|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
jizíček
|
vymena karoserie
mel jsem malou nehodu na mem facku - novy model 135B , sehnal jsem jiny bez PP, taky novy model a motor 135B,chci pretahnout papiry na to bez papiru, dnes jsem udelal vymaz motoru a zmenu barvy ... jak se dela vymena karoserie ??? vezme se jen prislusny papir, napise se vymena karoserie a VIN a je to ??? nebo se jeste nekam musi jet na schvaleni nebo tak neco ?????
_________________ Favorit 135 BMM r.v. 94 - odhlašený
VW Golf III combi, 1.9 tdi, r.v. 97
Škoda 742 Forever Team
|
7.1.09, 19:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
spartra
|
dost složitý, kde jsou ty časy kdy byla jednoduchá přestavba
nejdřív musíš na stk, nápíšou, že nesouhlasí číslo, bla bla
dojedeš na ouřad, tam ti daj pár archů a4, číslo karoserie si můžeš vyrazit doma, aby jsi ušetřil na stk cca 350 za vyražení
předělat štítek nejtovací pokud ho favorit má
udělaj si fotku, znova na úřad
zas budeš platit cirka můj odhad 3000kč, podorbnosti si už nepamatuju
jinak pak je varianta, převaření, nebo vlepení vin, to jsem dělal já za 5 let se to nehlo
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
Naposledy upravil spartra dne 7.1.09, 20:05, celkově upraveno 1
|
7.1.09, 19:55 |
|
|
jizíček
|
spartra píše: dost složitý, kde jsou ty časy kdy byla jednoduchá přestavba nejdřív musíš na stk, nápíšou, že nesouhlasí číslo, bla bla dojedeš na ouřad, tam ti daj pár archů a4, číslo karoserie si můžeš vyrazit doma, aby jsi ušetřil na stk cca 350 za vyražení předělat štítek nejtovací pokud ho favorit má udělaj si fotku, znova na úřad zas budeš platit cirka můj odhad 3000kč, podorbnosti si už nepamatuju jinak pak je varianta, převaření, nebo vlepení vin, to jsem dělal já za 5 let se to nehlo
to jo ... tak na tu prestavbu kaslu ..
Škoda 742 Forever Team
|
7.1.09, 19:59 |
|
|
gokralik
|
A co takhle převařit jenom ten domek tlumiče? Z toho starého na nového? Pokud by to někdo udělal kvalitně, tak by to nikdo ani nepoznal...
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
7.1.09, 20:07 |
|
|
jizíček
|
gokralik píše: A co takhle převařit jenom ten domek tlumiče? Z toho starého na nového? Pokud by to někdo udělal kvalitně, tak by to nikdo ani nepoznal...
co mam facko tak tam uz drive asi byli nejaky cachry s karoserii protoze mam cislo karoserie x/x-xxxx a je to vyrazeny primo na tom domku tlumice, ale na tom co jsem si ted poridil je to normalne, takze tohle bych prekytoval a prestrik a vyrazil bych to opet primo na ten domek ..
Škoda 742 Forever Team
|
7.1.09, 20:11 |
|
|
spartra
|
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
7.1.09, 20:19 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
jestli máš v techničáku napsáno "VIN vyřaneno náhradní metodou" nebo něco v tom smyslu tak si ho přeraž a to starý znehodnoť
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
7.1.09, 20:22 |
|
|
jizíček
|
na tom facku co jsem koupil, to bez PP, je ten VIN vpravo na obr. na boku , tak zde to zakytuji a vyrazim ho jak to je na tom mym bouranym, vlevo jak to je na obr.
P.S.: obrazek je jen ilustracni, neni to me auto
Škoda 742 Forever Team
|
7.1.09, 21:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|