Autor |
Zpráva |
mrpichanda
|
vytvrdenie tlmičou š120
čawte prosim vas poradte mi ako mam vytvrdit tlmiče čital som že dať niejaku podlozku pod ventyl alebo hustejší olej poradtemi ako to mam presne spraviť poradte mi aky olej a tak kto ma stym niejake skusenosti diky
|
19.11.06, 19:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
jizíček
|
Re: vytvrdenie tlmičou š120
mrpichanda píše: čawte prosim vas poradte mi ako mam vytvrdit tlmiče čital som že dať niejaku podlozku pod ventyl alebo hustejší olej poradtemi ako to mam presne spraviť poradte mi aky olej a tak kto ma stym niejake skusenosti diky
puk do pruziny ...
_________________ Favorit 135 BMM r.v. 94 - odhlašený
VW Golf III combi, 1.9 tdi, r.v. 97
Škoda 742 Forever Team
|
23.11.06, 19:56 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
olej tam dej jakejkoliv akorát dycky stejný množství
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
23.11.06, 20:01 |
|
|
Jarda S.
|
jizíček píše: mrpichanda píše: čawte prosim vas poradte mi ako mam vytvrdit tlmiče čital som že dať niejaku podlozku pod ventyl alebo hustejší olej poradtemi ako to mam presne spraviť poradte mi aky olej a tak kto ma stym niejake skusenosti diky puk do pruziny ...
na to sou přímo speciální gumy ale u nás se nedaj sehnat proto je dováží z Polska
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
23.11.06, 20:02 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
Sadra17 píše: olej tam dej jakejkoliv akorát dycky stejný množství
prevodovy je hustsi ne? tak by to melo byt tvrdsi
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
23.11.06, 20:03 |
|
|
Jarda S.
|
Lukas píše: Sadra17 píše: olej tam dej jakejkoliv akorát dycky stejný množství prevodovy je hustsi ne? tak by to melo byt tvrdsi
nejhustčí je motorovej
|
23.11.06, 20:04 |
|
|
Lukas
|
Sadra17 píše: jizíček píše: mrpichanda píše: čawte prosim vas poradte mi ako mam vytvrdit tlmiče čital som že dať niejaku podlozku pod ventyl alebo hustejší olej poradtemi ako to mam presne spraviť poradte mi aky olej a tak kto ma stym niejake skusenosti diky puk do pruziny ... na to sou přímo speciální gumy ale u nás se nedaj sehnat proto je dováží z Polska
a jak se to v tom Polsku jmenuje? V sobotu tam jedu, tak se mrknu. Posledne kdyz sem se tam shanel po pridavnych dalkacich pro kamose, zabralo 15 minut, jen to nez jsme se domluvili, co po nich chci. Dalkove jsou totiz Drógowe
Coupé club TW
|
23.11.06, 20:06 |
|
|
Jarda S.
|
Lukas píše: a jak se to v tom Polsku jmenuje? V sobotu tam jedu, tak se mrknu. Posledne kdyz sem se tam shanel po pridavnych dalkacich pro kamose, zabralo 15 minut, jen to nez jsme se domluvili, co po nich chci. Dalkove jsou totiz Drógowe
nevim já o tom čet na virtu
|
23.11.06, 20:10 |
|
|
Lukas
|
Sadra17 píše: Lukas píše: a jak se to v tom Polsku jmenuje? V sobotu tam jedu, tak se mrknu. Posledne kdyz sem se tam shanel po pridavnych dalkacich pro kamose, zabralo 15 minut, jen to nez jsme se domluvili, co po nich chci. Dalkove jsou totiz Drógowe nevim já o tom čet na virtu
aha. no zkusim z nich dostat nejake info. Ale stejne zase zkoncime u anglictiny...
