|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
tydak
|
zapojeni stropnich hodin
potreboval bych poradit jak zapojit stropni hodiny do favorita tam jak je ten otvor na ne tak tam jsou jen dva dratky a na dodinach jsou tri kam to dat
|
5.12.08, 12:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: zapojeni stropnich hodin
tydak píše: potreboval bych poradit jak zapojit stropni hodiny do favorita tam jak je ten otvor na ne tak tam jsou jen dva dratky a na dodinach jsou tri kam to dat
hups
teraz s hlavy neviem, ale idú stale a rozsvietia sa po zapnutí zapaľovania, tie dva čo tam máš je jeden kostra, alebo ide zo stropného svetla, alebo od strechy zo stĺpika?
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
5.12.08, 12:54 |
|
|
tydak
|
michalkatka píše: tydak píše: potreboval bych poradit jak zapojit stropni hodiny do favorita tam jak je ten otvor na ne tak tam jsou jen dva dratky a na dodinach jsou tri kam to dat hups teraz s hlavy neviem, ale idú stale a rozsvietia sa po zapnutí zapaľovania, tie dva čo tam máš je jeden kostra, alebo ide zo stropného svetla, alebo od strechy zo stĺpika?
jo jdou porad to se mi podarilo zapojit ale nesviti a ty oba kabeli jdou od svetla myslim
|
5.12.08, 13:23 |
|
|
michalkatka
|
tydak píše: jo jdou porad to se mi podarilo zapojit ale nesviti a ty oba kabeli jdou od svetla myslim
ja si už napamätám, otázne je či ti funguje podsvietenie, ale zapojené majú byť všetky 3, jeden z nich je kostra...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
5.12.08, 13:26 |
|
|
tydak
|
michalkatka píše: tydak píše: jo jdou porad to se mi podarilo zapojit ale nesviti a ty oba kabeli jdou od svetla myslim ja si už napamätám, otázne je či ti funguje podsvietenie, ale zapojené majú byť všetky 3, jeden z nich je kostra...
mam zapojeny jen dva a podsviceni nefunguje:(
|
5.12.08, 13:49 |
|
|
darda
|
tydak píše: michalkatka píše: tydak píše: jo jdou porad to se mi podarilo zapojit ale nesviti a ty oba kabeli jdou od svetla myslim ja si už napamätám, otázne je či ti funguje podsvietenie, ale zapojené majú byť všetky 3, jeden z nich je kostra... mam zapojeny jen dva a podsviceni nefunguje:(
tady máš odkaz s naskenovaným návodem,tak to snad rozlouskneš
http://www.skodafavorit.cz/index.php?sh ... 56e5fd6172
|
5.12.08, 14:08 |
|
|
tydak
|
darda píše: tydak píše: michalkatka píše: tydak píše: jo jdou porad to se mi podarilo zapojit ale nesviti a ty oba kabeli jdou od svetla myslim ja si už napamätám, otázne je či ti funguje podsvietenie, ale zapojené majú byť všetky 3, jeden z nich je kostra... mam zapojeny jen dva a podsviceni nefunguje:( tady máš odkaz s naskenovaným návodem,tak to snad rozlouskneš http://www.skodafavorit.cz/index.php?sh ... 56e5fd6172
diky pokusim se
|
5.12.08, 14:13 |
|
|
gokralik
|
Když se podíváš zezadu na hodiny, tak první zleva je stálé plus. To si můžeš připojit na stropní světlo, pak je kostra, tu můžeš vzít taky odtamtud a pak podsvícení. No a to budeš muset natáhnout kabel až ke spínací skříňce a tam to připojit na 15ku.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
5.12.08, 15:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|