|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
kwiko
|
hlavne tam nepatlaj hammeride. Na facku som varil len miesta kde to predchadzajuci majitel takto osetril... ale zvonku vyzerali krasne. Ja som napravicu striekal tym co bolo poruke (Syfaz+Synax)
Alkyton bude asi najlepsia volba
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
20.1.09, 21:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
spartra
|
já to natřel černou hameritkou, seru na to , jediná nevyhodá, natíral jsme štětkou, špatně se stříká, nemá se ředit ale jde naředit s6000/6 či c6000, pak jde stříkat, nesmí se ani moc ani málo naředit
jinak sem to měl opískováný pak, 2x základ
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
20.1.09, 21:08 |
|
|
MATTESS
|
Na ZX na brzdách alkyton držel, na bráchovo 405 drží taky.
na Rapidu mam brzdy modrý, teď barva pujde dolů a na fabii mam černý. U ní jsem nechtěl, aby to bylo nápadný
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
20.1.09, 21:25 |
|
|
Ondras83
|
já sem to dělal taky kvůli liťákům...chtěl sem to červený, podle prvních KIT CARů...předek mám červeno bílej (červená spešl na brzdy, bílá ve spreji, co mám na auto, pod tim plnič ve spreji, byl mi doporučen v balakom color centru) no a zadek červenej.....sem spokojenej, akorát to je pořád zasraný
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
20.1.09, 21:31 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
speciální barvy na brzdy ... na co ? vzal jsem nejlevnější základovku a nejlevnější černou barvu co v drogérii měli, odrbal brzdiče a bubny ocelákem a natřel, už to drží dobře 20 tisíc kilometrů
|
20.1.09, 21:33 |
|
|
Ondras83
|
Vít píše: speciální barvy na brzdy ... na co ? vzal jsem nejlevnější základovku a nejlevnější černou barvu co v drogérii měli, odrbal brzdiče a bubny ocelákem a natřel, už to drží dobře 20 tisíc kilometrů
já ji měl zadara
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
20.1.09, 21:34 |
|
|
|