Coupé club TW
|
23.11.06, 20:14 |
|
|
Jarda S.
|
Lukas píše: Sadra17 píše: Lukas píše: a jak se to v tom Polsku jmenuje? V sobotu tam jedu, tak se mrknu. Posledne kdyz sem se tam shanel po pridavnych dalkacich pro kamose, zabralo 15 minut, jen to nez jsme se domluvili, co po nich chci. Dalkove jsou totiz Drógowe nevim já o tom čet na virtu aha. no zkusim z nich dostat nejake info. Ale stejne zase zkoncime u anglictiny...
nekecej že polák nepochopí češtinu a i kdyby ne tak máš roce
|
23.11.06, 20:17 |
|
|
Lukas
|
Sadra17 píše: Lukas píše: Sadra17 píše: Lukas píše: a jak se to v tom Polsku jmenuje? V sobotu tam jedu, tak se mrknu. Posledne kdyz sem se tam shanel po pridavnych dalkacich pro kamose, zabralo 15 minut, jen to nez jsme se domluvili, co po nich chci. Dalkove jsou totiz Drógowe nevim já o tom čet na virtu aha. no zkusim z nich dostat nejake info. Ale stejne zase zkoncime u anglictiny... nekecej že polák nepochopí češtinu a i kdyby ne tak máš roce
no jako nevim, jak ten polak, ale za jedno tam byla nejaka mlada holka (asi na praxi - s tou bych se mozna nedomluvil ani u nas) a za druhe ja umim polsky jen tak aby se nereklo. kdyz na me mluvi pomalu a ja davam pozor, tak to jde, ale kdyz mluvi normalne rychle, tak poberu jen prvni a posledni slovo
Coupé club TW
|
23.11.06, 20:20 |
|
|
Jarda S.
|
Lukas píše: Sadra17 píše: Lukas píše: Sadra17 píše: Lukas píše: a jak se to v tom Polsku jmenuje? V sobotu tam jedu, tak se mrknu. Posledne kdyz sem se tam shanel po pridavnych dalkacich pro kamose, zabralo 15 minut, jen to nez jsme se domluvili, co po nich chci. Dalkove jsou totiz Drógowe nevim já o tom čet na virtu aha. no zkusim z nich dostat nejake info. Ale stejne zase zkoncime u anglictiny... nekecej že polák nepochopí češtinu a i kdyby ne tak máš roce no jako nevim, jak ten polak, ale za jedno tam byla nejaka mlada holka (asi na praxi - s tou bych se mozna nedomluvil ani u nas) a za druhe ja umim polsky jen tak aby se nereklo. kdyz na me mluvi pomalu a ja davam pozor, tak to jde, ale kdyz mluvi normalne rychle, tak poberu jen prvni a posledni slovo
zkus se pozeptat tady http://skoda.stable.cz/cz/index.php?act ... 5&offset=0
|
23.11.06, 20:26 |
|
|
Lukas
|
jestli sem to z toho dobre pochopil a odvodil, tak na Rapida bych dozadu potreboval ty vetsi - 14cm a dopredu mensi 10cm
jaky je prumer prednich a zadnich pruzin u Rapida?
Coupé club TW
|
23.11.06, 20:36 |
|
|
Ritchma
|
Ten puk, gumy, stahováky pružin to je hroznej bastl. Tak snad buď ten olej nebo rovnou nějaký tvrdší tlumiče na škodárny drahý nejsou viz. www.speedpro.cz apod........
_________________ Škoda favorit 136LS 50kw - prodáno
Citroen saxo VTS 1,6 16v 88kw+ 900kg Schořelo
Audi A4 B5 1,8T
|
23.11.06, 20:59 |
|
|
Peter50kw
|
Motorovy olej ani prevodovy tam nedavaj, bude to v zime strasne tvrde. Pouzi hydraulicky olej. Na upravu tvrdosti su tam planzety a dosadacie plochy vyrovnas plochym brusnym kamenom na dlata. Kombinaciou planziet si urobis tvrdost aku chces. Dokonala cistota je potom podmienkou pre dobru zivotnost.
|
23.11.06, 22:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|