Autor |
Zpráva |
Šemik
|
Ano, regulátor 100% vyměnit. Jsem přesvědčen o tom že problém je on, i kdybych se mýlil tak ho nekoupíš zbytečně protože tenhle je nevhodný. A přepoj si ten červený kabel, bude to lépe startovat.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
30.1.09, 21:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Straider
|
OK regulátor seženu hned jak to bude možné. A co je s červeným kabelem? Jo a co ten jeden kabel kterej tam tak nevinně leží?
|
30.1.09, 21:55 |
|
|
Šemik
|
Straider píše: OK regulátor seženu hned jak to bude možné. A co je s červeným kabelem? Jo a co ten jeden kabel kterej tam tak nevinně leží?
Ten červený kabel je na špatné svorce cívky, patří na horní vývod cívky co je blíže k zadnímu čelu (jsou tam teď dva volné nože)
Co je zač ten volný kabel neřeknu, není vidět kam vede, bude to nejspíše nějaká volná kostra ale není to z těch fotek vidět.
Odkud jsi vůbec? Jestli někde z Plzně mohl bych se na to kouknout pokud bys chtěl..
|
30.1.09, 21:58 |
|
|
Straider
|
No pokusím se ten červený kabel přepojit. Nevím přesně kde je ta svorka, na kteoru to mám přepojit, ale nějak to zkusím najít a vyzkoušet. Jen nevím kde přes víkend seženu to relé.
No bylo by super kdyby ses mi na to mrkl jenže.......bohužel já jsem z Brna - trochu zajížďka co?
|
30.1.09, 22:01 |
|
|
Šemik
|
Straider píše: No pokusím se ten červený kabel přepojit. Nevím přesně kde je ta svorka, na kteoru to mám přepojit, ale nějak to zkusím najít a vyzkoušet. Jen nevím kde přes víkend seženu to relé. No bylo by super kdyby ses mi na to mrkl jenže.......bohužel já jsem z Brna - trochu zajížďka co?
Kapánek ano
S tím kabelem jsem to myslel takhle :
Přepojit ho na na svorku ve čtverečku..
|
30.1.09, 22:04 |
|
|
Straider
|
Aháááá - tam nahoru. Jo tak to jo. Přepojím hned zítra. Ted jen kde sehnat do pondělka ten regulátor......
|
30.1.09, 22:06 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
jo tam co je ted patří signál k otáčkoměru jestli ho teda máš
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
30.1.09, 22:07 |
|
|
Straider
|
No - přes víkend asi nikde. Všechno bude zavřený. A když to objednám z netu, tak to dojde možná 9. února v pondělí. To nemůžu tak dlouho čekat.
|
30.1.09, 22:07 |
|
|
Šemik
|
Zítra by mohli někde mít dopoledne otevřeno
Nebo jestli ne tak by to šlo nouzově nějak udělat s timhletim reglerem do pondělka, máš jemný malý pilníček a voltmetr?
|
30.1.09, 22:08 |
|
|
Šemik
|
Sadra17 píše: jo tam co je ted patří signál k otáčkoměru jestli ho teda máš
Ale prd, tam kde je teď je provozní napájení cívky Signál pro otáčkoměr má správně, žlutý kabel na druhé horní svorce
|
30.1.09, 22:09 |
|
|
Straider
|
signál k otáčkoměru? Otáčkoměr mám a ukazuje mi - teda občas tak nějak divně poskočí. Jedu na pětku, mám tam 2500 otáček a najednou ta rafička začne skákat na maximum a na minimum a pak se to zase ustálí a dobrý - jen občas má svoje dny tak si zaskáče no
|
30.1.09, 22:09 |
|
|
Straider
|
Ani jedno nemám.....i když jemný malá pilníček by se snad našel. Ale voltmetr stoprocentně ne.
|
30.1.09, 22:10 |
|
|
Šemik
|
Tak to by chtělo přejít všechny kontakty jestli nejsou zoxidované či málo utažené/slisované
|
30.1.09, 22:10 |
|
|
Šemik
|
Straider píše: Ani jedno nemám.....i když jemný malá pilníček by se snad našel. Ale voltmetr stoprocentně ne.
Aha, tak nic Bez něho to nepůjde
|
30.1.09, 22:11 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Šemik píše: Zítra by mohli někde mít dopoledne otevřeno
někde by tam mělo bejt autokelly ty maji od 8-13h
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
30.1.09, 22:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|