Sharpers - Felicia GLXi - Elvíra
Autor |
Zpráva |
sharpers
|
to já si za chvíli natočím 70tis jenže je tu problém že najeto už bude víc....počítám že tak minimálně o 2-8t km.....je to z toho duvodu že taqhec ukazuje krapet blbě....když mám na tahecu 50km/h tak jedu ve skutečnosti 55km/h , když tam mám 90km/h tak jedu ve skutečnosti 98km/h ....takže je tam najeto určo trochu víc, ježe těžko říct odkdy to tak dělá....a co s tím vůbec je mě taky nenapadá...ale když vyměním tahec i náhon tak to bude ok ne ?
|
31.12.08, 09:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
To nejsou tak hrozné odchylky..
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
31.12.08, 09:49 |
|
|
sharpers
|
no nejsou ale male taky ne...mě to rozhodně štve protože než sem si zvyk tak sem se musel 2x usmívat na ty blbečky u trojnožky.....většina tachaču ukazuje blbě ale na druhou stranu......proto to chcu radši opravit
|
31.12.08, 10:24 |
|
|
Ondras83
|
sharpers píše: no nejsou ale male taky ne...mě to rozhodně štve protože než sem si zvyk tak sem se musel 2x usmívat na ty blbečky u trojnožky.....většina tachaču ukazuje blbě ale na druhou stranu......proto to chcu radši opravit
no počkej, takovejhle tachec nesmí do auta...může ukazovat blbě, má nějaký procento, ale dolů...takže když jedu 50, jedu 47, ale když jedeš jedeš 55 a ukazuje 50, tak to nesmí bejt...to by nesměli namontovat, takže si sežeň jinej tacho
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
31.12.08, 12:43 |
|
|
sharpers
|
jj ja vim , pravě proto řikam že je to třeba opravit.....je jiste že když vyměnim tahec + nahon tak to bude ok ?
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
31.12.08, 16:50 |
|
|
Ondras83
|
sharpers píše: jj ja vim , pravě proto řikam že je to třeba opravit.....je jiste že když vyměnim tahec + nahon tak to bude ok ?
no ...jistý není nikdy nic kamaráde, ale teoreticky, když koupíš budík, stočíš kilometry, tak by měl fungovat normálně (i starší)
|
1.1.09, 14:11 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27232 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
sharpers píše: jj ja vim , pravě proto řikam že je to třeba opravit.....je jiste že když vyměnim tahec + nahon tak to bude ok ?
řirou náhodou jeden mam má 89 602
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
2.1.09, 11:16 |
|
|
kwiko
|
Ondras83 píše: no ...jistý není nikdy nic kamaráde, ale teoreticky, když koupíš budík, stočíš kilometry, tak by měl fungovat normálně (i starší) S tym stacanim opatrne. Nasadit spravne naspat rucicku moze byt na nervy. Mozno si len svedkom toho ako to niekto upravoval a nedal spravne rucicku.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
2.1.09, 11:54 |
|
|
sharpers
|
tak stocit bych to nechal u znameho kdyz mi bude delat spojku....on to umi...bavili sme se o tom....no nerek bych ze je rucicka blbe nasazena, to by to sice ukazovalo blbe ale rekl bych ze jinak.....
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
|
2.1.09, 12:31 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
povolený propis tachometru je 10% a není řečeno kerým směrem
i když vetšinou b ývý směrem dolu než nahoru..
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
2.1.09, 13:24 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27232 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
SEATJim píše: povolený propis tachometru je 10% a není řečeno kerým směrem i když vetšinou b ývý směrem dolu než nahoru..
dolu tachometr musí přeměřovat
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
2.1.09, 13:27 |
|
|
Ondras83
|
10%...hm... minulej tejden fotroj přišla fotka a tam je odchylka, kterou odčítaj 3km/h...a 10% z 50km/h je 5, takže by o 2km/h překročil rychlost, i kdyby on viděl na tacháku 50...no prostě bych dal jinej
|
2.1.09, 17:33 |
|
|
sharpers
|
musim veřejně pochvalit dneska v noci -11°C , rano na parkovišti 3 nemohli nastartovat, lamali si hlavu co s tim, ja sed a na prvni škytnutí to chylo....kurde musim zaklepat ale zatim se snaží holka moje
|
6.1.09, 14:58 |
|
|
PJDefort
|
já dneska ráno nastartoval v -17 taky na otočení...akorát sem teda lez přes spolujezdce...zámek u řidiče nepovolil ani doteď
_________________ Škoda Felicia Magic 1.3 MPI 50kW, najeto 59 000 km
|
6.1.09, 15:02 |
|
|
sharpers
|
mě šli otevřít všechny dveře až sem čuměl....a ve fotrovem fačku nešli žadne, lezli sme tam kufrem a stejně to nenastartovalo no tak taky s polovibitou baterkou startovat v takem mrazu na LPG to je prostě blbost
|
6.1.09, 15:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|