Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 09:15

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 nízké otáčky felicie při startu motor s MPi 
Autor Zpráva
Příspěvek nízké otáčky felicie při startu motor s MPi
Prosím o radu, opět se mi otáčky při studeném startu snižily pod 1000. Klapku jsem vyčistil, byl na seřízení, protože lítaly otáčky, pak to bylo chvíly dobré.
Teď to dělá to samé.Volnoběžné otáčky jsou O.K. Prostě to nedrží při startu těch 1100ot.
Teď v pátek to bylo přesně, jak má být, ale stane se to jen náhodně.

8.3.06, 06:04
Pspvek Reklama

Moderátor

Příspěvek 
Běží motor pravidelně? Jestli ano, tak to neřeš. Jestli ne, tak hledej dál...:-)
Tady nikdo pořádně neporadí, protože u těchto motorů může být příčin povícero. Může to dělat i třeba vadný otáčkoměr :-), nebo si něco vymýšlí elektronika, při vyčištění klapky nemuseli správně vymazat pamět chyb a správně nastavit hodnoty...

21.3.06, 18:58
Příspěvek 
Mrkni na lištu u svíček zda nemáš rezatý pružinky na kontakt se svící měl jsem podobnej problém a vyměnil jsem pružinky a vyčistil lištu a je to ok.

23.3.06, 11:55

Příspěvek 
hele naše 136 MPi nema tech 1100 ani pri -20°C - nebo jen par vterin a pak to klesna - podle me ti malinko keca otackomer nabo jak pise JC, elektronika si neco vymysli - jestli to jde pravidelne, tak to neres

23.3.06, 20:19
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
No jestli jsi vyčistil skrtíci klapku tak by chtelo vymazat pamet závad, protoze se ridici jednotka nastavila na tu znecistenou klapku a proto je mozný ze po vycisteni to dela takové problémy. sakus to. zajet na diagnostiku

24.3.06, 09:10
Příspěvek 
Konečně jsem zjistil, kdy to starutuje zvyššími otáčkami. Když je to studený, tak kolem těch 900ot/min, ale pokud někde zastavím, tak na dvě hodinky, tak motor trochu vychladne, nesmí úplně (ručka samozřejmě tak nízkou teplotu neukáže) a při následném startu otáčky vyskočí na těch 1100 ot/min a chvíli se takhle drží, nejspíš v závislosti na teplotě motoru.(je slyšitelný náhlý pokles otáček, otáčkoměr je tedy v pořádku ). Napádá mě, zda není problém v rozsahu teplotního čidla při nižší teplotě.

27.3.06, 05:00
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]