Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 10.1.25, 10:04

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 482 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 33  Další
 Sharpers - Felicia GLXi - Elvíra 
Autor Zpráva

Příspěvek 
tak sem začal s tím platem..nakonec došlo na druhou variantu, tudíž pouze upravit škodovácké plato...to sem stih dneska, zítra vyřežu díry a zamontuju repro a pokud to stihnu tak ještě natáhnu kabely....

takhle to začínalo :lol: ...

Obrázek

tady už hotove a hozene do auta....ježiš v tom kufru je bordel :roll:

Obrázek

na bok plata je nasazené těsnění oken z 120ky....parádně pasuje a vibrace sou fuč....

Obrázek

cele plato zpevnil jednoduchy ram...

Obrázek

když sem jel tak se už neozyvali ani normal zvuky ktere tak vždy byly...takove ty vrzave z plata....ty sem odstranil tim že jak sou tam ty kolíčky na stranách které jdou do tě drážek, tak sem nad ně dal 1cm kus hadičky rozžíznutý napůl....kopíruje tvar toho kolíčku , drží tam sám a vibrace sou ty tam....

2.12.08, 12:55
Pspvek Reklama

Příspěvek 
plato sem nijak nevystužoval, nerezonuje, žádný gumičky sem nikam nenavlíkal:D:D...taky sem nad tim laboroval, ale jak sem zjistil, že je z dvojitý lepenky, vyříz sem tam díry, vrazil repro a cajk :wink:

2.12.08, 15:34
Profil ICQ
Voditelj brodice

Příspěvek 
Ondras83 píše:
plato sem nijak nevystužoval, nerezonuje, žádný gumičky sem nikam nenavlíkal:D:D...taky sem nad tim laboroval, ale jak sem zjistil, že je z dvojitý lepenky, vyříz sem tam díry, vrazil repro a cajk :wink:

aby bolo jasno, to plato by sa malo idelane vymenit za MDFkovu dosku, nie preto lebo by to v papundeklovom rezonovalo alebo nebodaj naudrzalo repro ale ze reprak potrebuje co najpevnejsiu ozvucnicu, ak nema, bude nahovno hrat ;)
celkovo repro vzadu na plate je napikacu umiestnenie

2.12.08, 15:38
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
jo taky vim ze kdyz sem je mel ve favoritu v platu tak nic nerezonovalo a hraly ale ty same dane do drevotriskove desky hraly o dost lip.......ted v felice si to zatim vyresim aspon takhle, casem udelam plato z desky ale az bude vice casu....ted je to vice mene provizorne at tam mama apson neco...

2.12.08, 22:48

Příspěvek 
dneska sem natah kabel pod kobercama, aspoň sem se podival jak to pod něma vypada a v poho, jak z tovarny, vyřezal sem jednu diru a na druhou mi už nestačily síly :lol:

3.12.08, 12:46

Příspěvek 
no, repro vzadu není špatně umístěný...kufr slouží jako ozvučnice a od skla se ten zvuk odráží do auta :wink: ...a když máš vepředu nějaký 16cm kompo repro, tak to je supr :wink: ...samozřejmě to nemá nad takový ty tunerský zástavby po celym autě, který maj nejmíň 70kg a kurvěj jízdní vlastnosti :wink:

3.12.08, 14:20
Profil ICQ

Příspěvek 
no já si zástavbu dělat asi nebudu, pomalu se mi rozpadavaj blatniky tak srad na zastavbu repra.....tohle sem tam dal spiše jen tak narychlo bo jezdim v noci po odpoledni a dost mě to bere na spanek tak tam musi byt kraval ať neusnu :lol: :lol: :lol:

3.12.08, 22:47

Příspěvek 
tak plato hotovo, kabel natáhnut po kobercem na spolujezdcově straně, byl tam nějaký svazek tak sem ho přimotal k němu, hraje to teda hodně super

pár foto:

tahání kabelu :

