|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Dawid130
|
Ano přesně tak. Pak si člověk myslí že má víko správně........ Jdi to otočit.
|
24.1.09, 20:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Frk
|
michalkatka píše: Frk píše: Možná jsem člověk imbecilní ale tohle nechápu Máme oba namysli 2 packy co drží víčko Please trocha víc vysvětlit THX packy sú iné, jedna z nich má taký výstupok kde má zasadať vybratie v rozdeľovači, takže ak ich dáš naopak tak máš aj viečko opačne
Jasny toho jsem si všiml že jedna packa má výstupek, tak to stačí ty packy jen prohodit???
|
24.1.09, 20:57 |
|
|
Dawid130
|
Frk píše: michalkatka píše: Frk píše: Možná jsem člověk imbecilní ale tohle nechápu Máme oba namysli 2 packy co drží víčko Please trocha víc vysvětlit THX packy sú iné, jedna z nich má taký výstupok kde má zasadať vybratie v rozdeľovači, takže ak ich dáš naopak tak máš aj viečko opačne Jasny toho jsem si všiml že jedna packa má výstupek, tak to stačí ty packy jen prohodit???
Pokud si chceš ušetřit práci prohoď kabely do kříže.
|
24.1.09, 21:00 |
|
|
Frk
|
Pánové trenky a klobouk dolů, vážně to bylo tím
Škodověnka dělá henhenhen
A pokud by to bylo možné vysvětlí mě na co ty packy maj vliv nebo čím to bylo že stačí jen prohodit kabely?? Prohodil jsem kabely do kříže a je to OK
THX všem za snahu a cenné rady.
|
24.1.09, 21:12 |
|
|
Dawid130
|
Frk píše: Pánové trenky a klobouk dolů, vážně to bylo tím Škodověnka dělá henhenhen A pokud by to bylo možné vysvětlí mě na co ty packy maj vliv nebo čím to bylo že stačí jen prohodit kabely?? Prohodil jsem kabely do kříže a je to OK THX všem za snahu a cenné rady.
Hehe:-) Ty packy drží víčko a jedna je delší právě proto aby jsi ho neotočil, čož se stalo. Nic víc tam nedělají....
|
24.1.09, 21:14 |
|
|
Frk
|
Pánové problém pokračuje
Dnes ráno jsem bez problému nastartoval, jel jsem na benzinku pořád v poho, po cca 1Km auto začalo cukat a pár ran se od motoru ozvalo , připadalo mi to jako když vynechává zapalování. Zastavil jsem a vyzkoušel nastartoval chytlo to jenže pořád cukalo a nedrželo to pořádně otáčky a na závěr jsem už nenastartoval vůbec. Kámoš mě odtáhl. Máte radu??? ¨THX
|
25.1.09, 18:13 |
|
|
Šemik
|
Zaměřil bych se na kontakty přerušovače + kondenzátor.
|
25.1.09, 18:18 |
|
|
michalkatka
|
Frk píše: Pánové problém pokračuje Dnes ráno jsem bez problému nastartoval, jel jsem na benzinku pořád v poho, po cca 1Km auto začalo cukat a pár ran se od motoru ozvalo , připadalo mi to jako když vynechává zapalování. Zastavil jsem a vyzkoušel nastartoval chytlo to jenže pořád cukalo a nedrželo to pořádně otáčky a na závěr jsem už nenastartoval vůbec. Kámoš mě odtáhl. Máte radu??? ¨THX
rozeľovač si v komínku pritiahol, nepootočil sa ti?
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
25.1.09, 18:19 |
|
|
Dawid130
|
A když jsi ty kabely otočil nejsou krátky? Uhlík z víčka ti nevypadl?
|
25.1.09, 18:24 |
|
|
Frk
|
Kabel byl kratší jen jeden tak jsem jej protáhl pod zbylejma kabelama a v poho. Uhlík z víčka nevypadl, ten tam je.
Jak bych se měl více zaměřít na kontakty přerušovače a kondík??? Díky
|
25.1.09, 20:09 |
|
|
Šemik
|
Tím bylo myšleno vyměnit
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
25.1.09, 20:11 |
|