Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 20.6.26, 21:13

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 47 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 kotoučová zadní brzda místo bubnových 
Autor Zpráva

Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
Příspěvek 
bitmap píše:
Vít píše:
tak pod tohle se podepíšu, mě nějak pozlobily ty ventily na tlak dozadu, a to bylo na rozbití huby, kazdej dotek pedálu jak rucni brzda, vic sily na zadek uz nikdy

Nesmysl.
Mam od cervna vyndany omezovaci ventily k zadnim brzdam, jezdim s tim kazdy den bez ohledu na pocasi a ani pri prasackem brzdeni v zatacce na oslizene ceste se auto nechova nijak zaludne. Proste to jen lip brzdi.

Asi mas spatny zadni brzdy... vis ty proc tam ty omezovace sou? aby ti auto v zadu nesmykovalo.. tak kdyz je tam nemas a zadek ti neblokuje tak na to mrkni jinak neprojdes technickou :-D

11.12.08, 16:33
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Vim proc tam ty omezovace jsou, proto jsem je vyhodil pryc a umerne tomu prizpusobil styl jizdy :)
Zadni brzdy mam v poradku, stejne tak jako predni a na technicky kam kazde dva roky posilam papiry by prosel i rozebrany Mig21, takze s tim si starosti delat nemusis.

Whoever lays hands upon me to govern me, is an usurper, a tyrant and I declare him my enemy!

11.12.08, 17:23

Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
Příspěvek 
a jak to budes delat az se budou technicke hlidat elektronicky jak tomu rikaji... ze tam to auto bude muset fakt projet?

11.12.08, 19:03

Příspěvek 
Mam to prihlaseno vedle na Slovaci a tam se pokud vim nic podobneho nechysta.
Az to tam zavedou, tak auto uz stejne bude po smrti, a kdyz ne, tak to by v tom byl cert, aby se to nedalo nejak zaonacit :)

Whoever lays hands upon me to govern me, is an usurper, a tyrant and I declare him my enemy!

11.12.08, 20:55
Junior TW team

Příspěvek 
Ja mam spis jinej dotaz... Co by se stalo kdybych dal na Rapida dopredu jeste jednu sadu 4 pistu? Na kazdym kole by pak bylo 8 pistu. Tam uz by pak asi nestacil zadek ta chodilo by to od zadku do smyku co?

11.12.08, 21:35

Příspěvek 
Majlanky píše:
Ja mam spis jinej dotaz... Co by se stalo kdybych dal na Rapida dopredu jeste jednu sadu 4 pistu? Na kazdym kole by pak bylo 8 pistu. Tam uz by pak asi nestacil zadek ta chodilo by to od zadku do smyku co?

ti odpovim jednoduse...stane se to co s klasickymi dvoupistky..kdyz slapnes na brzdu tak se ti zablokujou kola.....

11.12.08, 23:59
Profil ICQ
Junior TW team, Tydýt

Příspěvek 
tak jsem jel na to autovrakovište golf tam stojí pořád ale nemá kotouče takže jak už jsem tu psal pošteluju ty bubny popřípadě seženu druhej jak tu někdo psal a bude jen je blby když chcu zdělat buben tak musím ho zdělat i z ložiskem je to blby ale je to tak když bych povolil ty 4 šrouby na šroubovák tak to pořád drří a níc nevydělám co jsem se ptal tak tak to bylo řešeno u novějších favoritu nevím jestly z 93 nebo až z 94 ale já ho mám 92 nevíte proč tomu tak je?

#2580 fávo 135 LSe - Get Hard

12.12.08, 20:17

Příspěvek 
Hele, koukni se na klávesnici vedle eMka, je tam takovej dobrej znak, čárka se tomu říká, možná by jsi jí mohl občas použít

12.12.08, 20:25
Profil ICQ

Příspěvek 
já sem tohle řešil taky hodně, stačí zajít na feliciaklub a je tam vo tom toho mrtě...i rozkreslený a návod na výrobu...když seženeš dobrou zadní kotoučovku, je problém akorát v lanovnodu na ručku....
návod na 4x100
stočit buben na náboj (z bubnu zůstane jen náboj)
na to nasadit přední kotouč
z plocháče (nejmíň 5mm) udělat uši na třmen
nasadit třmeny z okty, fabky, audi, passata (prostě koncern)
vymyslet ty lanovody (někdo řiká z fábky, jinej upravit z feldy)
jet to projet :wink: :wink:

na domorobo kitcaru měl vzadu třmeny z okty a žádnej zásadní problém se neřešil
http://www.youtube.com/watch?v=jc3S5blaGwg

13.12.08, 15:59
Profil ICQ

Příspěvek 
hardb píše:
tak jsem jel na to autovrakovište golf tam stojí pořád ale nemá kotouče takže jak už jsem tu psal pošteluju ty bubny popřípadě seženu druhej jak tu někdo psal a bude jen je blby když chcu zdělat buben tak musím ho zdělat i z ložiskem je to blby ale je to tak když bych povolil ty 4 šrouby na šroubovák tak to pořád drří a níc nevydělám co jsem se ptal tak tak to bylo řešeno u novějších favoritu nevím jestly z 93 nebo až z 94 ale já ho mám 92 nevíte proč tomu tak je?