Obrázek

při jednom sem sundal koberec a mrknul na domek tluniče....oba vypadaj super

Obrázek

tak diry vyrezane, repro namontovano :

Obrázek

ještě mřížky :

Obrázek

detail repra :

Obrázek

detail zapojeni na boku plata...klasická čokoládka kde směrem k platu sou dráty od beden a zespodu sou dráty do auta....takže není problém to rychle odpojit a vyndat....časem tam dam nějaký konektor ale to má čas.....stejně v kufru nic nevozím....:

Obrázek

a poslední fotka :lol: , dřevo mělo na venkovní straně malou drážku, zatím je použita aby drát nebyl všude kolem, ale časem bude použita pro drátěnou mřížku zespodu proti poškození repra....je to kvůli blbým zkušenostem kdy sem ve fáčku zničil reprák neopatrným nakládáním dílů na vrakáči.

Obrázek

na druhé straně, tj u rádia vše pečlivě zapojeno, ještě tam chci místo čokoládky vymyslet nějaký jiný způsob uchycení kabelů protože mi to příde krapet vratké.

mezi další plánované akce, asi na dnešek plánuju mrknou na ten cenrál levých zadních dveří a vymyslet osvětlení kufru.....zatím uvažuju o dvou světýlkách zespodu plata takže by byl kufr pěkně celej osvětlenej, samozřejmě na dveří spínač.

5.12.08, 09:52

Příspěvek 
nový system stahování střešního okna, v utery dostanu new těsnění kolem okna a bude fenstr zase jako novy....ted jezdim s st. oknem zalepenym izolačkou :lol:

6.12.08, 21:19

Příspěvek 
njn já to moc řešit nechtěl ale nakonec sem si řek že když už tam to okno je tak ať je aspoň funkční :lol:

7.12.08, 21:40
Dezertér 2

Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
Příspěvek 
Pěkná aparaturka. Jinaks tím oknemsi nc nedělej to je normlání. Ještě sem neviděl ve starším voze okno které by bylo 100% těsnící. :? :?

RAPID 130 POWER FOREVER!!!

Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.

Karoserie COUPE je mým osudem!

8.12.08, 08:23
Profil ICQ

Příspěvek 
no ono to tesnilo, ale jak mi vymenil stahovaci mechanismus tak vyhodil těsnění bo bylo blbé :lol: te´d to mám polepené izolepou ale ta už přestává stačit a prosakuje to ....zítra ráno to polepím znovu a ve středu jupííí pro nový těsnění :lol:

8.12.08, 16:28

Příspěvek 
tak felinka momentálně stojí u známého v servisu...technik řek že teda poloosy, možná se budou měnit i silentbloky a čepy...uvidí protože se mu něco nezdálo....až to zvedne tak mi brnkne a řekne co a jak.....mimo jiné mi tam nainstaluje alarm, nový motorek centrálu LZ dveře, vymění olej + filtr + těsnění pod vanu, svíčky, palivový filtr. K večeru dám zprávu jak do dopadlo 8) V pondělí si konečně jedu pro to těsnění na st. okno. měli ho dovest v patek ale někde se to zadrhlo...teď jen doufejme že to ta izolepa vydrží :lol:

13.12.08, 09:13

Příspěvek 
volal mi mechanik.....řekl mi tohle....auto sem zvedl, vule nikde žadne , podvozek naprsto v pořádku, všechno sedí tak jak má až na motor....je prej špatně uchycený....říkal že to povolí na silentblocích a zkusí ho pořádně usadit...myslíte že by to špatné uchycení mohlo mít za následek to třepání při přidávání plynu a tak ? moc se v tom nevyznám....

13.12.08, 11:01
Hluchoň

Příspěvek 
urcite jo, kdyz jsem koupil favorita, byl motor narvanej az na podbehu, jak zabral tak to bouchlo, ponevadz se oprel motor o kastli, navic byl ten silentblok prasklej

13.12.08, 11:02
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 482 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 33  Další