Autor |
Zpráva |
Nepér
|
že já vám to tu zamknu...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
28.11.06, 22:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Nepér píše: že já vám to tu zamknu...
Jestli chces nakou aktivitu, muzes smazat na 3. strance muj predposledni prispevek dik
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
28.11.06, 22:45 |
|
|
zokot
|
Re: Mimochodem....
Viky píše: Nedavno jedna znama prohlasila, ze na znacky moc nekouka, prej je to pro ni takova "dopravni dekorace" (!) Jo a k tomu srazu..... muj nazor na nejlepsi dopravni dostupnost: Asitak mezi Brnem a Olomouci, aby byla blizko dalnice.
Jo a budu platit známku!!!!
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
29.11.06, 07:31 |
|
|
Mike.M
|
No ja sice bydlim v rodinnem domku, ale neni muj. Dalnici taky zavrhuju mene zaplatim, vice propiju No vlasne Myto budou jen kamiony a my normalni budem dale znamky dalnicni nebo nic? Ale chtelo by to mozna na Masarykacu prespat a poradne projet nase autka a meli by to cesi i slovaci i RAKUSANI docela blizoucko.
_________________ Skoda favorit 91 karburator
|
29.11.06, 08:12 |
|
|
Kikan
|
S celorepublikovým (samozřejmě i SR) srazem souhlasím, ale taky se připojuji až v létě. Ten regionální sraz bych bral, ale taky až po novém roce (teď mám rozplánovaný každý den až do nového roku ) Musím ale upozornit že moje auto nikdo nepozná, je samej flek od kitu. Budu ho dávat do laku, ale až příští rok. Interiér mám taky rozkopaný (postupně vylepšuju a dodělávám blbosti).
_________________ Škoda Forman 135GLX - 43kW BMM, r.v. 1993
|
29.11.06, 19:51 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
Kikan píše: S celorepublikovým (samozřejmě i SR) srazem souhlasím, ale taky se připojuji až v létě. Ten regionální sraz bych bral, ale taky až po novém roce (teď mám rozplánovaný každý den až do nového roku ) Musím ale upozornit že moje auto nikdo nepozná, je samej flek od kitu. Budu ho dávat do laku, ale až příští rok. Interiér mám taky rozkopaný (postupně vylepšuju a dodělávám blbosti).
jasne. ten regionalni byl myslen jen tak pokecat a poznat se, at na sebe muzem treba bliknout, kdyz se potkame
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
29.11.06, 19:56 |
|
|
Kikan
|
Já jsem pro, ale doufám že se ještě někdo najde.
|
29.11.06, 19:58 |
|
|
Lukas
|
no snad jo. Skodovaku registrovanych na TW je dost, neregistrovanych jeste vic... Tak 5 aut by byl napoprve uspech
Coupé club TW
|
29.11.06, 20:00 |
|
|
Kikan
|
Lukas píše: no snad jo. Skodovaku registrovanych na TW je dost, neregistrovanych jeste vic... Tak 5 aut by byl napoprve uspech
Tak to s tebou souhlasím.
|
29.11.06, 20:03 |
|
|
Lukas
|
Kikan píše: Lukas píše: no snad jo. Skodovaku registrovanych na TW je dost, neregistrovanych jeste vic... Tak 5 aut by byl napoprve uspech Tak to s tebou souhlasím.
kdyz nic neklapne, tak se za tebou nekdy stavim, jak pojedu ze skoly... jezdim pres Dolni Lutyn a Rychvald, tak to uz mam do Orlove kousicek
Coupé club TW
|
29.11.06, 20:05 |
|
|
Kikan
|
Jasně, proč né, ale já doufám že nás bude víc.
|
29.11.06, 20:12 |
|
|
ferrari
|
zokot píše: Viky píše: Nedavno jedna znama prohlasila, ze na znacky moc nekouka, prej je to pro ni takova "dopravni dekorace" (!) Jo a k tomu srazu..... muj nazor na nejlepsi dopravni dostupnost: Asitak mezi Brnem a Olomouci, aby byla blizko dalnice. Jo a budu platit známku!!!!
100 ludí, 100 chutí a 200 problémov...je to iba otázka priorít...hi-hi
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
29.11.06, 21:29 |
|
|
alssh
|
srazík
Čau děcka (když už ne věkem tak alespoň duchem), napadlo mě pokud víte jak se jede z Havířova na Ostravu. Je tam železniční most a za ním je křižovatka a za ní je plac jako Brno, více méně volný tam by to šlo. . kukněte a dejdte vědět
|
30.11.06, 20:23 |
|
|
Lukas
|
jj, tam by to slo. Jen aby tam zrovna policajti nevazili kamiony - to by se jim asi moc nelibilo a urcite by vlitli i na nas.
?ozna by to bylo lepsi na parkingu u TESCA, nebo na tom placku v Petrvaldu...
Coupé club TW
|
1.12.06, 10:39 |
|
|
Mike.M
|
Na tej mape vypada i nejaka draha pro motokary ci co tam je. tam by se taky pak fajne řadilo
_________________ Skoda favorit 91 karburator
|
1.12.06, 12:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|