Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 22:07

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 122 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
 zadné ramená 130 LR/H 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Tuner#2: asi mu máš ty výkresy sehnat, když víš, kdo ty ramena dělá :lol:
paca: dělam na jednom projektu pro známýho a kdyby po mě někdo jiný chtěl na tu věc výkresy, tak asi nepochodí. Člověk tím stráví dost času a čas je drahý. Tak to chodí. Si udělej výkresy sám, zajeť do muzea a můžeš kopírovat, když Ti nestačí výše uvedené informace.
paca píše:
Opísal si už aj psie ho**o molčanovi na dvore, ale že by si doniesol niečo vlastného to nič.

tak se pusť vlastního vývoje nápravy na principu LR ramen a pak se pochlub :wink:

9.1.09, 07:02
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Nebudem sa hádať s nikým !!

Tuner si najmúdrejší človek na svete ohladne škodoviek a odpusť moju neznalosť v tejto téme !!!!

9.1.09, 11:52
Pan Kapitán

Příspěvek 
paca píše:
Nebudem sa hádať s nikým!!

Dobre delas. :-) Chce to klid. Hlavne kdyz mame jasno. ;-)

Cvokárium: Youtube Instagram

9.1.09, 11:57
Profil ICQ YIM

Příspěvek 
paca: nějak nechápu, proč se rozčiluješ? Dospělý člověk a chová se jako malý fakan :roll:
Příspěvky nahraženy symbolem :!: Nová móda?
:roll:

9.1.09, 12:01

Příspěvek 
MATTESS píše:
paca: nějak nechápu, proč se rozčiluješ? Dospělý člověk a chová se jako malý fakan :roll:
To jen potvruje mojí doměnku... Tohle udělá jen harant, když dojde na lámání chleba. :wink:

9.1.09, 14:15
Profil Zobrazit autorovy stránky
Pan Kapitán

Příspěvek 
Tuner#2 píše:
MATTESS píše:
To jen potvruje mojí doměnku... Tohle udělá jen harant, když dojde na lámání chleba. :wink:

Hosi, hosi... s vama bych chtel mi dvojdomek.

Ja myslim ze kdyz nekdo usoudi, ze to nema cenu, tak se klidne muze sam smazat. Furt lepsi, nez kdyz tu nekdo bleje kydy a mazat to musim ja.

Tak se laskavje koukejte uklidnit.
Az si dohodnete kdo komu slapl na babovicku, tak mi sem napiste a ja to promazu, aby z toho bylo tema o necem, ju?

9.1.09, 14:31
Profil ICQ YIM

Příspěvek 
Viky: Nezlob se na mě, ale kdo tady v tom tématu dokázal něco poradit k věci? Napřed jsem musel vysvětlovat michalkatkovi co to vůbec LR náprava je a pak jsem doloval z tazatele na co to vlastně chce a proč to musí být LR náprava, která ho vyjde na pěkný balík peněz. Ve finále se z něj vyklubal stejný výrostek jako je jich desítky na virtu, který snad každý týden založí téma, tak na 1,8 z Golfa nebo 1,8 turbo do Škodovky. Vždy to jsou témata úplně o hovně a vědět co je zač na začátku, tak jsem sem ani nic nepsal ostatně jako do 99% místních příspěvků. Já vím, že nemůžete zkousnout moje vystupování, ale nemám prostě rád, když si někdo tvrdí tu svou a přitom já z praxe vím, že to je totální hovadina. V takovém případě prostě reaguju, tak jak reaguju a budete se s tím muset smířit a nebo mě dát BAN. :lol:

9.1.09, 14:43
Mistr mechanik

Příspěvek 
Byť mi někdy přijdou reakce Tunera #2 přehnané, tady má pravdu.

9.1.09, 15:03
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Tuner#2 píše:
MATTESS píše:

Nerob tu z fóra BIG BROTHER !
Píš k veci alebo nepíš !!!!!

