Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
z čeho je nevim ale maká všechno
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
18.1.09, 19:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
v.kalandra
|
Sadra17 píše: z čeho je nevim ale maká všechno
tak paráda potom. Ja jen ze mas napsany MPi-BMM takze to bude asi to stejny jako u mne. nekde jsem cetl prave tu teplotu,palivo,otačky apod. takze ty budiky koupim. A vymenu si resil jen vypojenim a zapojenim dratu jo? zadna prestavba, prohazovani kontaktu apod.
_________________ Favorit 136L + LPG LovTec (Ořechově hnědý SYC6655) Yamaha Virago 750
|
18.1.09, 19:40 |
|
|
Jarda S.
|
ne nic prostě vycvakáš konektrory a nacvakáš na novej a jede to všechno
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
18.1.09, 19:46 |
|
|
v.kalandra
|
Sadra17 píše: ne nic prostě vycvakáš konektrory a nacvakáš na novej a jede to všechno
Krása Tak snad to vyjde. Díky
_________________ Favorit 136L + LPG LovTec (Ořechově hnědý SYC6655) Yamaha Virago 750
|
18.1.09, 19:57 |
|
|
Jiri
|
my sme prehodili budiky z karbec fav...do bmm fava a otackomer ukazoval dvakrat tolik..palivomer nesel.....nejelo to...tak nevim jestli je to stejen..mam na mysli oboje nove provedeni ceren..konektory jsou stejne...jen se prehodil kus za kus...
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
18.1.09, 21:32 |
|
|
v.kalandra
|
Jiri píše: my sme prehodili budiky z karbec fav...do bmm fava a otackomer ukazoval dvakrat tolik..palivomer nesel.....nejelo to...tak nevim jestli je to stejen..mam na mysli oboje nove provedeni ceren..konektory jsou stejne...jen se prehodil kus za kus...
o karburatoru vim, tam by mne to tak neprekvapovalo kdyby to neslo, je to upně jiny to měření. Ale mně jde o rozdil hlavne mezi MPi a BMM a pak mezi novou a starou verzi feldy. do toho prave moc nevidim do tech rozdilu
|
18.1.09, 21:39 |
|
|
Jiri
|
a treba kam se pripojuje na bmm otackomer...me klasickej nejel ani na jeden drat co jde z konektoru...tak sem si ho vytahl z toho zapalovaciho trafa primo..ze svorky jedna...jinak me nejel...
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
18.1.09, 21:41 |
|
|
v.kalandra
|
Tak mi to nejak nemaká Palivoměr OK, Teploměr ukazoval víc, tak jsem posunul ručičku Ale ten otačkoměr je pořád mrtvej. potřeboval bych pomoct asi ja se pro jistotu podivam jestli tam mam drat z ECU ale nevim proc by tam byt nemel. Na jakym konektoru ho mam hledat-barvu? Mam elektriku z feldy samozrejme a budiky novy model, MPi
|
12.2.09, 14:36 |
|
|
kwiko
|
Tak to je divne. Forman mal palubku z 1.6ky, Teraz blbol pickup tak pikapacka palubka isla do Formana a 1.6 do pickupa, a druha felicia (12/95) dostala palubku z felicie (1/2000).
Vsetko funguje. Jediny problem je ze 1.6kova ma iny budik teploty (ukazuje 120stup. namiesto 90)
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
12.2.09, 14:54 |
|
|
v.kalandra
|
Jo, presne jak rikas. Hele ja to prolezl od jednotky do palubky. a na jednotce signal byl, ale na zadnym konektoru pristrojovky jsem ho uz nenašel. Dlouho jsem nad tim bádal a nechapal proč a kam pak ten drat vede když ne do budíků. Pátral pátral, nakonec jsem zjistil ze je to v konektoru. Pod kapotou vedle nadobky s aktivnim uhlím, je konektor asi 5pin. tam je ten signal z otačkoměru. rozeberu konektor a vidim ulomenej kontakt (prostě tam nebyl) nevim proč,jestli se to nějak hádalo když jsem tam měl přístrojovku s hodinama a někdo ho odstranil?! Nevim.
Kazdopadne problem byl v jednom za....nym kontaktu. vymnenil jsem ho a hurá maká
Tímto také slavnostně vyvracím pochyby a domněnky že to vzájemně nefunguje! Mam BMM a v nem novy model MPi a maká (kdyz pominu teplomer,ale to neni problem).
Tímto také děkuji, že jsi se zapojil k mojemu problému
|
12.2.09, 17:05 |
|
|
Mildatuning
|
mam zkusenosti s budiky ohledne felicie. Jsou tri elektroinstalace . U prvnich felicii bmm schodna s favem, pak nova bmm a pak mpi. Budíky Mpi bezi v nove instalaci bmm bez problemu jen bude svitit kontrolka airbagu jelikoz u mpi to je trosku jinak resene. Pokud se dají budíky mpi do stare bmm nejde teplomer a palivomer, vlivem jinych cidel . cili to porad ukazuje tusim 130 stupnu a plnou nadrz a tak.
|
23.3.09, 16:48 |
|
|
v.kalandra
|
Mildatuning píše: mam zkusenosti s budiky ohledne felicie. Jsou tri elektroinstalace . U prvnich felicii bmm schodna s favem, pak nova bmm a pak mpi. Budíky Mpi bezi v nove instalaci bmm bez problemu jen bude svitit kontrolka airbagu jelikoz u mpi to je trosku jinak resene. Pokud se dají budíky mpi do stare bmm nejde teplomer a palivomer, vlivem jinych cidel . cili to porad ukazuje tusim 130 stupnu a plnou nadrz a tak.
Mne nadrž sedí, jen teploměr kecal, ukazoval tušim míň. Ale stačí posunout ručičku a jede se
|
23.3.09, 21:13 |
|
|
Jarda S.
|
Mildatuning píše: mam zkusenosti s budiky ohledne felicie. Jsou tri elektroinstalace . U prvnich felicii bmm schodna s favem, pak nova bmm a pak mpi. Budíky Mpi bezi v nove instalaci bmm bez problemu jen bude svitit kontrolka airbagu jelikoz u mpi to je trosku jinak resene. Pokud se dají budíky mpi do stare bmm nejde teplomer a palivomer, vlivem jinych cidel . cili to porad ukazuje tusim 130 stupnu a plnou nadrz a tak.
já mam 12/95 a všechno šlo
|
23.3.09, 21:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|