|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
florisimo
|
vozejk-blbej náboj kola
ví někdo kde se dá sehnat dobrej náboj kola na vozejk vyrobenej v r. 1982 Kovopodnikem Brno? Nechci za něj dát víc než je zdrávo. Zkusím zajít na ten Kovopodnik, ale nevím nevím... Bud ho nebudou mít a nebo draho. Čím by to šlo nahradit?
Jde mě o to, že na starým má špatnej konus a celý se to houpe a protáčí-dotahovat matku můžu furt. Nechával jsem to soustružit ale je to zase v pr.. Vložkovat to taky nechci, soustružníkovi dám prachy a za chvíli to bude v pr.. S tímhle nábojem jsou jenom problémy.
Neválí se vám někomu taková věc doma nebo nerušíte starej vozejk?
_________________ Škoda forman 135,5LS r.v.92 pohon LPG
|
29.1.09, 20:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
A máš fotku? By to mohl být třeba přední náboj Š120.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
29.1.09, 20:37 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No fotku ja nemam katalog vleku. Kazdopadne tyhle podniky vetsinou pouzivaly nejaky naboje z aut. Pokud to nejsou ty srackovy vleky s koleckama jak na kocarku...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
29.1.09, 21:03 |
|
|
florisimo
|
Taky si myslím že by to mohlo být podobný s nějakým starším autem.
Fotku jsem uložil tady:
http://uloz.to/1240982/naboj.JPG
Poznává to někdo?
Já potřebuju tu věc vpravo a veprostřed. Zbytek s ložisky je ok
|
29.1.09, 22:13 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Myslim ze by nebylo spatny zjistit roztec. Podle ni muzes tipnout auto, ale jestli tohle je z auta, tak bylo pekne stary.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
29.1.09, 23:17 |
|
|
Jiri
|
no to je trabant cele ten naboj vpravo osicka uprostred a ten domek s loziskama vlevo ...tam me nejak na pohled nesedi ty otvory okolo...ten je mozna delanej...ale nevim..loziska urcote budou pasovat co jsou na trabanta...co presne potrebujes..ten naboj a osicku muzes pouzit z trabantu tak do roky vyroby...asi 82...83..presne nevim..bud z predni nebo zadni napravy osicka je ze zadni ale muzes pouzit i z predni kdyz uriznes cast poloosy...a ten domecek nevim...pokud je to trabi tak taky..predek nebo zade pokud je delanej tak jej musis nechat udelat novej..
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
29.1.09, 23:17 |
|
|
florisimo
|
Rozteč šroubů na přišroubování kola je 160mm(meřeno dva šrouby naproti) nebo 112mm(měřeno dva sousedící šrouby) Díval jsem se na stránky trabanta a píšou že trabant a Varburg mají 160.
Je to teda trabant? Jestli jo, začnu to shánět-z nejbližšího trabanta udělám tříkolku
|
31.1.09, 18:02 |
|
|
Jiri
|
je to trabant urcite starsi model..tak do roku 84..85..poznas dle kuzele stredoveho..na tom cepu to vidis...je to kuzelove novejsi to nemeli meli vzadu vylcovy cep..a ve predu uplne jiny naboj a tisicihran
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
15.2.09, 23:54 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
natrabanta švajc miloš
|
16.2.09, 21:01 |
|
|