Nepér píše:
mne by zajímalo, jak dopadly dveře toho viníka...
A pojišťovna ti zaplatí maximálně tak polovinu, na starý auto ti napočítají takovou amortizaci, že se budeš asi ještě divit...
Ale dá se to nějak obejít tak, že nebudeš kupovat nový díly, ale použitý, to by ti mohla pojišťovna proplatit...
no nevim... kdyz sem mel loni tu bouracku, tak sem mel likvidaci u znameho v servise tak ten to nejak ukecal na likvidaci za 12000 -nejvetsi polozka byla novy lak

. ale tim, ze mi to opravoval jinej znamy doma, tak sem dostal jen 9800 a baba na pojistovne mi to vysvetlila tak, ze kdyz si to opravujes doma sam, tak pouzijes treba uz pouzite dily - servis ti hodi vsechno nove... No nijak sem to neresil a nepatral sem po tom, jestli me natahli, nebo ne, pac za 11000 mi ten znamy opravil bouracku, vymenil predni blatniky, opravil zadni lemy, hodil novy lak a nastrikal spodek, takze sem mel auto zase pohromade - to bylo jedine co me zrovna zajimalo a jeste sem na tom vydelal ten novy lak...
a tu amortizaci si uz moc nepamatuju ale bylo to nejak ze u auto do 10-ti(nebo snad 5-ti?)let stari a zaroven do 100k Km se hradi 100% u ostatnich to uz je podle tabulek a ceniku te pojistovny