Chemer - Škoda 120L Vořech
Autor |
Zpráva |
Šemik
|
Jo, tohle soudruzu těžce nedomysleli, tenhle hever rve prahy jako divý, spousta škodovek má kvůli tomuhle vyrvané kusy prahu.
Kup nůžkový, dávej ho pod tlumiče, to jek autu nejšetrnější
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
29.12.08, 18:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
chemer
Moderátor
|
Šemik píše: Jo, tohle soudruzu těžce nedomysleli, tenhle hever rve prahy jako divý, spousta škodovek má kvůli tomuhle vyrvané kusy prahu. Kup nůžkový, dávej ho pod tlumiče, to jek autu nejšetrnější
ten bych doma někde i vyštrachal, nebo ten hydraulickej pístovej...
|
29.12.08, 18:49 |
|
|
MATTESS
|
tímhle hever zvedl táta naší běládu před rokem, když píchnul, přitom máme doma hydraulickej. Jednak to je s ním zvedlý za chvilku a divil jsem se, že to ty papírový prahy přežily
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
29.12.08, 22:39 |
|
|
chemer
Moderátor
|
MATTESS píše: tímhle hever zvedl táta naší běládu před rokem, když píchnul, přitom máme doma hydraulickej. Jednak to je s ním zvedlý za chvilku a divil jsem se, že to ty papírový prahy přežily
já tim origo heverem zvedl Vořecha 105L fakt nespočetně a nikdy nic ani nevrzlo... možná kdyby ty prahy byly vyhnilý tak by to bylo nebezpečný ale jinak se toho nebojim
|
29.12.08, 23:34 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Vůbec si nemůžu zyvknout na řízení. Původní majitel ho prý neustále rozebíral a mazal takže točení volantem má snad nulevoje odpor. Fakt nezvyk , při couvání stačí trochu pootočit a volant se začně málemstáčet sám. Ne že bych si na to stěžoval. To ne jsem rád že to bylo takhle udržovaný ale když jedu v autě bez posilovače tak si připadám že má tak 4. Jinak je to ted spíš jen tak o nějáký tý malý projíždce jelikož ještě nemám po původním majiteli vymeněnej olej, olejovej filtr a olej v převodovce. Když už se zdá být motor ve stavu jako je auto tak ho chci šetřit.
|
31.12.08, 14:25 |
|
|
pajavlk
|
chemer píše: ondra120 píše: Vypadá velice hezky! Možná by nebylo od věci udělat pořádně dutiny,pokud sní budeš normálně jezdit... No ten pán co jí měl, takovej důchodce je prý každej rok poctivě stříkal tak myslim že jsou ještě dobře ošetřený. On byl trochu blázen , kupoval všemožný díly až zbytečně, koukal jsem že jsou tam asi 4 sady nových brzdových sedtiček, nemluvě o všech těch el vypínačích atd atd.
Čau kluci, náhodou jsem taky ze Sezimáku a bydlím v těch dvojdomcích u Hiltonu Nejspíš tuším, kdo tohle auto vlastnit před tebou. Zajímala by mě ale jiná věc. Můj děda, který bydlí taky na Sezimáku kdysi vlastnil Škodu 105 L v barvě ořechu. Rok výroby byl 1986 a prodával jí v roce 1996. Od té doby jsem jí zahlédl v Táboře asi dvakrát a ani jednou nebyla šance s majitelem popovídat. Ta Škodule měla poznávačku TAD-10 -19. Když jí děda prodával, byla jak kdyby vyjela z fabriky. Kdyby náhodou někdo v mém popisu objevil své auto, napište mi prosím. Moc rád bych věděl o jejím osudu. Mimochodem všimli jste si také, že drtivá většina stopětek a stodvacítek v téhle barvě má na začátku značky TAD? Asi přišla zásilka, tak se to pak přihlašovalo v podobné době.
_________________ Škoda Felicia 136 B, LPG
r.v. 1995
|
6.1.09, 19:52 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Kousek od našeho baráku stává ještě jeden Vořech ale mám pocit že je to 120L, 105L Vořech jsme tady ani v Táboře ještě nevidel
|
6.1.09, 20:53 |
|
|
chemer
Moderátor
|
|
10.1.09, 16:17 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
mooooooooc pěkné
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
10.1.09, 16:37 |
|
|
chemer
Moderátor
|
SEATJim píše: mooooooooc pěkné
Děkuju
|
10.1.09, 17:43 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Mě se nelíbí ty poklice , a pak taky že filtrbox je černej, a ten vehement na něm modrej. Jinak fakt krásný auto.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
10.1.09, 18:27 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Carlos píše: Mě se nelíbí ty poklice , a pak taky že filtrbox je černej, a ten vehement na něm modrej. Jinak fakt krásný auto.
Já přes poklice taky nejsem ale jeden disk je černej, druhej stříbrnej a zbylý dva jsou orezlý takže to vypadalo strašlivě. Jelikož od původního majitele to ty poklice mělo na letních discích tak jsem je radši přehodil na ty zimní. Aspon jsou všechny kola stejný
Koupit si auto v zimě je fakt peklo, člověk by chtěl udělat takových věcí ale smůla, čekám na jaro
Ten filtbox se mi taky nelíbí. Hned jak bude možnost, chci sehnat nějákej pěknej modrej.
Prostě už se hrozně těšim na to až budu moct auto upravit vzhledově k obrazu svému. Letní plecháče chci klasicky natřít nebo s tříknout na stříbrno a dát na ně origo malý černý pukličky. To se mi líbí nejvíc. Se zimníma udělám nejspíš to samý a nebo budu dávat ty poklice. To ještě uvidim jak se mi to bude zdát lepší.
Jinak díky Carlosi
|
10.1.09, 18:49 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Pokud je stříkneš sprejem na kola (600 ml pixla, na celou sadu 3x zvenku, 3x zevnitř) tak to tak dva roky vydrží než to začne chytat lišku. Jinak pokud filtrbox je černý origo, tak bych spíš sehnal černej ten vehement co saje vzduch. Ono černý filtrbox se dělal, ale moc jsem jich origo černých neviděl.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
10.1.09, 19:42 |
|
|
Šemik
|
Avšak černý filtrbox je origo
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
10.1.09, 20:40 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Šemik píše: Avšak černý filtrbox je origo
Vždyť jo, já jen říkám, že jsem jich moc neviděl.
|
10.1.09, 20:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|