|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
problem s lpg a tlakem ve vodě!!!!!!
Autor |
Zpráva |
kutač
|
problem s lpg a tlakem ve vodě!!!!!!
při jizdě mi zamrza plyn,auto se začne přehřívat a tim padem aji netopi,po chvili to uděkla jak kdyby vodu pustil termostat,ale ten to chybu neděla,měnil sem ho 4x))řikali mi v servise na lpg,mam brc,že je to plynem,vyměnili membrany,dal sem za to 1500 z praci(( a furt to děla a ještě se mi hromadi tlak ve vodě,jako v expance,vyčko sem taky zkoušel vyměnit,čim by to mohlo byt??? diky
|
4.12.06, 13:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
a co máš za auto miloš
|
4.12.06, 13:41 |
|
|
kutač
|
favorita 136,karbec
|
4.12.06, 13:54 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
pokud by to byla membrána v LPG prvního stupně, tak ti z vody smrdí plyn a membrány ti měnily, tak je to těsnění pod hlavou miloš
|
4.12.06, 14:09 |
|
|
kutač
|
těsněni je novy,ale děla to jen někdy,ujedu třebas 200 kilaku anic a ztoho to uděla po 2 minutach jizdy
|
4.12.06, 14:12 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
to bys muse nafotit jak to máš zapojené, hlavně hadice s vodou k reduktoru, vyhodí se tam ta hadice zatáčka z termostatu na sání a napojí se to na ty otvory sání a termostat, pokud to máš T kusy na topení tak je to špatně, nebo nějak na ohřívání sytiče napiš jak to tam máš miloš
|
4.12.06, 14:20 |
|
|
kutač
|
mam to zapojeny jak je nad termostatem ta hadica,ta mala,spojuje to okruch,tak tam to mam zaopojeny,viš co myslím,tnemam to zapojeny tam v zadu u topeni
|
4.12.06, 14:23 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
mušíš to zapojit jak to má být, vžádném případě na topení, ze sání do reduktoru a z reduktoru do termostatu, ale to nebude asi všechno miloš
|
4.12.06, 14:29 |
|
|
kutač
|
mam to tak zapojeny,jak řikaš,to přestane topit proto že se ten směšovaš ucpe jak zamrzne
|
4.12.06, 14:43 |
|
|
spartra
|
taky jsem měl problém se zamrzáním, mě to stačilo propláchnout
že ti to tlakuje do expanzky, je většinou křivá hlava, těsnění, bo hlý vložky
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
4.12.06, 21:17 |
|