|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Chroupání při přejíždění nerovností v rejdu / Felicia 1.6
Autor |
Zpráva |
prodotto
|
Chroupání při přejíždění nerovností v rejdu / Felicia 1.6
Poslední dobou se mi čím dál víc ozývá od přední nápravy takový zvuk, jakoby gumové zachroupání, je to jen při přejetí nerovnosti a pouze při vytočeném kole (jedno na jakou stranu). Vlezl jsem pod auto a okouknul různé vůle, ale člověk pozná prd. Co by to mohlo být? Díky.
P.S.: Forum jsem skouknul a podobné téma nenašel.
|
8.12.08, 17:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
Dub tam mas v prdeli spodni kulovy čepy, nebo horni uloženi. Případně v haji homokinetaky
|
8.12.08, 18:23 |
|
|
Ondras83
|
dělá to při zatočení nebo při jízdě...když stojíš a zatočíš??
vem to někam na parkoviště, zahni do plnýho rejdu a jezdi do kola, jestli to chroupe, je to kloub na poloose
jinak bych to typoval na horní uložení, máš stabik?? případně uložení stabiku
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
8.12.08, 19:25 |
|
|
prodotto
|
Na místě ne, jen když vjedu na nerovnost a pouze při zatočených kolech. Jinak stabik mám...
|
8.12.08, 20:13 |
|
|
Kristensen
|
a ozve se to konkretně jen jednou a přesně v dobu kdy najedeš na nerovnost? Když tam budou dvě nerovnosti zasebou tak se to ozve dvakrát a opravdu jen v rejdu? Pokud jo tak já bych to viděl na spodní kuláky, ten stabik je sviňa, dokáže to relativně udržet ale jak se trochu veme plnej rejd vostře tak stačí aby se začlo hrnout kolo nebo aby člověk najel na nějakou nerovnost a docela šeredně v tom v tu chvíli lupne, nejlépe jak to doopravdy zjistit tak vyháknout rameno s těhlice a prostě si s tím čepem zahejbat, nejde to klasicky zkusit kolo na vejšku ten stabik to zamaskuje jako prt jak je furt našponovanej.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
8.12.08, 20:37 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já bych vjel na velké parkoviště zatočil kola doleva na doraz a vypálil pak doprava a to samé, pokud to chroupe tak homokynetáky,
pak bych zas vytočil kola a pohoupal se na předním blatníku, pokud to chroupe tak ten čep ramene vyschl a pak napiš
|
8.12.08, 21:46 |
|
|
prodotto
|
chlapi,
zítra otestuju, co mi zde radíte a pak dám echo. Zatím každopádně moc díky za rady....
|
8.12.08, 22:58 |
|
|
prodotto
|
Takže při rozjezdu z místa do stran nic.
|
9.12.08, 22:44 |
|
|
Kristensen
|
Já si myslím že pokud to je na nerovnosti zrovna když zatáčíš tak spodní kuláky, on normálně za jízdy mlátit zezačátku nebude ani na dírách ne ale jakmile hodíš plnej rejd, jedeš trošku rychlejc a je tam nějaká nerovnost tak to bouchne, ten stabik je tam na tohle svině, prostě to drží. Jedině zvednout auto a zkusit pohnout pajzrem s ramenem směrem dolu u těhlice, pokud nic a nebudeš si jistej tak opravdu obě ramena vyvěsit a pěkně si s každím kulákem zahejbat.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
10.12.08, 09:22 |
|
|
prodotto
|
Tak se dneska zvedlo auto a je jakás takás vůle je v gumových lůžkách na stabilizátoru, takže se to vymění a pak se uvidí. Nikde jinde se nic neprojevilo...:-/
|
10.12.08, 16:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|