Autor |
Zpráva |
chavier
|
opakovana STK
pre vanoci jsem byl na STK kterou jsem neudelal, tak jsem dostal na mesic. Ma otazka zni, jestli ted musim navstivit stejnou pracovnu STK, nebo muzu jinou. Pry zaplatim jen 100kc.
PS: kdyz to nedam zase, tak zase 100kc?
_________________ Škoda Octavia TDi Škoda Felicia MPi VW Golf mk1 1.6TD VW Golf mk1 1.9D automat
|
4.1.09, 14:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
jo opakovaná stojí jenom 100,-
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.1.09, 14:19 |
|
|
Kristensen
|
měl by jsi zajet tam kde jsi neprošel a to do 30ti dnů, jinak pak zaplatíš znova celou TK a pokud to stihneš do 30ti dnů tak by měl kontrolovat jen to co bylo špatně.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
4.1.09, 14:29 |
|
|
Jarda S.
|
a pokud by ses vrátil ve stejnej den co tě vyrazily tak to máš zadarmo
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.1.09, 14:35 |
|
|
chavier
|
Kristensen píše: měl by jsi zajet tam kde jsi neprošel a to do 30ti dnů, jinak pak zaplatíš znova celou TK a pokud to stihneš do 30ti dnů tak by měl kontrolovat jen to co bylo špatně.
takze je to podminkou jet tam kde jsem byl
_________________ Škoda Octavia TDi Škoda Felicia MPi VW Golf mk1 1.6TD VW Golf mk1 1.9D automat
|
4.1.09, 14:35 |
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
A kdyz to neudelas dostanes z B zavady rovnou C zavadu a nemuzes na cesty leda na cerno
|
4.1.09, 15:11 |
|
|
chavier
|
trady píše: A kdyz to neudelas dostanes z B zavady rovnou C zavadu a nemuzes na cesty leda na cerno
pockej, kdyz ted na opakovane stk jsem neopravil B zavadu, tak mi ji prevedou na C? tak to je super
a kdyz objevi dalsi zavady napr nesvitici prakovacka, tak rovnou C?
|
4.1.09, 15:18 |
|
|
Kristensen
|
další závady by neměl najít páč uř jsi jednou komplet TK prošel takže by měl jít jen po tej co byla jako B a jinak jak píšou pokud neuspěješ na opakovačce tak pak máš útrum a musíš znova na celou a znova celou zaplatit, co jsi měl za závadu?
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
4.1.09, 15:22 |
|
|
chavier
|
Kristensen píše: další závady by neměl najít páč uř jsi jednou komplet TK prošel takže by měl jít jen po tej co byla jako B a jinak jak píšou pokud neuspěješ na opakovačce tak pak máš útrum a musíš znova na celou a znova celou zaplatit, co jsi měl za závadu?
rezave trubky od brzd, naklapeni svetel. Brzdy nakoupene ale casova tisen
|
4.1.09, 16:56 |
|
|
MichalW
|
Jak dlouho předem můžu jet na TK?
_________________ Škoda Favorit 1.3 GLxi 40Kw BMM Silver Line
|
4.1.09, 17:40 |
|
|
Šemik
|
MichalW píše: Jak dlouho předem můžu jet na TK?
Dle libosti.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
4.1.09, 17:42 |
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
Rezave trubky natri nejakou barvou a naklapeni svetel... vem injekcni strikalcu a napln to nemrznouci kapalinou... bud fridex nebo do ostrikovacu...
|
4.1.09, 18:08 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
skutečně jak se ti to hodí, já to minulý rok zkrátil bezmála o půl roku, abych nemusel zařizovat technickou v zimě, sice se divili, ale rozhodně to nikomu nevadilo
|
4.1.09, 18:08 |
|
|
Jarda S.
|
to je úplně jedno když na to příde tak tam můžeš jezdit každej den
|
4.1.09, 19:12 |
|
|
MATTESS
|
to by byla dobrá záliba
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
4.1.09, 19:30 |
|
|