Jen ty šroubky na šroubovák to držej pokud je tam opravdu na tom bubnu máš ale nepujde ti sundat dokud nepovolíš lanovod ruční brzdy a nevycvakneš samostav v bubnu, jsou dva druhy samostavů, jeden je dole a jeden nahoře, pokud máš na bubnu ještě navíc nějaký dvě dirky proti sobě (mezi šroubama na kolo) tak máš ten spodní samostav a ten se vycvakne tak že natočíš tu malou dirku na bubnu směrem dopředu (zhruba asi vodorovně s tou protější dirkou) a na tá straně bubnu která je u dveří (boční dveře) tou dirkou strčíš, co já vím třeba rýsovací jehlu v podstatě kam až pujde a až se zastaví tak ji o cca 3-5mm povytáhni, drž a nepusť, a otoč pomalu bubnem jako kdyby jsi chtěl jet dopředu dokud se nezastaví (mělo by to jít zhruba asi jako na hodinkách kdyby bylo půl a 5 minut) a jak se ti buben zastaví tak tím pádem by se ti měla kapánek jako by vyvracet ta jehla směrem dolu, tak podrž buben aby se neotočil a jehlu vyvrať lehce nahoru (malej odpor tam bude ale ne křečovitě) no a v tu chvíli když vytáhneš tu jehlu ben tak by se měl buben točit absolutně volně, a měl by jít dolu, pokud nepujde protože bude zarezlej na osazení náboje tak pobouchat kladivem na dosedací plochu kola. Kdyby jsi tam náhodou neměl ty dvě malé dirky na bubnu tak to jde ještě dírou na šroub kola.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

13.12.08, 17:00

Příspěvek 
Uffff :shock: to je slohovka, člověk když to dělá tak nekouká, nepřemejšlí, pic a je to, ale když chce někomu napsat postup tak to se zapotí :lol: :lol:

13.12.08, 17:02
Junior TW team, Tydýt

Příspěvek 
Kristensen píše:
Uffff :shock: to je slohovka, člověk když to dělá tak nekouká, nepřemejšlí, pic a je to, ale když chce někomu napsat postup tak to se zapotí :lol: :lol:

jj to je fakt ted v pátek sme v češtine psaly pracovní popis ale at se vrátím k tematu díky za ten popis jen je zajímavy když ten buben chci vydělat a odšroubuju tu jistící matku na náboji co vlastně dotlačuje ložisko na podložku tak to jde vydělat bez problému minulý rok sem měnil na praxi přední čepy a šteloval brzdy at auto projde technickou to sem dělal z mistrem a nepamatuju si že by o dělalo problém a ten buben vydělal bez ložiska tak jsem to dělal i doma ale to už tak nešlo a to auto bylo tuším že říkal z 90 roku a já mám z 92

13.12.08, 19:27

Příspěvek 
90 a 92 majú bubny rovnaké, akurát pri 92 na štíte je tá dierka na uvolnenie samostavu... inak sú rovnaké....

13.12.08, 20:36

Příspěvek 
nechceš ten buben radši vyfotit? Protože to je nějaký divný že to se středem jde a bez něj ne, pokud teda máš samostatnej buben, někdy se stane že je řádně zakvetlej ale dvě tři rány slušným kladivem někde zhruba mezi díry na šrouby kola na to dosedací plochu a je dole.

13.12.08, 21:24
Junior TW team, Tydýt

Příspěvek 
Kristensen píše:
nechceš ten buben radši vyfotit? Protože to je nějaký divný že to se středem jde a bez něj ne, pokud teda máš samostatnej buben, někdy se stane že je řádně zakvetlej ale dvě tři rány slušným kladivem někde zhruba mezi díry na šrouby kola na to dosedací plochu a je dole.

vyfotit bych to mohl ale jak jsem oddělával ty 4 šrouby co drží buben na hřídely tak sem je tak tak povolil a pak sem je zas dotáhl a ted i ty šrouby nejdou povolit pokud se mi dnes bude chtít tak to kolo zdělám a vyfotím to jak to vypadá

14.12.08, 11:06
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 47 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další