Chlapi tohle záhadné lupání po přidání,či rychlého přidání plynu je bohužel neřešitelné.Ničemu to nevadí ani to neohrožuje..je to nějaká konstrukční chyba..Dělalo mi to kdysi na feldě 96,dělá to teď strykovi na feldě 97 a dělá to i známěmu na feldě 2001..Všichni vyměnili už skoro všechno a žádná změna,jen jsme se shodli v tom,že za studena to 'lupe' více..
něčím do dopr**le musí být. takže opět soudruzi v MB udělali chybu?? Tak jako s pátýma dveřma? Jde o to, že to slyším i když mám puštěný rádio (výstup. stupeň MFET 4x52 W - žádná máčka a pořád to slyším to záhadný lupání). Jak říkáš, to právě nechci vyměňovat všecko možný a stejně zjistit, že to bylo k ničemu
diagnostika koncernu, resety, nastavení, opravy VW HEX-CAN i KKL, 2x2
16.12.08, 13:04
Radek19_ae
Tak a je to VYŘEŠENO. Vše jsme promázl - komplet čepy jsem natlakoval olejem a všechny spoje dorval na KREV a dnes jedu, jedu a lupání se neozývá Tož nevím, estli to bylo tím, nebo je to jen náhoda, každopádně su rád, že už mám další věc z krku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 30 návštevníků