Už som ti napísal, že máš pravdu :lol: :lol: :lol:

9.1.09, 15:43

Příspěvek 
Tuner#2 píše:
Viky: Nezlob se na mě, ale kdo tady v tom tématu dokázal něco poradit k věci? Napřed jsem musel vysvětlovat michalkatkovi co to vůbec LR náprava je a pak jsem doloval z tazatele na co to vlastně chce a proč to musí být LR náprava, která ho vyjde na pěkný balík peněz. Ve finále se z něj vyklubal stejný výrostek jako je jich desítky na virtu, který snad každý týden založí téma, tak na 1,8 z Golfa nebo 1,8 turbo do Škodovky. Vždy to jsou témata úplně o hovně a vědět co je zač na začátku, tak jsem sem ani nic nepsal ostatně jako do 99% místních příspěvků. Já vím, že nemůžete zkousnout moje vystupování, ale nemám prostě rád, když si někdo tvrdí tu svou a přitom já z praxe vím, že to je totální hovadina. V takovém případě prostě reaguju, tak jak reaguju a budete se s tím muset smířit a nebo mě dát BAN. :lol:

Je to pravda !
Všetci sú okolo teba blbci iba ty si lietadlo !

9.1.09, 15:49

Příspěvek 
Tuner#2 píše:
Ondras83: Nechápu na co narážíš. Cituješ celý můj příspěvek, kde o RS nápravě není ani zmínka a dotaz zněl na LR nápravu.

věkově že je jako LR nebo spíš jak RS...že to není 13ti letej fagan :wink:

9.1.09, 15:59
Profil ICQ
Pan Kapitán

Příspěvek 
T#2: Vis myslim dobre, ze BAN nedavam. Kdyz si ale predstavim, ze by se mi tu melo objevit vic takovejch machru, tak to muzem rovnou zabalit. Pomerne casto se spory vedou o neco, co se jaksi jenom nepovedlo vysvetlit, akorat holt diskutujici nekdy vic zajima jejich curak a ne samotny problem. Tak si muzou chodit pomerovat curaky nekam do hospody.

A ke zdejsimu problemu: Jestli ses presvedcenej, ze se nenajde nikdo, kdo ma doma soustruh a svarecku, aby si dokazal repliku LR napravy udelat z beznejch soucastek sam, tak jsi hloupejsi nez sem si myslel.

Paca: Mimochodem.... nektery tvoje vyjadreni nejsou zrovna vzor konstruktivni diskuze (jiste vis ktery), ale doufam ze se tomu dokazes v budoucnu vyhnout.

9.1.09, 16:03
Profil ICQ YIM

Příspěvek 
Ondras83: No tak podle debaty mě to teda rozhodně nepřišlo. Když srovnám úroveň a znalosti 15ti letého Suriho, tak tohle nechodilo ještě ani do školky.

Viky: Já si nepotřebuju nic srovnávat, přítelkyně si nestěžuje. Co se týče výroby doma, tak to je k smíchu. Doma to neuděláš tak jako origo a nebo Molčan ani kdyby jsi se stavěl na hlavu. Když jsem viděl jeho první ramena, tak bych na to nepostavil ani kočárek, ale postupem času se naučil svařovat, vybírat materiály a správně a pečlivě je opracovat a teď to má úroveň. Na tu úroveň se doma bez přípravků a 50ti zkurvených ramen před tím nedostaneš to mě věř.

A ještě něco, pokud myslíš vyrobit doma něco ve stylu Davida V6, tak děkuji nechci. Tím tady nechci Davida nějak hanit, má můj obdiv, že si všechno dělá sám, ale prostě tomu chybí pečlivost a já bych na takové nápravě nejezdil.

Carlos: Díky, že mě alespoň někdo chápe.

9.1.09, 16:29
Dezertér

Příspěvek 
Spoustě lidí stačí, když to splní účel a rozseká to všechny na sprintu a to skutečně nemusí být natřený a rovně svařený...

Nicméně když je první pohled OK tak budí konstrukce větší důvěru, že s tim dal někdo práci...

Škoda 743 Forever Team
Člen klubu ostrých motorů TW

9.1.09, 16:39
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Martin 007: Spoustě lidí stačí autorádio Sencor a repro TVM, ale za takovou radu bych se teda já nikdy nemohl podepsat. Ano, pokud to má do auta do lesa nebo do traktoru, tak proč ne, pokud má nápravu jen na to, aby to přežilo sprint, tak prosím ať si to svaří (spíš nasmrká na koleně), ale ten kdo skutečně uvažuje o LR nápravě dle mě hledá lepší jízdní vlastnosti a to, aby ta nápava přežila pár skoků a rázů v rally a to rozhodně nejde stvořit doma na koleně. Problém je, že tazatel vlastně ani neví co chce.

9.1.09, 16:45
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 122 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další