Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 23:01

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Chytry nakup stareho auta po 1.1.2009 + ekologicka likvidace 

Je to dobry napad poridit si timto zpusobem auto na nahradni dily?
Je to dobry napad 70%  70%  [ 7 ]
Ne, je to blbost 30%  30%  [ 3 ]
Mam jiny nazor - napisu nize 0%  0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 10

Chytry nakup stareho auta po 1.1.2009 + ekologicka likvidace 
Autor Zpráva

Příspěvek 
No tak dejme tomu že napíšu to čestné prohlášení a oni mi to odhlásí. Je pak možné to ekologicky zlikvidovat nebo už mi to nikdo neodveze????

9.1.09, 12:50
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Je to možné uplně bez problémů, prostě jen řekneš že nepotřebuješ ekolikvidaci a je to.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

9.1.09, 15:04

Příspěvek 
takze to tak budu zkouset - otazka - da se odhlasit auto i na jinem DI, nez na kterem bylo prihlaseno nebo to musi byt presne na tom? Nechci kamaradovi komplikovat situaci a cas - je mozne, aby me nejakym papirem zmocnil k tomu vyrizeni - odhlaseni z evidence?
Plna moc:
Jako jak nize podepsany XY datum narozeni, bydlistem c. OP zplnomosnuji AB datum narozeni, bydlistem, c. OP k vyhradnimu zastupovani ve veci odhlaseni vozidla Skoda F - sc121232313131, SPZ BAM 34-56
XY vlastni rukou

14.1.09, 13:52

Příspěvek 
Pouze na DI kde je vozidlo registrováno, zmocnit tě původní majitel může, pokud by jsi to chtěl odhlásit u sebe tak původní majitel musí nejprve na svém DI provést odhlášení na tvoji osobu a po té ty musíš provést evidenčku mít platnou TK a zaplacenou pojistku, zajdeš na svůj DI kde auto na sebe přihlásíš zaplatíš ekologickou daň a pak ho zrušíš. před koncem roku byla situace trošku jiná, pokud měl někdo na sebe auto na polopřevod tak musel dokončit registraci, ale pokud měl zároveň v ruce doklad o ekologickej likvidaci tak nemusel podstupovat evidenčku nemusel mít TK ani pojistku, stačilo jen uhradit 800 za přepis a ihned se vozidlo vyřadilo z registru, pokud to takto jde i dnes tak ale k tomu musíš přičíst opět ekologickou daň.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

14.1.09, 14:37

Příspěvek odhlaseni
jak uz jsem psal v jine casti fora, zrusit to bez ekologickeho potvrzeni jde, ovsem nepocitejte z pouzitim dilu, kde je vyrazeno cislo, tj motor, karoserie.
Mě samotného čeka vymena motoru. resp. motor vymeneny mam, 742.12X za 742.12. a jsem zvedav, co po me budou chtit na uradu, abych to me legalni. auto, ze ktereho motor puvodne je, je v depozitu a co nevidet pujde bud na ekologickou likvidaci nebo "pro jine vyuziti". a nerad bych byl pri pripadnem problemu konfrontovan

27.2.09, 11:09

Příspěvek 
Někdo má známosti takový,že to ekologicky jde zlikvidovat jen papírově s úplatkem cca do 1000,- Fyzicky to auto pak stojí na zahradě pro účely použitelných dílů,a nikoliv v kovošrotě ve tvaru krychle,kterou pak později hoděj do rozžhavenýho železa někde ve Vitkovicích :) Myslím že musí být vždy ekologicky zlikvidované... :?Nevim. Ale všecko nějak jde...Bursík je trotl kterej letí na pól a přitom jeho letadlo kvůli němu spotřebuje tolik paliva a kyslíku,že to má na další tři životy vybraný,žárovka jeden :idea: :lol: ...Hlavně že EU...Ale nic proti lidem,kteří chtějí zabránit znečišťování... :wink: Planeta by měla být zelenější :!: ..Nevim ale,jak k tomu chtějí dojít další výstavbou fabrik,průmyslu,skladů,které vytvářejí stále více pracovních míst ale méně zeleně,stále více nadvýrobků,které nestačíme nakupovat,protože proč a tolik?! Krize je zrcadlem doby...Skromnost lidstva jaksi vymizela...Teďka jde o ropu,plyn a prachy a prachy a prachy...a o tom to je.Zlikviduj ještě funkční a na Jar kup nový...a běda ti :) Vše je v diktátu EU.. :?

28.2.09, 14:07

Příspěvek 
už i slovensko zavedlo šrotovné. jen my jsme vyjimka země s nejstarším vozovým parkem

28.2.09, 17:55

Příspěvek 
john simple píše:
už i slovensko zavedlo šrotovné. jen my jsme vyjimka země s nejstarším vozovým parkem

No a? Věk auta přeci není nijak důležitý :) Já doufám že šrotovné nezavedou, jakoby nestačila ta ekodaň :evil: To by už asi byl poslední hřebík do rakve starých škodovek

28.2.09, 17:56

Příspěvek 
Jj měli by se sklidnit za tim stolem v Bruselu a trochu si dát voraz...Jsou asi hladový, a pak mají unáhlený rychlý reakce. :lol: :D

28.2.09, 18:52
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2