Autor |
Zpráva |
Martin
|
Na stránkách výrobce asi nebude kontakt na pneuservis.
A předpokládám, že když je Zokot z Vysočiny, tak myslel na Moravě.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
16.11.06, 11:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Thobiash
|
Já mám s protektorama špatný zkušenosti i když je pravda, že to nebyly mý pláště. Můj kámoš, kterej dělal leta v pneuservisu mě od nich odrazoval, ale řek´ bych, že záleží na firmě, která je dělá a vžycky je možnost sehnat reference o tý který firmě. Jinak já mám Sportivy M+S W80 a jsem s nima spokojenej - jezdím do Krkonoš.
_________________ Škoda "Julia alias Černá" 120L 89´ R.I.P. http://www.youtube.com/watch?v=VYLFkT5jMZI
|
19.11.06, 12:52 |
|
|
Mike.M
|
Thobiash píše: Já mám s protektorama špatný zkušenosti i když je pravda, že to nebyly mý pláště. Můj kámoš, kterej dělal leta v pneuservisu mě od nich odrazoval, ale řek´ bych, že záleží na firmě, která je dělá a vžycky je možnost sehnat reference o tý který firmě. Jinak já mám Sportivy M+S W80 a jsem s nima spokojenej - jezdím do Krkonoš. Ja mam protektory za 650,- uz 3 rok, spise zimu, jezdim po s. morave, kde byva i 5m snehu z toho 1/2 na ceste a k domu to mam uplne zafujane, ale zatim vse vyjely. Jinak jezdim i po rychlych komunikacich, a muzu rict, tiche, vyvazene (naposledy jak mi je pneuservisak obouval na plech rafky) neni pocitit zadne vibrace. Cely rok drzi tlak, at na nejake male uniky o 0,1atm. Takze sem mel asi stesti, takze zimni protektory jo, u letnich bych si to uz rozmyslel.
_________________ Skoda favorit 91 karburator
|
20.11.06, 08:36 |
|
|
zokot
|
Martin píše: Na stránkách výrobce asi nebude kontakt na pneuservis. A předpokládám, že když je Zokot z Vysočiny, tak myslel na Moravě.
Je to Nové Město na Moravě. Z Nového Veselí co by kamenem dohodil.........
Teď mám pneu Everest z Pneu Vraník a zatím super. Zkus to tady ve Žďáru třeba je mají taky.
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
21.11.06, 06:54 |
|
|
Martin
|
No ještě uvidím, jestli do těch protektorů půjdu. Asi omrknu cenu v pneuservise a když bude vyšší, než ta co ji mají na stránkách, tak si to nechám poslat. Díky za info.
|
21.11.06, 10:29 |
|
|
zokot
|
Martin píše: No ještě uvidím, jestli do těch protektorů půjdu. Asi omrknu cenu v pneuservise a když bude vyšší, než ta co ji mají na stránkách, tak si to nechám poslat. Díky za info.
Pro doplnění vzorek je to HPL.
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
21.11.06, 10:33 |
|
|
paradio
|
Myslím, že zimáky se obouvají proto, aby bylo možné lépe vyjet ve sněhu a na ledu?, Není to na závodění. nejsou to sliky.
Opravdu to auto trochu víc plave, vzorek má větší mezery a směs je měkčí. Musí se s tím počítat. Já osobně používám protektory a používám je jen do poloviny vzorku - asi 3 zimy. V létě opět přezouvám na letní - tedy měním celá kola.
Jinak na internetu seženeš několik prodejců peotektorů. A přivezou ti je až domů.
http://ext.pneuvranik.cz/vypis.php?ip=8 ... ni&lang=cz
http://www.pneu-komplex.cz/pneumatiky/o ... ok=+NAJDI+
_________________ ___________________
|^^^^^^^^^^^^^^| ,, _\_
|**** PARADIO***** '|""";.||.___.
|_..._...______==== ___|__|..., ] |
"(@ )'(@ )""""*|(@ )(@ )*****(@)
Škoda 120GL 1987 - VW PASSAT 1.8T/110kW
|
21.11.06, 17:25 |
|
|
Martin
|
Ten vzorek HPL se mi taky zamlouvá nejvíce, i když tomu vůbec nerozumím.
|
21.11.06, 20:04 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
mam ty W 780 - letos to bude druha zima a fakt dobre.
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
21.11.06, 20:13 |
|
|
Martin
|
Ten vypadá taky pěkně, ale je o 100Kč dražší
|
21.11.06, 20:17 |
|
|
Lukas
|
ja je loni koupil dokonce za 699kc/kus
ale nelituju. fakt se osvedcily. a rapidek projel vsechno. Akorat jednou se z niceho nic (asi po 15s) propadl az na bricho do navateho a zmrzleho snehu, tak to mi ani ty pneu nepomohly.
Coupé club TW
|
21.11.06, 20:24 |
|
|
Barberro
|
zdravím.....je třeba si rozmyslet jednu věc než budete kupovat pneu na strankach nebo v pneuservise.Jde oto že když si koupite pneu přimo v pneuservise či jinak vybavene stodole tak mate přezuti zdarma což častěji vychazi celkově levnějc než kdybyjste si je splašily samy a pak stim přijely do pneuservisu.
přiklad:pneu na strankach viz vranik cca 580,- v nabidce pneuservisu od 650,-
když si je koupite samy musite potom zaplatit přezutí což děla od 490,- a vic dle toho jestly chcete nove ventilky atd.
při zakoupeni pneu přimo v pneuservisu mate přezutí zdarma (samozdřejmnost je vyměna ventilku )
Je třeba tohle zvažit,kdo chce ušetřit.
|
21.11.06, 20:51 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Barberro píše: při zakoupeni pneu přimo v pneuservisu mate přezutí zdarma (samozdřejmnost je vyměna ventilku )
tak u nás www.dobrepneu.cz to zadarmo nebylo ale stálo to 300 za 4 gumy
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
21.11.06, 20:58 |
|
|
Lukas
|
Sadra17 píše: Barberro píše: při zakoupeni pneu přimo v pneuservisu mate přezutí zdarma (samozdřejmnost je vyměna ventilku ) tak u nás www.dobrepneu.cz to zadarmo nebylo ale stálo to 300 za 4 gumy
a ja mel za 100 prezute vsechny 4
Coupé club TW
|
21.11.06, 20:59 |
|
|
Barberro
|
Lukas píše: Sadra17 píše: Barberro píše: při zakoupeni pneu přimo v pneuservisu mate přezutí zdarma (samozdřejmnost je vyměna ventilku ) tak u nás www.dobrepneu.cz to zadarmo nebylo ale stálo to 300 za 4 gumy a ja mel za 100 prezute vsechny 4
Za 100,-? Tak za to bych ani nezved zvedak
Každy ma svou politiku byznysu co naplat,jen jsem chtěl poradit.
|
21.11.06, 21:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|