Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.11.24, 10:56

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 zapojenie ALARMU + ake rele_?? 
Autor Zpráva

Příspěvek 
zkus tam hodit přepínací relé - to je můj názor

21.12.08, 13:45
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Donku,máš SZ.

Massy, a co bude přepínací relé přepínat.Nechci se tady dohadovat,ale je dobré,pokud dáš radu,nějak jí komentovat a vysvětlit.Jako mechanik alarmů jistě víš,že relátek je plná (_I_).A pokud poradíš přepínací relé,dej Donkovi i zapojení vývodů,jinak bude zase v koncích.Určitě nám jde o jedno a to Donkovi pomoct.čus

21.12.08, 14:10

Příspěvek 
koukal jsem na net a je to alarm CS584, tenhle alarm je od stejného výrobce jako CS13, použité relé je přepínací a přerušený vodič na sartér se napojí na relátko. Přerušený vodič - od spínačky na vývod 30, do startéru na vývod 87a

21.12.08, 14:30

Příspěvek 
jak sem vložím obrázek, nakreslil jsem schéma a nevím,jak to sem hodit.

21.12.08, 14:43

Příspěvek 
Massy píše:
jak sem vložím obrázek, nakreslil jsem schéma a nevím,jak to sem hodit.
Pomoze ti toto?

21.12.08, 14:49

Příspěvek 
Massy,ano podle schéma co dal Donek se bude asi jednat o CS584.Pravdu máš,že na CS13 je relé s kontaktem 87a /tak jak jsem popisoval značení kontaktů/,ale není stopro jasné,že se jedná i o stejné vnitřní zapojení ŘJ.Určitě uznáš,že je prvořadé se řídit podle doporučeného zapojení a pak když něco nesedí je třeba měřit a až pak napadnout špatné schéma /značení/.
Čekám na Donka,co napíše k danému problému.
Jen se divím,že to zapojení ještě /pokud je špatně značené/ nikdo u prodejce nenapadl.
čus

21.12.08, 14:59

Příspěvek 
koukal jsem na stránky firmy,která tyto alarmy dodává a ani na jednom není označený kontakt 87a, mám v autě alarm PORTMAN (nové označení TS100) a pole schématu tam taky není označení 87a. Je to chyba ve schématu. V ceníku je dokonce udávaný relé jako imobilizační a toto relé je přepínací.
K tomu napadnutí u výrobce řeknu jenom jediné. Ve většině alarmů je dodávané relé s kontaktem 87a, patice i s kabelama a všichni to zapojují podle schématu,takže nad tím moc lidí nepřemýšlí.

21.12.08, 18:54

Příspěvek 
dakujem vam vsetkym a ano asi bude problem nna to rele lebo ziadne mi neprilozili a pouzite rele ma iba kontakt 87 a ten 87a chyba... skusim vymenit to rele ale asi as po sviatkoch kedze ma teras caka mrdacka s brzdami :( . Vopaje tvoje rady a samozrejme rady massy si vezmem k srdcu a setko prejdem s chladnou hlavou a potom dam vediet....schemu centralu prilozim ale momentalne k nej nemam pristup kedze ostala v dielni.. zatial vam dakujem za snahu pomoct mi nove informacie dolozim po sviatkoch dakujem

21.12.08, 19:17
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2