nebo tak nějak stačí ho odpojit z indučky a maká to, ale nepamatuju si to uplně přesně ale vím že to byla chyba v zapojení, je to určitě tohle na 99%
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
28.11.08, 13:38 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
taky jsem to tu popisoval jako kuriozitu motor točil a nic na roztlačení chytl na metru a VN kabely 2,3, neprůchodné nejlépe koupit utěsněné i se svíčkama miloš
|
29.11.08, 09:10 |
|
|
Kristensen
|
Tak jak to vypadá????
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
1.12.08, 19:19 |
|
|
FEFE
|
caute tak este som bohuzial na to nemal cas ale ono to nastartuje vsetko v pohode ale jakmile je vacssia zima tak nie a nie a sem tam sa podari ze to chyti tak ze tocim tocim a jakmile pootocim klucikom ze chcem prestat startovat vtedy samozrejme vypne aj starter a vtedy to ledva chyti.
|
3.12.08, 20:30 |
|
|
FEFE
|
A zapalovanie mam klasiku
|
5.12.08, 13:11 |
|
|
fatal
rejpal
|
Tak zkontroluj zapojení cívky, zda máš právně připojené plus a to pomocné startovací plus.
|
5.12.08, 13:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|