Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.11.24, 12:40

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 Klimatizace 
Autor Zpráva

Příspěvek Klimatizace
Pleas lidi zjištuju ajke bývají závady u klimatizací a vytápění ve vozidle?a jak je odstraním!!!!§dííík moc!

13.6.07, 11:23
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Klimatizacia nechladi - autoservis.
Kurenie nekuri, pripadne kuri stale - tam je moznosti tak vela, ze by si mal byt konkretnejsi - vcitane typu auta, ktoreho sa to tyka.

13.6.07, 14:27

Příspěvek Klima
Tak třeba mě to nejvíc zajímalo u auta škoda octavia 2001rv. zajímalo by mě jestli tam jsou nějaké nešvary!dík moc!

14.6.07, 09:56

Příspěvek Re: Klima
Stipl píše:
Tak třeba mě to nejvíc zajímalo u auta škoda octavia 2001rv. zajímalo by mě jestli tam jsou nějaké nešvary!dík moc!

Klimy na oktavkach, vw, audinach a seatoch su pomerne bezproblmove. Najcastejsia zavada je unik chladiva co sa stava raz za viac ako 5 rokov. Prejavi sa poklesom chladiaceho vykonu. Oprava je doplnenie - vylucne v servise a stoji cca 1000 korun. Dalej je potrebne raz za par rokov cistit vyparnik.

14.6.07, 17:40

Příspěvek 
Mám febiu 1,4 r.v.2002 ked zapnem kurenie tak mi pekne hreje ale ako nahle chcem ubrať tak to nefunguje to iste mi roby aj klima ked chcem ubrať tak začne fukať tepli až priam horúci vzduch.Porady niekto kto mal podobny problem alebo ma s tim skusenosť.

28.1.09, 09:45

Příspěvek 
jozef sery píše:
Mám febiu 1,4 r.v.2002 ked zapnem kurenie tak mi pekne hreje ale ako nahle chcem ubrať tak to nefunguje to iste mi roby aj klima ked chcem ubrať tak začne fukať tepli až priam horúci vzduch.Porady niekto kto mal podobny problem alebo ma s tim skusenosť.

ak máš automatickú tak ti mohlo odísť čidlo teploty, ak máš manuálnu tak máš zrejme vyskočený bowden s ovládača, alebo zlomené tiahlo klapky v kúrení....

ale detaily odo mňa nechci rozobraté som to nemal...

28.1.09, 20:45

Příspěvek 
pri automatickej klime(co je asi tento pripad). Moze byt napriklad aj zlbnuta jednotka. Takze je asi najlepsie navstivit servis kde to vedia presne diagnostikovat. Taktiez si daj pozor ked budes nieco zhanat, lebo existuje viacero modifkacii climatroniku.

28.1.09, 23:49

Příspěvek 
michalkatka píše:
jozef sery píše:

ak máš automatickú tak ti mohlo odísť čidlo teploty, ak máš manuálnu tak máš zrejme vyskočený bowden s ovládača, alebo zlomené tiahlo klapky v kúrení....

ale detaily odo mňa nechci rozobraté som to nemal...

dik za radu ...........

30.1.09, 08:17

Příspěvek 
kwiko píše:
pri automatickej klime(co je asi tento pripad). Moze byt napriklad aj zlbnuta jednotka. Takze je asi najlepsie navstivit servis kde to vedia presne diagnostikovat. Taktiez si daj pozor ked budes nieco zhanat, lebo existuje viacero modifkacii climatroniku.

ja to mám manuál,ale ďakujem za radu..........ten servis asi bude ta správna cesta........

30.1.09, 08:20
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 9 ]