|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
NÁPRAVNICE Z FE 1,6 DO FA
Autor |
Zpráva |
Roman
|
NÁPRAVNICE Z FE 1,6 DO FA
Kluci co všechno se musí změnit, aby se dala dát nápravnice z Fe 1,6 do Fa - díry jsou stejně nebo ne? vim že je jsou jiný ramena a jiný uchycení ramen - kvůli tomu by se asi musela odstranit púvodní výztuha pohlahy (taková ta zahnutá směrem jakoby k předním zástěrkám) a musela by se navařit nová z Fe (má tam závit) - kdyby s tím měl někdo zkušenost, byl bych vděčnej za jakoukoli připomínku - btw - někde jsem četl, že poslední feldy cca od r.v. 2000 měly přední nápravy (a tedy asi i nápravnice) stejný jako 1,6 - je to tak nebo je to kec?? díky za připomínky
_________________ LPG a dlouha spajzka :-D:-D 92, orangee 93
|
31.5.06, 15:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
roman heller
|
Re: NÁPRAVNICE Z FE 1,6 DO FA
Roman píše: Kluci co všechno se musí změnit, aby se dala dát nápravnice z Fe 1,6 do Fa - díry jsou stejně nebo ne? vim že je jsou jiný ramena a jiný uchycení ramen - kvůli tomu by se asi musela odstranit púvodní výztuha pohlahy (taková ta zahnutá směrem jakoby k předním zástěrkám) a musela by se navařit nová z Fe (má tam závit) - kdyby s tím měl někdo zkušenost, byl bych vděčnej za jakoukoli připomínku - btw - někde jsem četl, že poslední feldy cca od r.v. 2000 měly přední nápravy (a tedy asi i nápravnice) stejný jako 1,6 - je to tak nebo je to kec?? díky za připomínky
Já mám taky z 1,6
http://mujweb.cz/www/romanheller/36.%20 ... JPG?r=3747
|
7.12.06, 19:45 |
|
|
Roman
|
Re: NÁPRAVNICE Z FE 1,6 DO FA
roman heller píše: Roman píše: Kluci co všechno se musí změnit, aby se dala dát nápravnice z Fe 1,6 do Fa - díry jsou stejně nebo ne? vim že je jsou jiný ramena a jiný uchycení ramen - kvůli tomu by se asi musela odstranit púvodní výztuha pohlahy (taková ta zahnutá směrem jakoby k předním zástěrkám) a musela by se navařit nová z Fe (má tam závit) - kdyby s tím měl někdo zkušenost, byl bych vděčnej za jakoukoli připomínku - btw - někde jsem četl, že poslední feldy cca od r.v. 2000 měly přední nápravy (a tedy asi i nápravnice) stejný jako 1,6 - je to tak nebo je to kec?? díky za připomínky Já mám taky z 1,6 http://mujweb.cz/www/romanheller/36.%20 ... JPG?r=3747
ahoj-posilal jsem ti mejla ale nejak bez uzpechu - mohl by ses mi prosim ozvat na MPI.INN@SEZNAM.CZ nebo na ICQ 275020193 - potreboval bych vysvetlit jak si tam dostal feliciacky ramena a napravnici - chystam to totiz taky - byl bys moc hodnej-diky moc, Roman
|
18.1.07, 09:20 |
|
|
Ondra
|
Seženˇ si ju i s ramenama a stabecem a normalně tam pasuje,rarita je i vívozní 1.3 se servem.
_________________ Škoda 136 GL,67KW,r.v. 88,karb.dabl dell orto 40
|
19.1.07, 18:10 |
|
|
Roman
|
Ondra píše: Seženˇ si ju i s ramenama a stabecem a normalně tam pasuje,rarita je i vívozní 1.3 se servem.
Ahoj-no to si prave nejsem jistej ze tam pasuje, protoze zadni uchyceni ramen maj feldy (od r. 95 nebo 96) jiny
|
22.1.07, 08:15 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|