Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 17:36

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 Po výměně zadních tlumičů.... PROSÍM POMOC!!!!! 
Autor Zpráva

Příspěvek 
já už sem něco tlumičů vyměnil a žádnej neměl origo krátkej závit...kupodivu ani MONROE :wink:

27.12.08, 18:41
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Ondras83 píše:
já už sem něco tlumičů vyměnil a žádnej neměl origo krátkej závit...kupodivu ani MONROE :wink:

jj s tím souhlasím taky se mě to ještě na žádným tlumiči nestalo že by měl krátkej nebo mooooc dlouhej závit

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

27.12.08, 18:46

Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
Příspěvek 
Mohlo se jen stat ze ony tlumiře měly moooc louhy pistnice a k nim kratky zavity ze to musel podlozit :shock: jako jednou sem tozdle zazil i na tlumičich na Š130 (zadnich, na vlečku), kratky zavit... no tak sem to sel jako ze reklamovat do NJ a tam mi rekli ze to tak ma byt... ze je to original... a buh vi co jeste, tak znamy vybastil notas s fotkama a nestacili se divit ze to tam fakt nejde napsat... :roll: nakonec to skoncilo tak ze nam vratili 20% ceny (nejakych 120 kč :-D) tak sme si zajeli do prodejny s naradim a koupili zavitove ocko a dělali delsi zavity jak ocasi... ale porad lepsi dělat delsi zavit než tam cpat nejaky podělany matky aby se proklepaly skrze podložku až do gumy... :sick:

27.12.08, 18:54
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Dík Trady,vystihl jsi to přesně..Jako u dnešních ND se už nedivím skoro ničemu..Taky nevím jak by to šlo špatně složit,pokud si dobře pamatuju tak je tam od spoda- podložka,miska pružiny,váleček,malá matička,velká guma a v kufru malá guma,prohnutá podložka a matice..
Pokud jsem to poplet,tak mě opravte,ale tak nějak to tam mám na fáčku a nic netluče..

27.12.08, 20:56

Příspěvek 
Sice psal, že tam má Atesa, to je myslím origo, ne? V dnešní době plné podvodíků ať už ze strany servisu nebo prodejců dílů, tak se člověk nemůže divit. U nějakých čínských nebo tureckých šmejdů bych se fakt nedivil, ale u českého výrobku??? Já si spíše myslím, že mechanik to nějak špatně poskládal, nebo vynechal nějakou tu distanční trubičku, proto mu pístnice moc vyčnívala ven a bylo to volné. Já bych to raději rozebral a znovu poskládal.

29.12.08, 13:55

Příspěvek 
Prosím odborníky o pomoc.... už sem to tu ve vlákně řešil a dneska jsem to rozebral a narazil na pár problémů a nevím co je špatně a co je správně. Takže...
Obrázek
Toto je obrázek když oddělám tu matku pak ten silentblok vrchní a tu misku pod ním.... Když povolím tu matku co vidíte na fotce a zhoupnu se s autem, tak pístnice se normálně hýbe nahoru a dolů a něco tam bouchá zespoda, jak to zašroubuju je to dá se říct OK, ale nevím, jestli je to v pohodě třeba při jízdě při větších nerovnostech, jestli to má bouchat nebo tam něco chybí zespoda.... Co vy na to?

Další věc je ta, že když nasadím na to (viz. foto) ten silentblok s tou spodní a horní miskou a s tím válečkem uprostřed, tak ta spodní miska co je jakoby vražení zespoda v tom silentbloku se opře o tu matku a nejde dolů, takže visí prostě na té matce viz. foto a potom jak chci dát tu vrchní misku a tu vrchní pojistnou matku, tak to nejde utáhnout tak, aby se ten silentblok pořádně rozplácnul a je tam jen zlehka posazenej (dá se s ním skoro točit) zkrátka přes všechny ty misky a ten váleček co je v silentbloku se vše opírá o tu menší matku viz. foto a ani to víc dotáhnout nejde což mi přijde dost divný...

Prosím pomozte, kdo jste to dělal co a jak má být...mám to teď rozdělané a nevím co dělat. Moc díky

10.1.09, 15:54
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
tady je obrázek, jak to má být http://www.luja.cz/index.php?id=002010002199 třeba ti to pomůže... podle mě ale bude potřeba podívat se zejména zespoda

Naposledy upravil Vít dne 10.1.09, 16:02, celkově upraveno 1

10.1.09, 16:01
Profil ICQ

Příspěvek 
toto je Favo
Obrázek

10.1.09, 16:02

Příspěvek 
toto je Felda:
Obrázek

10.1.09, 16:04

Příspěvek 
No na tohle už sem se koukal do etky....ty díly tam všechny jsou co jsou přístupné zvrchu, ale přijde mi to divný...Tady sou ještě dvě fotky: Obrázek
Obrázek

Na té jedné fotce vidíte jen ten váleček z tou matkou a mě jde o to má to tak být? Jakože tak navrchu? Protože když se podívate na tu druhou fotku, tak tam je jentak posazená ta miska co je pod tím vrchním silentblokem a nejde úplně dolů a opíra se o o tu matku tím pádem když to celé poskládáte a začnete dotahovat úplně tu vrchní horní matku pojistnou, tak jak se o sebe všechny ty díly opřou, tak už to dál dotáhnout nejde a ten silentblok je skoro volnej a ani se moc nerozplácne, takže přemýšlím, že tam tu spodní misku toho silentbloku vůbec nedám a celí si to krásně sedne a ani mi vlastně není moc jasný kčemu tam ten vršek je když to celé drží ta matka malá viz. foto.

10.1.09, 16:32
Profil ICQ

Příspěvek 
z hlavy si to napamätám, ale tá miska má ísť na tú vrchnú gumu zhora, pekne to pasuje do seba...

10.1.09, 16:40

Příspěvek 
Zkrátka a jednoduše to vypadá tak, že ta matka s tím válečkem co je pod tím silentblokem je nějak moc vysoko a proto se ten silentblok s tou miskou opře o tu matku a nejde to potom dotáhnout. Teď ale kde může být chyba? Nebo jak to máte vy? Nemám možnost to celé rozdělat i ten spodek venku zima a před barákem se to blbě dělá na sídlišti....

10.1.09, 16:44
Profil ICQ

Příspěvek 
michalkatka píše:
z hlavy si to napamätám, ale tá miska má ísť na tú vrchnú gumu zhora, pekne to pasuje do seba...

No jo...a mě to právě nedosedá jakoby to celé s tou matkou bylo moc vylezlé ven, ale co se mohlo stát nebo co by tam mohlo chybět?

10.1.09, 16:45
Profil ICQ

Příspěvek 
spodná guma dosadá na misku struny, do nej sa vkladá a matkou zaisťuje ten valček, to sa vloží do kasne a z vrchu sa dá taká podložka, guma, miska a celé sa to stiahne zvrchu tak aby to tie gumy stiahlo tak abyto držalo v skelete...

10.1.09, 16:50

Příspěvek 
Každopádně to budu muset asi rozdělat celé ten spodek a podívat se že? No teď to tam dám zpátky, ale bez té misky spodní toho silentbloku a horší to být nemůže a aspon si to sedne..... uvidím co kdo ještě napíše, abych věděl co je teda špatně přesně a buĎ to pojedu zase reklamovat nebo počkám do léta a udělám si sám a pořádně...

10.1.09, 17:01
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další