Autor |
Zpráva |
Šemik
|
LPG sekce
Takže tady to je.. LPG sekce
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
19.1.09, 13:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
gokralik
|
Tady budu jako doma. Děkuji uctivě Šemíku.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
19.1.09, 13:52 |
|
|
URU
|
gokralik píše: Tady budu jako doma. Děkuji uctivě Šemíku.
nejsi sám kdo děkuje takže DÍKY
_________________ Rapid 136 ´89 135GLi ´89 Octavia SLX TDI - spotřebák Octavia 4X4 TURBO
|
19.1.09, 14:38 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Da se nejak vypnout upozorneni na necteny v tyhle sekci?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
19.1.09, 15:02 |
|
|
michalkatka
|
ďakujeme za vytvorenie novej sekcie, verím že to bude prínosom pre všetkých LPG-istov, a tých ktorý sú tak proti že to nebude príliš otravovať.
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
19.1.09, 15:15 |
|
|
Ondras83
|
mam problem ...felda celej den stála na parkovišti, přídu, na benzín chytla na 3 (asi, klepalo se to jak svině a zvuk tututututu...), jak přepne na lpg (hned) tak pohoda, jede, akceleruje, drží volnoběh.... (VN celý nový, i indučka) svíčky cca 8 tis. km.....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
19.1.09, 19:20 |
|
|
gokralik
|
Ondras83 píše: mam problem ...felda celej den stála na parkovišti, přídu, na benzín chytla na 3 (asi, klepalo se to jak svině a zvuk tututututu...), jak přepne na lpg (hned) tak pohoda, jede, akceleruje, drží volnoběh.... (VN celý nový, i indučka) svíčky cca 8 tis. km.....
A nemáš třeba benzín ve vodě? Třeba já tam velofobin neleju, páč tam mám tak max. 6l benzínu a taky se cuká. Ale jen za studena, jak se zahřeje, tak jede na benzín v pohodě. Na LPG jede v pohodě i studený.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
19.1.09, 19:28 |
|
|
michalkatka
|
Ondras83 píše: mam problem ...felda celej den stála na parkovišti, přídu, na benzín chytla na 3 (asi, klepalo se to jak svině a zvuk tututututu...), jak přepne na lpg (hned) tak pohoda, jede, akceleruje, drží volnoběh.... (VN celý nový, i indučka) svíčky cca 8 tis. km.....
na benzín to ide ako
je možné že ti odchádza čerpadlo, alebo regulátor tlaku....
|
19.1.09, 19:29 |
|
|
DRYVER
|
Tady se deje veci...
Uz sem na foru nebyl skoro mesic a najednou nova sekce LPG Jeste ze nejsu zastance plynařu...
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
19.1.09, 21:03 |
|
|
Ondras83
|
michalkatka píše: Ondras83 píše: mam problem ...felda celej den stála na parkovišti, přídu, na benzín chytla na 3 (asi, klepalo se to jak svině a zvuk tututututu...), jak přepne na lpg (hned) tak pohoda, jede, akceleruje, drží volnoběh.... (VN celý nový, i indučka) svíčky cca 8 tis. km..... na benzín to ide ako je možné že ti odchádza čerpadlo, alebo regulátor tlaku....
no teplý to jede v pohodě, teplý to sice startuje dlouho (jako normálně) ale jak chytne, jde krásně...
velfobin tam je a v nádrži je půlka
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
19.1.09, 21:05 |
|
|
michalkatka
|
Ondras83 píše: michalkatka píše: Ondras83 píše: mam problem ...felda celej den stála na parkovišti, přídu, na benzín chytla na 3 (asi, klepalo se to jak svině a zvuk tututututu...), jak přepne na lpg (hned) tak pohoda, jede, akceleruje, drží volnoběh.... (VN celý nový, i indučka) svíčky cca 8 tis. km..... na benzín to ide ako je možné že ti odchádza čerpadlo, alebo regulátor tlaku.... no teplý to jede v pohodě, teplý to sice startuje dlouho (jako normálně) ale jak chytne, jde krásně... velfobin tam je a v nádrži je půlka
zmeraj si tlak paliva, možno za studena čerpadlo nejde dobre, alebo regulátor za studena nejde dobre...
|
20.1.09, 20:03 |
|
|
bosator
|
Díky velice za novou LPG sekci! Určitě všem a mě dobře poslouží
|
27.1.09, 19:52 |
|
|
pavelvlk
|
Ahoj. Jsem tu poprvé, tak mě prosím omluvte a opravte, pokud udělám něco špatně. Dík.
Chci se zeptat. Mám fáčko karburátor. Vše funguje. Na benzín v pohodě studený i teplý, sytič fachá. Na LPG nedrží volnoběh ani za studena, ani za tepla. Všechny filtry jsou nový, včetně svíček a kobelů k nim. nikdo mi zatím nebyl schopen poradit jak přidat otáčky. Díky
_________________ Papája Fáčko karbec-Žakeška
|
9.4.09, 08:24 |
|
|
gokralik
|
Pavle, jaký systém LPG má to tvoje auto? Lovato, Lovtec, BRC, Tomasetto...? Zkoušel jsi točit s tím velkým šroubem, co je na reduktoru?
|
9.4.09, 10:26 |
|
|
pavelvlk
|
Tak v techničáku píšou AGC 02.01 a taky BRC. Tím šroubem jsem zatím raději nehýbal, abych to nerozhodil úplně. Zatím jsem tam našel jen jakýsi vymezovací šroub, který vlastně na karburátoru tlačí lanko plynu jako kdybych šlapal na pedál. Doufám, že mi rozumíš. Díky tomuto už motor nechcípe, ale při studeném motoru má otáčky hrozně vysoké. To asi tím, že je v činnosti sytič. Po asi 5 minutách se otáčky srovnají a je to v pohodě. Tak nevím, jestli to tak má být, ale asi ne. Tak říkáš na té hadici pootočit šroubem a mělo by to pomoct? Co ten šroub vlastně dělá? přidává bohatost směsi, nebo co? Dík
_________________ Papája Fáčko karbec-Žakeška
|
9.4.09, 11:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|