Autor |
Zpráva |
Jiry
|
chavier píše: Jiry píše: petr petr píše: Ještě pro jistotu vytáhni cyklovač a zkus to bez něj . No kdybych věděl kde to v té skříni je... Která kostička ... vrchni rada, prostredni, ten nevyssi no
Děkuji za chvíli se jdu na něj podívat ...
_________________ Škoda Felicia 1.3 BMM 50 kW - TOP - prodáno 2013 Škoda Octavia 1.6 MPi 55 kW - nespokojenost - prodáno 2014 Škoda 120L 36kW - TOP - prodáno Avia Furgon do 3,5T - TOP, ale ty emise - 2019 prodáno AGM Variant do 3,5t - multikára motor Škoda 1.3 43kW
|
6.1.09, 21:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jiry
|
Tak jsem to rozebral a jak novej ani prach v tom neni ani lehké začernání tam neni ... Prostě jak nové ...
Ono Vás možná plete ten nápis ""Felina ´95...po zapnutí stěračů vyletí pojistka"" ono vyletí pojistka i když zažhavim ...
_________________ Škoda Felicia 1.3 BMM 50 kW - TOP - prodáno 2013 Škoda Octavia 1.6 MPi 55 kW - nespokojenost - prodáno 2014 Škoda 120L 36kW - TOP - prodáno Avia Furgon do 3,5T - TOP, ale ty emise - 2019 prodáno AGM Variant do 3,5t - multikára motor Škoda 1.3 43kW
|
6.1.09, 21:27 |
|
|
Ondras83
|
Jiry píše: Tak jsem to rozebral a jak novej ani prach v tom neni ani lehké začernání tam neni ... Prostě jak nové ...
Ono Vás možná plete ten nápis ""Felina ´95...po zapnutí stěračů vyletí pojistka"" ono vyletí pojistka i když zažhavim ...
co zahžavíš??
zkus vyměnit motorek a zkontroluj kostru
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
6.1.09, 21:47 |
|
|
Jiry
|
Ondras83 píše: Jiry píše: Tak jsem to rozebral a jak novej ani prach v tom neni ani lehké začernání tam neni ... Prostě jak nové ...
Ono Vás možná plete ten nápis ""Felina ´95...po zapnutí stěračů vyletí pojistka"" ono vyletí pojistka i když zažhavim ... co zahžavíš?? zkus vyměnit motorek a zkontroluj kostru
Když pustím žhavení tak je hned pojistka v prd**** motorek vyměním až se koupí
|
6.1.09, 21:51 |
|
|
chavier
|
Jiry píše: Ondras83 píše: Jiry píše: Tak jsem to rozebral a jak novej ani prach v tom neni ani lehké začernání tam neni ... Prostě jak nové ...
Ono Vás možná plete ten nápis ""Felina ´95...po zapnutí stěračů vyletí pojistka"" ono vyletí pojistka i když zažhavim ... co zahžavíš?? zkus vyměnit motorek a zkontroluj kostru Když pustím žhavení tak je hned pojistka v prd**** motorek vyměním až se koupí
tyjo, jsem nevedel ze cívkaři (BMM) taky žhaví
El. ve feline je docela spolehliva, pokud neni mokra pojistkovka, ci spatna kostra.
_________________ Škoda Octavia TDi Škoda Felicia MPi VW Golf mk1 1.6TD VW Golf mk1 1.9D automat
|
6.1.09, 21:58 |
|
|
petr petr
|
Jiry píše: Tak jsem to rozebral a jak novej ani prach v tom neni ani lehké začernání tam neni ... Prostě jak nové ...
Teď jsem zmaten jaké žhavení ???
|
7.1.09, 00:31 |
|
|
Jiry
|
petr petr píše: Jiry píše: Tak jsem to rozebral a jak novej ani prach v tom neni ani lehké začernání tam neni ... Prostě jak nové ...
Ono Vás možná plete ten nápis ""Felina ´95...po zapnutí stěračů vyletí pojistka"" ono vyletí pojistka i když zažhavim ... Teď jsem zmaten jaké žhavení ???
No když pootočím klíčkem rosvítí se mi kontrolky. A hned prsk a je po pojistce.
|
7.1.09, 08:31 |
|
|
petr petr
|
Jiry píše: petr petr píše: Jiry píše: Tak jsem to rozebral a jak novej ani prach v tom neni ani lehké začernání tam neni ... Prostě jak nové ...
Ono Vás možná plete ten nápis ""Felina ´95...po zapnutí stěračů vyletí pojistka"" ono vyletí pojistka i když zažhavim ... Teď jsem zmaten jaké žhavení ??? No když pootočím klíčkem rosvítí se mi kontrolky. A hned prsk a je po pojistce.
A když odpojíš motorek stěračů přední tak to nedělá ??
|
7.1.09, 13:13 |
|
|
Jiry
|
petr petr píše: Jiry píše: petr petr píše: Jiry píše: Tak jsem to rozebral a jak novej ani prach v tom neni ani lehké začernání tam neni ... Prostě jak nové ...
Ono Vás možná plete ten nápis ""Felina ´95...po zapnutí stěračů vyletí pojistka"" ono vyletí pojistka i když zažhavim ... Teď jsem zmaten jaké žhavení ??? No když pootočím klíčkem rosvítí se mi kontrolky. A hned prsk a je po pojistce. A když odpojíš motorek stěračů přední tak to nedělá ??
Přesně tak ...
|
7.1.09, 13:16 |
|
|
michalkatka
|
nebude to niede robiť predratá izolácia, neopiera sa nejaký zväzok o nejakú výstuhu a tam to skratuje... premeraj izolačný stav tých káblov od motorčeka aj z poistkovky. (meraj Ohmy medzi vodičom a kostrou pri odpojenom spotrebiči) mal by si namerať nekonečno, alebo rádovo MegaOhmy...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
7.1.09, 13:25 |
|
|
bobeš
|
Zkus zkontrolovat dojezdové kontakty. Jsou pod tím víkem proti hřídeli. Já měl podobný problém a byl to ohnutý pružný kontakt.Dotýkal se pole kam už neměl a proto to vyhazovalo pojistku. Myslím, že se proto ani nemusí vyndávat motorek z auta.
|
7.1.09, 19:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|