Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 20.6.26, 18:17

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Nebrzdim, jen ruckou. 
Autor Zpráva

Příspěvek Nebrzdim, jen ruckou.
Zdravim,
Dnes mi z niceho nic uplne odesli brzdy. Raz na raz. Jen bych rad nejakou radu, kam kouknout prvni, jelikoz to ted v tomhle pocasi neni sranda najit, prece jenom je secko mokry, netesnost se spatne hleda. Vzhledem k tomu, ze to prislo najednou, tak sam tipuju hadice k predku, kdyby nekde vznikla jen netesnost, sli by asi napumpovat (mam zkusenost s vadnym prasatkem, na treti slapnuti uz se to chytalo). Co myslite vy?

thx :roll:

18.12.08, 23:19
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Jeste doplnim, ze trubky jsou letos novy a zadni prasata taktez.

18.12.08, 23:21
Pan Kapitán

Příspěvek 
Ja uz tak jezdim od konce listopadu. No.... rada zni, pockej az bude teplejc. Taky to tak delam. Vymenil sem vzadu pakny, mne nesla ani rucka. ;-)

Cvokárium: Youtube Instagram

18.12.08, 23:21
Profil ICQ YIM

Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
Příspěvek 
Nadrzku na apalinu mas plnou nebo prazdnou? kdy jsi naposledy kontroloval? je mozne ze mas nekde nepatrny unik a valec si cucl unik... Trubky muzes mit nove ale nekde jsi je mohl dat spatne a prodrely nebo proklepaly se... Mohla prasknou i vysokotlaka hadice k nekteremu koli ci pukla kostka... je toho hodle ale zacni od nadobky... Kazdopadne tak na den dva do garaze prvni nekde na vysuseni a pak zacni hledat

18.12.08, 23:24
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
řekni někomu ať šlape na brzdu a ty sundej víčko nádobky kapaliny a koukej dovnitř, jestli uvidíš bublinky tak je to HBV.. :)

18.12.08, 23:34

Příspěvek 
to trady: garaz nehrozi, nemam kde vzit. Nadobka byla v listopadu plna, delal jsem pred "zimou" prohlidku vseho. Ted v ni chybi pocitam to, co jsem potratil kdyz zvadli, cca 1-1,5cm od max. Trubky jsem nedelal sam, ale servis kvuli STK, nemel jsem v te dobe auto jeste v rukach... koupe-lak-stk, nez se mi dostalo do ruky. Jen tak mimochodem, kostka muze prasknout? To by tam musel byt solidni kaz.. Snad se umoudri pocasi...

Jo, mlada jeste tvrdila, ze neco smrdelo, kdyz jsme dojeli. Ja mam vypalenej nos, takze netusim. Ale znamenalo by to kapalinu na kotouci nebo bubnech, hm?

to Viky: clovece mam s tim jet 100km na svatky :shock: :lol:

18.12.08, 23:42

Příspěvek 
Šemik píše:
řekni někomu ať šlape na brzdu a ty sundej víčko nádobky kapaliny a koukej dovnitř, jestli uvidíš bublinky tak je to HBV.. :)

Testnu... thx

18.12.08, 23:42

Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
Příspěvek 
Prasklou kostku sem uz videl... Delali sme odvzdusneni totalne zavzdusnenych brzd... Vypadalo to vsechno na jeste originalni dily a jak sel cas tk ten hlink totalne schnil... Po odvzdusneni sme to sli projet a po ujeti cca 10km se zdalo vse ok a posledni zabrzdeni pred garazi dup na brzdu a pedal byl na zemi a za autem cara z brzdove kapaliny... Auto skoncilo stat na poli co bylo vedle garaze (a kdo by se ptal na rucku tak tam nebyla vubec ustavena (tj nebrzdila))

18.12.08, 23:46

Příspěvek 
Nz, hlavně šlapat skutečně jako šlapat, ne jen sešlápnout a držet dole :)

Který okruh to je lze dobře poznat z nádobky, všechny 3 části jsou od sebe odděleny, takže ta kde není ani kapka kapaliny je od vadného okruhu :) Jen těžko říci jestli je to od malého nebo velkého okruhu, kdo ví jak to kdo natahal :) To pak bude chtít jít po trubkách a koukat.. :wink:

Kostka skutečně může odejít, origo je z Al a se solí se nemá moc ráda :)

18.12.08, 23:52

Příspěvek 
Zitra na to kouknu, uvidim, co najdu, jestli neco... zasraty pocasi :!:

19.12.08, 00:06

Příspěvek 
[quote="Doggie4EVER"]to trady: garaz nehrozi, nemam kde vzit. Nadobka byla v listopadu plna, delal jsem pred "zimou" prohlidku vseho. Ted v ni chybi pocitam to, co jsem potratil kdyz zvadli, cca 1-1,5cm od max. Trubky jsem nedelal sam, ale servis kvuli STK, nemel jsem v te dobe auto jeste v rukach... koupe-lak-stk, nez se mi dostalo do ruky. Jen tak mimochodem, kostka muze prasknout? To by tam musel byt solidni kaz.. Snad se umoudri pocasi...
quote]

Tak kukni, v ktorých oddeleniach brzdovej nádržky chýba kvapalina...predpokladám, že v prdeli bude iba jeden okruh a podľa toho, v ktorrom oddelení nádržky nie je žiadna kvapalina budeš vedieť, o ktorý okruh ide...aspoň sa ti zúži problém...

A hej, tie kocky sú z hliníka a ten stárne a koroduje...pokiaľ neboli tie kocky vymenené pri výmene hadíc a trubiek...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

19.12.08, 08:40

Příspěvek 
Tak vzhledem k nelepsicimu se pocasi, jsem zkontroloval velmi malo... vysledky:

Hadice k predku v poradku, zadek zatim netusim, ale nepredpokladam chybu.
Napad s oddelenimi nadobky je fajny, ale zatim je tam kapaliny moc, trosku uberu a zkusim pumpovat.
Nasel jsem jednu chybu, ale netusim, jestli by to melo takovy nahly nasledky - hadice od nadobky (ta nejkratsi, vodorovna k hlavnimu valci zhora) je nasycena brzdovkou, takze urco netesni (je i puvodni, takze se neni cemu divit).
Kostky stale nejsou zkontrolovany, protoze je fakt dost mokro, na to, abych si do toho lehnul, az nebudou kaluze tak to urco obhlidnu. Jinak jsou puvodni, ale s tou korozi nevim, jelikoz to auto v zime nejezdilo, takze sul nehrozi.

Kluci, moc dekuju za napady, v tomhle pocasi kazda rada nad zlato :wink: .

Kdyby aspon pod autem bylo sucho, aby to kydlo na zem a bylo by to hned najity :cry:

20.12.08, 15:41

Příspěvek 
Ale ber zretel i na to ze muze byt KO hlavni valec... co muzes zkusit i sam tak povolit tlakovy trubky od valce a slapat... jak z nej nebude prskat strikat kapalina tak je v haji

20.12.08, 17:04

Příspěvek 
Tak ale, pokiaľ máš v nádobke stále dosť kvapaliny (teda ani z jednej komory nie je úpne vytečená), tak to bude asi HBV...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

20.12.08, 20:11

Příspěvek 
ferrari píše:
Tak ale, pokiaľ máš v nádobke stále dosť kvapaliny (teda ani z jednej komory nie je úpne vytečená), tak to bude asi HBV...

a nemohlo mu to nasať vzduch pod nádobkou čo písal že to má od kapaliny.... :?:

20.12.08, 20:13
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další