Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 17:55

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 Po výměně zadních tlumičů.... PROSÍM POMOC!!!!! 
Autor Zpráva

Příspěvek 
ty krávo to si dělaj prdel ne? Tohle mě udělat tak by dostal po palici první věcí která by byla po ruce. Já myslel že když ti tam dal něco jako kontramatku že tam máš dvě ty origo nizoučký matky ale tuhle prasárnu no čeče, tak to je síla, by mě zajmalo jak je ten tlumič složenej jestli tam je opravdu vše a jestli ti tam nezapoměl dát ten dorazovej kroužek na pístnici.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

26.12.08, 15:55
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Notak to mě právě štve... prostě nechápu proč tam sakra je ta rezavá matka...ta tam snad být nemá a ta matka co tam má být by měla být zalezlá částěčně v té mističce ne? Jinak co se stane kdy\ž to prostě vyšroubuju a podívám se zvrchu proč to tam dělal..... dá se to vyšroubovat a nesklazí se nic když auto bude na zemí (bez heveru) a já ty horní matky vyndám i s tím silentblokem? Zítra odjíždím tak zkusím až dojedu na chatu si koupím ty matky a zkusím si to nahoře udělat znova ty matky a oddělat ty rezavý pkud to teda budu moct udělat jentak s autem na zemi. Co vy na to? Nebo co byste mi doporučili udělat a vyzkoušet?

26.12.08, 16:30
Profil ICQ

Příspěvek 
Jen je ale otázkou jestli jsou na tlumičích z druhé strany plechu taky ty podložky s gumama jak psal Kristensen, mě přijde divné proč by ten závit byl tak zbytečně dlouhý.. :roll:

26.12.08, 16:34

Příspěvek 
No ale tak zase kdyby tam žádné ty gumy nebyli, tak by to muselo bouchat hodně ne?

26.12.08, 16:45
Profil ICQ

Příspěvek 
Kristensen: Jinak ty máš 1.6ku feldu ne? Nemohl bys mi to vyfotit, jak moc má ta tyčka lézt ven?

26.12.08, 16:56
Profil ICQ

Příspěvek 
ten závit má koukat tak že když na tohle celé nasadíš ten gumovej klobouk tak by ho neměla ta pístnice nadzvedávat, měla by tam být alespoň nepatrná vůle když ten klobouk uprostřed zvrchu zmáčkneš.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

26.12.08, 18:05

Příspěvek 
ty vole...zajeď tam a řekni, že tohle je prasárna, že chceš vrátit prachy nebo ať ti to udělá znovu, že tohle prostě nejde...zapoměl tam dát tu prohnutou podložku do toho silentu a propadla se mu ta trubička...a nebo to rozdělej sám, u toho tlumiče je papír s návodem a fakt to nic není :wink: 8) (rozdíl mezi 1,3 a 1,6 není) :wink:

26.12.08, 18:21
Profil ICQ

Příspěvek 
Kristensen píše:
ten závit má koukat tak že když na tohle celé nasadíš ten gumovej klobouk tak by ho neměla ta pístnice nadzvedávat, měla by tam být alespoň nepatrná vůle když ten klobouk uprostřed zvrchu zmáčkneš.

Tak tak to mám...tu gumovou věc to nenadzvedává to je v poho nějaká mezer tam je....

26.12.08, 19:00
Profil ICQ

Příspěvek 
a tluče to, nebo se to nějak houpe nebo to něco dělá???..jestli ne, tak bych na to asi kalil...ale jestli se ti to chce rozdělat, nic tim nezkazíš...

nechápu, jak někdo může dělat prasečinu na uchycení kol, brzdách nebo řízení... :roll: :roll: dyk to není prdel :roll:

26.12.08, 19:05
Profil ICQ

Příspěvek 
Ondras83 píše:
ty vole...zajeď tam a řekni, že tohle je prasárna, že chceš vrátit prachy nebo ať ti to udělá znovu, že tohle prostě nejde...zapoměl tam dát tu prohnutou podložku do toho silentu a propadla se mu ta trubička...a nebo to rozdělej sám, u toho tlumiče je papír s návodem a fakt to nic není :wink: 8) (rozdíl mezi 1,3 a 1,6 není) :wink:

No ted to vypadá už jako líp, ale předtím tam bylajen ta vrchní matka a jezdil sem a bouchalo to čím dál víc až už to bylo neunosnýkouknu na to a jakoby ta tyčka prostě byla najednou výš tím pádem ten silentblok tam plandal trochu a že by to zapoměl dotáhnout je podle mě hovadina a že by se to povolilo to mi taky nějak nejde do hlavy, ale je pravda že to začalo postupně víc a víc zhruba ve třech týdnech až poslední den to bylo opravdu BUM BUM no a spravil to tak jak sem to vyfotil no.... Jo kdybych měl garáž nebo bylo teplo už bych to měl rozdělaný nebo bych si ty tlumiče hlavně udělal sám, ale je kosa a ani nemám moc čas. Naštěstí to není nebezpečný a kdyby něco, tak mě upozorní BUM BUM

26.12.08, 19:08
Profil ICQ

Příspěvek 
Ondras83 píše:
a tluče to, nebo se to nějak houpe nebo to něco dělá???..jestli ne, tak bych na to asi kalil...ale jestli se ti to chce rozdělat, nic tim nezkazíš...

nechápu, jak někdo může dělat prasečinu na uchycení kol, brzdách nebo řízení... :roll: :roll: dyk to není pr**l :roll:

Teď je to docela v pohodě ikdyž si myslím, že pravá strana by chtěla ještě víc dotáhnout, ale to pořeším zítra a uvidí se... hlavně jestli to přežije s plným autem 120 km po dálnici při mé jízdě:)

26.12.08, 19:10
Profil ICQ

Příspěvek 
Kua co to je za mechanika,když nezvládne takovou banální věc jako výměnu zadních tlumičů a ještě na felině..Raději to rozhoď a mrkni na to,něco je tam špatně..:-( Netvrdím,že je to na havárku nebo tak něco,ale už pro ten pocit..
Ještě nám řekni,kolik si ten machr za to vzal?

26.12.08, 21:56
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
nakopat do prdele zepředu

26.12.08, 21:58
Profil ICQ

Příspěvek 
Komplet tlumiče + výměna chladiče a chladící kapaliny (chladič a kapalinu už sem měl koupenou) 2800Kč

26.12.08, 22:39
Profil ICQ

Příspěvek 
No pokud je v těch 2800 započítán i matroš na tlumiče,tak to není tak strašné..Jinak podle mě je ta rezatá matka jen podložka,protože mu chyběl závit,tohle se někdy u tlumičů stavá-prostě už z výroby je ten závit krátký..Taky je na te pístnici hodně jemný závit,tak pochybuju,že by tam narval matku s klasickým stoupáním,leda že by použil starou ze starých tlumičů..Hoď sem ještě detailnější foto;-).

27.12.08, 00:22
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další