Autor |
Zpráva |
varok
|
Nová láhev stojí asi 5000- 6000,- Kč. Někdy dávají i starší ale po repasi a to vyjde asi na 3000,- kč. Já bych toho využil, vždyť plyn stojí zhruba půlku benzínu a za chvíli se to zaplatí. Pokud to tam ale opravdu nechceš, tak dělej jak umíš. Nejlepší je to nechat demontovat servis kde to montují a některé to zařídí i papírově.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
18.1.09, 09:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
sharpers
|
varok píše: Nová láhev stojí asi 5000- 6000,- Kč. Někdy dávají i starší ale po repasi a to vyjde asi na 3000,- kč. Já bych toho využil, vždyť plyn stojí zhruba půlku benzínu a za chvíli se to zaplatí. Pokud to tam ale opravdu nechceš, tak dělej jak umíš. Nejlepší je to nechat demontovat servis kde to montují a některé to zařídí i papírově.
když jedu do prace tam mam po cestě natural 95 za 22,50kč a plyn za 15kč. to není polovina ještě s ohledem nato že na plyn je krapet větší spotřeba. když se k tomu připočitaji revize, zmenšení zavazadloveho prostoru, třeba ve favoritech nebo felckach to že mužeou byt v autě max 4 osoby.....
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
18.1.09, 09:08 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
to je chvilkový takhle levnej benzín
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
18.1.09, 09:43 |
|
|
spartra
|
sharpers píše: varok píše: Nová láhev stojí asi 5000- 6000,- Kč. Někdy dávají i starší ale po repasi a to vyjde asi na 3000,- kč. Já bych toho využil, vždyť plyn stojí zhruba půlku benzínu a za chvíli se to zaplatí. Pokud to tam ale opravdu nechceš, tak dělej jak umíš. Nejlepší je to nechat demontovat servis kde to montují a některé to zařídí i papírově. když jedu do prace tam mam po cestě natural 95 za 22,50kč a plyn za 15kč. to není polovina ještě s ohledem nato že na plyn je krapet větší spotřeba. když se k tomu připočitaji revize, zmenšení zavazadloveho prostoru, třeba ve favoritech nebo felckach to že mužeou byt v autě max 4 osoby.....
ve fáčku se ti počet osob nemění, alespoň co jsme měli 2 tak bylo 5 osob, hald jiná náprava zadní oproti 120
lpg vs benzin, když jsme začali jezdit na prdy lpg 9,50 natural 23kč, teď na tom jenom prostitutky rejžujou, ceny nejsou na pořád
revizi dělám jednou za 2 roky cca300kč, každoročně nemá význam jinak, membrány si vymníš sám, sada za cca 450kč
nádrž si může dát do rezervy
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
18.1.09, 09:48 |
|
|
bosator
|
Jestli plánuješ jinou karu, tak to vklidu dojezdi do konce STK, v poslední den STK kup plnou nádrž LPG, auto odhlas, způsobem – využití k jinému účelu, zůstane ti doma a pak s ním může krosit v lese….., nebo nekupuj plnou nádrž a můžes si ho někde vystavit a čekat a pak z něj udělat veterána. Stejně je pravděpobně i s novou LPG nadrží neprodejný (nevyplatí se to). A nebo investovat do nový nádrže a pak s ním jezdit alespoň 50000 dalších km, aby se ti to vyplatilo, sehnat starší nádrž je celkem velkej problém, většinou LPG každej dojede do konce. A platnost na štítku nádrže mi kontrolovali na každé STK. Když způsobíš nějakou nehodu s Platnou STK, revizema, ale propadlou nádrží, tak prý většina pojišťoven za tebe neuhradí škodu z povinýho ručení, to jsem slyšel, jinak to nikdo kontrolovat nebude.
|
18.1.09, 11:57 |
|
|
RedDriver
Junior TW team
|
no právě ..momentální, když to tak řeknu, vyrovnané ceny benzínu a LPG mě taky docela odrazujou..jo jinak já ve své 120 mám pět míst na sezení i papírově po instalaci lpg. Vím že to na škoda forum moc nepatří, ale názor na punto ten novější model 2000 hlavně ohledně spotřeby by mě zajímal..přeci jen přestup s LPG bude asi šlupa na peněženku
|
20.1.09, 14:01 |
|
|
john simple
|
nádrž
já mám taky v TP napsáno 5 osob při LPG. Nádrž už mám nějaký čas propadlou, však taky STK musela být "za bakšiš" . Teď vím o jedné škodárně, která už má 2 roky nádrž novou a půjde do šrotu, takže si z ní nádrž včetně ventilu beru, prý to oficiálně jde. a budu mít klid
|
23.1.09, 15:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|