Autor |
Zpráva |
Vít
Hluchoň
|
Passat spojka a setrvák
Kamarád musí bohužel vyměnit na svém passatu variant 1,9 tdi spojkovou sadu včetně setrváku. Aby to nebylo tak jednoduchý, tak je to čtyřkola s kardanem a torsenem. Rok 99. Hledáme někoho, kdo to umí, protože vw servis je cenově dost průser. Najde se tu někdo, kdo to už dělal a byl by třeba ochoten to udělat ?
|
14.1.09, 10:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
a odkud?
mám velmi dobrou zkušenost s
www.rfauto.cz
je to muj dvorní upravce/mechanik-mr Chládek alias Huml
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
14.1.09, 10:16 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
díky za tip
ještě jedna věc, přibližně kolik tak může stát ta výměna ?
|
14.1.09, 11:03 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
težko říct když tak at zahlásí že je od kuby s toledem
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
14.1.09, 11:09 |
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
No pokud to je stejny system jak u koktavky 4x4 tak to neni az takova maturita
|
14.1.09, 15:25 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
motor v octavce je napric, v passatu podelne... to bude asi mozna neco jinak
|
14.1.09, 15:42 |
|
|
Kristensen
|
Není tam žádná složitá záludnost jen je to pracnější, nevybavuju si přesně jak to tam je zespodu ale je dosti moderní nasrat kardan do kastle zakrejt ho protitepelnýma plechama a nacpat tam vejfuk takže to je jedno z úskalí že by se nejspíš musel sundat a druhá věc je jakej je na všechno přístup a zda jde snadno vytáhnout spodem, ale měla by jít.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
14.1.09, 17:57 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Kristensen, a ty bys tu výměnu případně udělal - nevím jestli máš prostor, vybavení apod, např. bez zvedáku si to neumím představit...
|
14.1.09, 20:33 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
pokud to nebudeš dělat na zemi jako já na felině tak je to v pohodě
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
14.1.09, 20:39 |
|
|
Kristensen
|
Vít píše: Kristensen, a ty bys tu výměnu případně udělal - nevím jestli máš prostor, vybavení apod, např. bez zvedáku si to neumím představit...
Vybavení mám, problem by to nebyl horší je to časově, máme jen jedno stání a fotík se dnes pustil do vyvářky jedný feldy Combi (lemy prahy) a hned jak to vypadne tak se tam musím já vmáčknout s jedněma kotoučema, a hned rozvod felda, takže když to dobře pujde tak je od pondělka volno ale otázka je jestli to dopadne a jak se na to zpěchá, počítej minimálně jeden den.
|
14.1.09, 20:39 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Passat spojka a setrvák
Vít píše: Kamarád musí bohužel vyměnit na svém passatu variant 1,9 tdi spojkovou sadu včetně setrváku. Aby to nebylo tak jednoduchý, tak je to čtyřkola s kardanem a torsenem. Rok 99. Hledáme někoho, kdo to umí, protože vw servis je cenově dost průser. Najde se tu někdo, kdo to už dělal a byl by třeba ochoten to udělat ?
kolik za to chtějí v servisu já bych lítal v ceně přes třicet, dvouhmota + sada LUK miloš
|
14.1.09, 21:25 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
miloši on právě říkal, že by to mělo jít nahradit jednohmotou, což je za míň
|
14.1.09, 21:33 |
|
|
Kristensen
|
Vít píše: miloši on právě říkal, že by to mělo jít nahradit jednohmotou, což je za míň
Moment teď mě nějak uniká jednohmota dvouhmota
|
15.1.09, 13:57 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
dvouhmotový setrvačník by měl nějak lépe tlumit všelijaké vibrace apod... http://www.autokelly.cz/cz/informace/te ... otoru/c422
jenže to znamená nějaký pružiny a nevím jakej další hajzl a ono se to prostě časem podělá.. a stojí to kolem dvaceti tisíc nový, pěkný ne ? Jednohmotový by měl být prostě obyčejnej setrvák, hlavně podstatně levnější a mělo by to být k dostání, potom jestli bude auto hlučnější, vem to čert, ale s tou dvouhmotou je oprava jak píše miloš za třicítku
to je asi tak všecko, co ti k tomu můžu povědět, poněvadž víc toho nevím a třeba i to co vím je nějak popletené
|
15.1.09, 14:15 |
|
|
Kristensen
|
jo jo tak je to to co jsem si myslel jen prostě tomu říkám pružnej setrvák, jen mě nějak unikl název dvouhmota, už jsem se lekl že jsem něco propás
|
15.1.09, 14:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|