|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
rozvyklana paka a vyskakujuce rychlosti ktomu
Autor |
Zpráva |
crossman
|
rozvyklana paka a vyskakujuce rychlosti ktomu
Prosím pomôžte mi, mám rapidu 136 a mám malinký-veľký problém. Páka riadenia má obrovskú vôľu a v polohe neutrálu sa prevaľuje zo strany na stranu ako vocas, rýchlosti musím hľadať a čo ma trápi najviac, že jednotka a spiatočka vyskakujú. S touto opravou ešte nemám skúsenosti a neviem si sám poradiť. Zaťiaľ auto jazdí, ale nechcem sa do toho púšťať, pokiaľ neviem ako na to a čo to vlastne môže byť.
_________________ Škoda Favorit 136L '89
|
4.1.09, 00:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
To ze mas velkou vuli ve fofrklacku muze mit za nasledek bud vybity ulozeni ŘP nebo vyšvihana kost. Tu kost bych videl i na problem c ose tyce toho 1. a Z. Chodu
|
4.1.09, 04:11 |
|
|
Drak
|
Taky se ráda povoluje matka na spoji hned za kulisou řazení, sundej koberec z tunelu hned za fofrklackem a je tam víčko do podlahy, tím na ten spoj uvidíš.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
4.1.09, 10:12 |
|
|
ferrari
|
A neprdla Ti iba pružina v konzole páky? keď potiahneš páku z neutrálu k sebe a pustíš ju, vráti sa?
Ale to by nemali byť problémy s vyskakujúcimi rýchlosťami...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
4.1.09, 10:23 |
|
|
crossman
|
V mieste pred gumenou kosťou, kde preliezajú všetky hadice a bovdeny z tunela von je tyč uložená v nejakom plastovom čude, ktoré je z dvoch kusov.... pôvodne z dvoch, moje je z troch a nieje na mieste.... asi to bde tým
|
5.1.09, 11:15 |
|
|
venda
|
Sundej víčko na tunelu, podrž řadicí tyč a zkus zahýbat pákou. Jestliže, se tyč nehýbe a v páce je vůle, tak bude rozpadlá kulička na konci řadicí páky. Když se bude tyč hýbat, tak hledej vůli v kosti.
|
7.1.09, 13:44 |
|
|
crossman
|
apropo ako ťažko ide zlisovať ozubené kolesá z hriadeľa.... potrebujem repasnúť prevodovku, lebo jednotka a spiatočka sú ožužlané a kúsky zubov sa váľali všade naokolo...
|
14.1.09, 21:53 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
vykašli se na to sežen funkční jetou převodovku a máš po starostech dneska se jich všude válí tak se to nevyplatí opravovat
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
14.1.09, 21:56 |
|
|
crossman
|
teda skúsim niečo pozháňať... už som rozmýšľal, kde nejakú zoženiem... ale šrotoviská v košiciach a blízkom okolí som ešte neobehol... tiež neviem, či sa nejaká neváľa u niekoho v garáži....
musím zháňať....
|
15.1.09, 08:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|